«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

 Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Αμέσως μετά τις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και του εκλογικού αποτελέσματος που συντάραξε ολόκληρη την Ευρώπη, σπέρνοντας τον φόβο στο Ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα των κερδοσκόπων-τοκογλύφων που προσπαθούν να μετατρέψουν σε προτεκτοράτο τους την πατρίδα μας, τα υποταγμένα στους νταβατζήδες του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής, Ελληνικά ΜΜΕ της προπαγάνδας και της ευνουχισμένης ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, έχουν αναλάβει εργολαβικά την ανασύνταξη του σάπιου πολιτικού κατεστημένου-συστήματος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια κατατρομοκράτησης του Ελληνικού λαού, για την έξοδο της χώρας από το ευρώ και την επιστροφή της στη δραχμή. Μπροστάρηδες αυτής της εργολαβίας, όλοι οι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι που «υπηρετούν» έναντι αδράς αμοιβής, ως μισθοφόροι τα κατά καιρούς προστάγματα και τα συμφέροντα του συστήματος που προσδοκά αργά ή γρήγορα την επιβολή της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης.

Στις πρόσφατες λοιπόν, εκλογές ο  Ελληνικός λαός ψήφισε δημοκρατικότατα και με αυξημένη περίσκεψη αντιλαμβανόμενος την σπουδαιότητα αυτών των εκλογών. Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών οδήγησε στο Ελληνικό κοινοβούλιο, τον Ναό της Δημοκρατίας, επτά κόμματα. Ανέδειξε νικητές της εκλογικής αναμέτρησης, τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και την «Χρυσή Αυγή».

Από τα παραπάνω κόμματα, την «Χρυσή Αυγή» την ψήφισαν 440.921 συνέλληνες ψηφοφόροι, δηλαδή ποσοστό 6,97% των έγκυρων ψηφοδελτίων της επικράτειας και κατέλαβε 21 έδρες στην νέα Βουλή των Ελλήνων. Από την στιγμή λοιπόν, που κανένας δεν αμφισβήτησε και δεν αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα, η «Χρυσή Αυγή» είναι ή δεν είναι με την θέληση του Ελληνικού λαού, κομμάτι πλέον, της ενεργής πολιτικής ζωής του τόπου μας, με θεσμικό ρόλο, αποτέλεσμα της λαϊκής εντολής;

Όμως, από την επόμενη των εκλογών άρχισε η εργολαβική παραγωγή λάσπης κατά των τριών αυτών κομμάτων, από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Σε αυτό το πλαίσιο εντάχθηκε και η ενέργεια κάποιων δημοσιογράφων, πρωτοστατούντος του δημοσιογράφου του «Αlpha» του κ. Κοντομηνά, κ. Γιώργου Βλάχου να καθίσει οκλαδόν στην είσοδο του Γραμματέα της «Χρυσής Αυγής», στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της ευρέσεως λύσεως για την διακυβέρνηση της χώρας. Η απρέπεια του κ. Βλάχου και των υπολοίπων που συμμετείχαν σε αυτή την ακραία πολιτική πράξη, είναι μαχαιριά στο στήθος της ευνομούμενης πολιτείας και των θεσμών μιας δημοκρατικής χώρας. Είναι τουλάχιστον κακόγουστες οι δημοσιογραφικές δικαιολογίες πως τάχατες, επιβαλλόταν αυτή η στάση εκ μέρους των δημοσιογράφων, σε αντιστάθμισμα της αναφώνησης από στέλεχος της «Χρυσής Αυγής» του περίφημου πλέον, «εγέρθητι», πριν από τις δηλώσεις του κ. Μιχαλολιάκου, το βράδυ των εκλογών. Και είναι φθηνές δικαιολογίες, γιατί η απρέπεια της «Χρυσής Αυγής» απευθυνόταν σε πολίτες δημοσιογράφους, ενώ αντίθετα η στάση των δημοσιογράφων στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν βάναυση επίθεση κατά των θεσμών και πυροδοτεί την ομαλότητα της ζωής των Ελλήνων πολιτών.

