«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί δεν πρέπει να δεχτούμε με καμία δύναμη την κάρτα και το τσιπάκι που μας τα διοχετεύουν λίγο λίγο για να εγκλιματιστούμε όπως με το δηλητήριο!

Τσιπάκια εντοπισμού ενέκρινε η Αρ. Πρ. Δεδομένων!

Ξεκινάει με γοργούς ρυθμούς η εξοικείωσή μας με το εθελούσιο σε πρώτη  βάση!

 (ή παρά τη θέλησή μας η Νέα Τάξη δεν ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες αλλά για την καθολική αποδοχή τσιπαρίσματός μας)!

“Υπό όρους και προϋποθέσεις, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έδωσε το «πράσινο φως» με την υπ΄αριθμόν 112/2012 απόφασή της για τη χρήση συσκευών γεωεντοπισμού, μέσω συνδρομής, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και σε ανήλικους.

Στους ενήλικους καλύπτετε η νέα τάξη με την κάρτα του πολίτη σαν πρώτο στάδιο, μέχρι το καθολικό τσιπάρισμα όλου του πληθυσμού!

Στην Αμερική στην χώρα της οργάνωσης της νέας τάξης με νόμο επιβάλετε το τσιπάρισμα σε όλους!

Την άδεια της Αρχής ζήτησαν δύο εταιρείες παροχής τέτοιων υπηρεσιών 24ωρης παρακολούθησης μέσω ειδικού κέντρου, με την καταβολή συνδρομής.

Οι παρακάτω ηλιθιότητες είναι το κερασάκι στην τούρτα της νέας τάξις!!!

“Θαρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά.Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν” τάδε έφη Πατροκοσμάς.

“Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.Εδώ είναι η σοφία’ όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου διότι είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός αυτού είναι χξς” τάδε έφη Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Εδώ είναι και το ποιο ύπουλο παραμύθι του 666 και χίλιες δυο μαλακίες θρησκευτικές!

Όταν θα λες Νέα Τάξη να ξέρεις ότι λες θρησκείες και το αντίθετο! Και οι δυο είναι το ίδιο και το αυτό σε ένα πακέτο!

Για να τα λέμε καθαρά και ξάστερα αν ήθελε η εκκλησία δεν θα γινόταν τίποτα, αλλά η επιβίωση των θρησκειών και η συνέχιση των λαών ζόμπι  βρίσκετε ακριβός στην διατήρηση της τριβής καθημερινά με τον δήθεν αντίπαλο τον διάβολο!

Παράδειγμα αν έβγαινε και έλεγε ο Ιερώνυμος ότι κανένας χριστιανός δεν θα πάρει κάρτα, ούτε θα βάλει τσεπάκι και μάζευε υπογραφές όπως έκανε ο Χριστόδουλος για τις ταυτότητες δεν θα γινόταν τίποτα! Απλά για να μην τους πάρει χαμπάρι ο λαός βγάζουν κάποιες κραυγές εδώ και εκεί για να θολώνουν τα νερά!

Για αυτό δεν ασχολούμαι με τις παραπάνω θρησκευτικές μαλακίες αλλά με την ουσία του θέματος!

Γιατί δεν πρέπει να δεχτούμε με καμία δύναμη την κάρτα και το τσιπάκι που μας τα διοχετεύουν λίγο λίγο για να εγκλιματιστούμε όπως με το δηλητήριο!

Σου λένε το δελεαστικό αν θα χαθείς θα σε βρούμε και θα σωθείς, εσύ, το παιδί σου, ή η μάνα σου και ο πατέρας σου όταν τα χάνει!  Ναι αλλά χάνεις κατά τον χειρότερο τρόπο την ελευθερία σου, δεν έχεις ιδιωτική ζωή!

Στα επόμενα στάδια με τα τσιπάκια θα μπορούν όχι μόνο να ακούνε τις απόκρυφες στιγμές σου, θα μπορούν με ένα πάτημα ενός κουμπιού να σε αποδιοργανώνουν, θα σε χρησιμοποιούν , θα σε ενοχοποιούν ανάλογα με τις επιθυμίες τους, θα σε σκοτώνουν όταν το αποφασίσουν αθόρυβα, θα είσαι μια κινητή βόμβα!

Αυτός είναι ο αληθινός κίνδυνος και αυτό επιδιώκουν με διάφορες δελεαστικές εξυπηρετήσεις δήθεν  θα σε απαλλάξουν από την γραφειοκρατία και περιττές ταλαιπωρίες! Και όμως φίλοι μου αυτές οι ταλαιπωρίες αν βελτιωθούν λίγο είναι που σε διατηρούν κοινωνικό μέσα στην κοινωνία, αν στο κόψουν και αυτό τι θα είσαι, μαμ, κακά, και νάνι, δηλαδή ζόμπι με την δική σου υπογραφή!

Ας αφήσουμε τις μαλακίες τις θρησκευτικές και ας σοβαρευτούμε και ας πολεμήσουμε για τον πραγματικό κίνδυνο που είναι ότι μας θέλουν υποταγμένα ανθρωπάκια ζόμπι!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>