«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αμέρικα, Αμέρικα, Η χώρα των δολοφόνων των λαών!!!

Αμερική φτιαγμένη επάνω στα λείψανα αθώων λαών! Αμερική τα θεμέλιά της είναι με προδότες δολοφόνους!

Αμερική πάντα προστατεύει τους προδότες της μεχρι να μην τους χρειάζεται τότε τους ενοχοποιεί ή τους εξαφανίζει! Όμως είναι χώρα δημοκρατική! Για τους άλλους λαούς φασιστική αν δεν εκτελούν τις επιθυμίες της! Ενδιαφέρετε δημοκρατικά για τους λαούς και άμα δεν υποκύπτουν με το καλό και την δημοκρατία της Αμερικής τους κάνει δώρα εμφύλιους, πυρηνικά, ολοκληρωτική εξολόθρευση!

Σε αυτόν τον παράδεισο της δημοκρατίας εκπαιδεύτηκαν και οι δικοί μας προδότες!!!

Ζήτω η δημοκρατική Αμερική την απάτης της μαφίας των γενοκτονιών, του ολέθρου, των ψυχασθενών!!!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Συρίας, Ριάντ Χιτζάμπ, κάλεσε κι άλλους να μιμηθούν το παράδειγμά του.

Αίρονται οι κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού της Συρίας

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν σήμερα ότι αίρουν τις οικονομικές κυρώσεις που είχαν επιβάλει στον πρώην πρωθυπουργό της Συρίας Ριάντ Χιτζάμπ ο οποίος αυτομόλησε πρόσφατα και εγκατέλειψε τη χώρα.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι ξεπαγώνουν τυχόν περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει ο Χιτζάμπ στις ΗΠΑ. Περίπου 30 ανώτατοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ εξακολουθούν να βρίσκονται στη λίστα των κυρώσεων του υπουργείου. Σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο νέος πρωθυπουργός Ουάελ Νάντερ αλ Χάλκι.

Ο υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για την καταπολέμηση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, Ντέιβιντ Κόεν, κάλεσε και άλλους αξιωματούχους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Χιτζάμπ, ο οποίος έχει καταφύγει στην Ιορδανία, καταγγέλλοντας την καταστολή από το καθεστώς του Άσαντ.

“Οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν και άλλους πολιτικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους της συριακής κυβέρνησης να πάρουν την ίδια θαρραλέα απόφαση και να απορρίψουν το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ”, υπογραμμίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>