Βέβαια, την ίδια αντίδραση δεν είδαμε να επιδεικνύει, ο ευαίσθητος κ. Βλάχος, όταν οι κυβερνήσεις των κ.κ. Παπανδρέου και Παπαδήμου βίαζαν κατ΄ επανάληψη την Ελληνική κοινωνία χωρίς καμιά «προφύλαξη» και δηλητηρίαζαν το κορμί της με τον θανατηφόρο ιό του AIDS. Όταν περικόπτονταν οι μισθοί και οι συντάξεις, όταν χιλιάδες εργαζόμενοι οδηγούνταν στην ανεργία, όταν έμπαιναν  λουκέτα σε χιλιάδες μαγαζιά και ερήμωναν πόλεις ολόκληρες. Όταν λιμοκτονούσαν  και αυτοκτονούσαν συμπολίτες μας λόγω της οικονομικής ύφεσης. Όταν έμπαιναν τα χαράτσια και οι φόροι συνεχώς αύξαναν. Όταν απεμπολούνταν τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας. Όταν οι αδίστακτοι κλέφτες αρπάζανε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και των δημόσιων οργανισμών και τα μετέτρεπαν σε ομολογιακά κουρελόχαρτα, κατατρώγοντας το υστέρημα του λαού.

Δεν είδαμε να αντιδρά ο κ. Βλάχος και οι όμοιοί του, όταν στις 12/12/2004 η κ. Μπενάκη, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, επί κυβερνήσεως Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή,  προσφωνούσε εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, για την εκλογή του κ. Παπούλια στο ύπατο αξίωμα της χώρας και από χειρογράφου μεταξύ άλλων του ανέφερε: « … Τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης…». Όταν δηλαδή, ο Ελληνικός λαός παρακολουθούσε την παρουσίασή του κ. Παπούλια στο αξίωμα του Προέδρου και κεραυνόπληκτος άκουγε τα εφιαλτικά επιστημονικά σενάρια που του ετοίμαζε η νέα τάξη πραγμάτων, μέλος της οποίας ήταν και εξακολουθεί να είναι ο κ. Πρόεδρος.

Δεν είδαμε να αντιδρά ο κ. Βλάχος και οι όμοιοί του, όταν τον Μάιο του 2010 ο κ. Παπούλιας επικύρωνε την δανειακή διεθνή σύμβαση με το ΔΝΤ, μια ανυπόστατη σύμβαση που είναι αντίθετη στην διεθνή, Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομιμότητα, που παραβιάζει κατάφορα το Ελληνικό Σύνταγμα και που υπέγραψε η προδοτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους δυνάστες του Ελληνικού λαού, τους διεθνείς τοκογλύφους και κερδοσκόπους τραπεζίτες που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία. Όταν αυτός ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επικύρωνε μια σύμβαση που εμπεριέχει πλήθος καταχρηστικών όρων και που για πρώτη φορά στην ιστορία κάνει αναφορά σε κυριαρχικά Εθνικά δικαιώματα του κράτους. Μία σύμβαση που παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές δικαίου. Όταν αυτός ο κ. Παπούλιας, επικύρωνε όλους τους άδικους και αντιλαϊκούς νόμους που έχουν διαρρήξει τον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας και έχουν μετατρέψει ένα μεγάλο μέρος του λαού μας σε νεόπτωχους του μεσοπολέμου. Ταυτόχρονα, το παραγωγικότερο κομμάτι της κοινωνίας μας, οι νέοι, διώχνονται συνειδητά εκτός Ελλάδος, υπό μιας νέας σκληρής μορφής μετανάστευση, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες εργασίας εδώ, που θα εκπληρώσουν τα μελλοντικά τους σχέδια, για μια  άνετη διαβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους.

Αιδώς οσφυοκάμπτες γυμνοσάλιαγκες συνεταίροι της υπογραφής του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Το τσουνάμι που ακολουθεί από τον πολιτικό σεισμό της Ελλάδας θα δημιουργήσει δυνατούς τριγμούς και πελώρια ρήγματα στην Ε.Ε. και στις αγορές των κερδοσκόπων που θέλουν να κυβερνήσουν ολόκληρο τον πλανήτη. Το τσουνάμι που ακολουθεί των Εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου, φέρνει κρεμάλες στην πατρίδα μας για να ξεβρομίσει επιτέλους, ο τόπος.

Συνεπώς, οι Έλληνες θα πρέπει να πάψουν να τρομοκρατούνται από τις απειλές της παραπληροφόρησης των υποταγμένων ΜΜΕ, γιατί  η Επανάσταση για Ελευθερία και Ισονομία μόλις άρχισε!

http://www.apostoloupanos.gr/

Αϋλον – Ενημέρωση[enimerosi@aylon.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>