«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τουρκική πρόκληση: Ψάχνουν εκπρόσωπο για την προάσπιση των δικαιωμάτων της τουρκικής “μειονότητας” στη Θράκη

Ο Ελληνισμός έχει μειονότητες παντού! Να πάμε στην Γερμανία και να ζητήσουμε ένα κομμάτι γερμανικό, στην Αμερική, Στην Αυστραλία!!! Να δούμε θα τους αρέσει σε αυτούς που πατρονάρουν τέτοιες ενέργειες;;; Παράδειγμα ΟΗΕ!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ποια είναι η Federation of Western Thrace Turks in Europe που ζητάει αντιπρόσωπο για εργασία στις Βρυξέλλες μέσα από μεγάλο ευρωπαϊκό site εύρεσης εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

news247 Αύγουστος 15 2012 11:29

Η άτυπη και μη αναγνωρισμένη “Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης” (ABTTF), Federation of Western Thrace Turks in Europe, με αγγελία της που δημοσιεύεται στο μεγάλο ευρωπαϊκό ιστότοπο εύρεσης εργασίας, eurobrussels.com, αναζητά αντιπρόσωπο για εργασία στα γραφεία της οργάνωσης στις Βρυξέλλες.

Προϋπόθεση για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας, όπως αναφέρει το εν λόγω site, είναι ο ενδιαφερόμενος να μιλάει Αγγλικά και Τουρκικά.

Στόχος της θέσης όπως δημοσιεύεται στην αγγελία, είναι η μετάδοση των αιτημάτων της οργάνωσης που αφορούν στα δικαιώματα της “τουρκικής μειονότητας” στην ευρωπαϊκή ένωση και η ανταλλαγή πληροφοριών με εκπροσώπους άλλων ευρωπαϊκών οργανώσεων που προασπίζονται μειονοτικά δικαιώματα.

Συνεχείς προκλήσεις από την οργάνωση

Πρόκειται για τεράστια πρόκληση, καθώς η μειονότητα της Θράκης υφίσταται μόνο ως “Μουσουλμανική μειονότητα Ελλάδος”, η οποία είναι και η μόνη επισήμως αναγνωρισμένη μειονότητα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση, η μουσουλμανική μειονότητα αριθμεί πάνω από 100.000 άτομα ελληνικής εθνότητας, εκ των οποίων το 50% της θρησκευτικής μειονότητας είναι τουρκικής καταγωγής, 35% Πομάκοι και μόλις 15% Τσιγγάνοι μουσουλμάνοι.

Από μεριά της λοιπόν, η  Federation of Western Thrace Turks in Europe αναφέρει στην επίσημη σελίδα της, ότι σκοπός λειτουργίας της είναι “να ασχολείται με τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, με τις πιθανές τους λύσεις, την αναζήτηση των δικαιωμάτων των μελών του, την προστασία και την ανάπτυξη της πολιτιστικής ταυτότητας των μελών της Μειονότητας στην Ευρώπη, την λύση των νομικών, πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων τους που αντιμετωπίζουν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπου έχουνε έρθει και εγκατασταθεί από την Ελλάδα”.

Σε αυτά τα πλαίσια, αναζητά και υπάλληλο για τα ευρωπαϊκά της γραφεία.

Βάσει της Συνθήκης της Λωζάνης δεν υπάρχουν εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα, αλλά μόνο θρησκευτικές. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Άρειος Πάγος δεν έχει αναγνωρίσει τη συγκεκριμένη οργάνωση.

Πρόκειται για ακόμα μια μεγάλη πρόκληση από την οργάνωση η οποία εδώ και αρκετά χρόνια προσπαθεί να αναγνωριστεί ως νόμιμη οργάνωση στην Ελλάδα, χωρίς όμως να τα έχει καταφέρει.

Μόλις πριν από ένα μήνα, η ομάδα της “Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης”, συμμετείχε σε ευρωπαϊκό τουρνουά για τις μειονότητες της Ευρώπης ως “Εθνική της Δυτικής Θράκης”, με τη δική τους “σημαία” και τον δικό τους ύμνο που φέρει ως τίτλο το “My WesternThrace” (“Δυτική μου Θράκη”).

“Περιοδεία” του Μπεκίρ Μποζντάγ σε Κομοτηνή και Ξάνθη

Στα παραπάνω να προστεθεί, ότι στις 17 Αυγούστου αναμένεται να μεταβεί στην Κομοτηνή και την Ξάνθη ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ για να  προσευχηθεί με αφορμή την προσευχή του Μπαϊραμίου και να συναντηθεί με εκπροσώπους της οργάνωσης αλλά και άλλων Τουρκικών Συνδέσμων.

Στην επίσκεψη Μποζντάγ στην Δυτική Θράκη αναμένεται να λάβουν μέρος οι βουλευτές του ΑΚΡ που κατάγονται από την Δυτική Θράκη, Μεχμέτ Μουεζίνογλου και Χακάν Τσαβούσογλου, καθώς επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τούρκων του Εξωτερικού και Συγγενικών Κοινωνιών , Κεμάλ Γιουρτάς και ο Πρόεδρος του ΤΙΚΑ (Δ/νση Συνεργασίας και Ανάπτυξης) Σερντάρ Τσάμ .

Ορισμός της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ελλάδα

Η συνθήκη της Λωζάνης αποφεύγει τελείως τη χρήση του όρου “τουρκική μειονότητα” κατ’ απαίτηση μάλιστα της τουρκικής αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον τότε βουλευτή Αδριανουπόλεως και μετέπειτα πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας Ισμέτ Ινονού, πού πίστευε πως το κριτήριο της θρησκείας θα αποτελούσε για την Τουρκία το βέλτιστο μέσο για μελλοντικό έλεγχο της μειονότητας.

Άλλωστε το εθνολογικό κριτήριο δεν θα μπορούσε να ενεργήσει υπέρ της ενότητας της μειονότητας αφού ήταν γνωστή η εθνοτική και φυλετική ανομοιογένεια των μουσουλμάνων της Ελλάδας (βλέπε παραπάνω).

http://news247.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>