«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ξαναχτύπησε η ποντικομαμή της Ευρώπης!!!

Πατριώτες το προδοτικό σχέδιο ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ λειτουργεί άψογα για το ξεπούλημα της Ελλάδος πριν τη ολοκληρωτική υποδούλωση της και διάλυσή της! Ετοιμάζω ένα κείμενο καθοριστικό για την πορεία της πατρίδος μας.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

«Δεν έχω πια ψευδαισθήσεις», είπε ο Ρέσλερ, για να … ξεγεννήσει την Δευτέρα τους κερδοσκόπους!!!

Γιώργος Αδαλής

Τη δυσαρέσκειά του για τις προσπάθειες της Ελλάδας να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Φίλιπ Ρέσλερ, σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο περιοδικό Focus, όπου δίνουν συνεντεύξεις όλες οι … ποντικομαμές της Ευρώπης, από την ημέρα που έβαλε πρωτοσέλιδο το Ελληνικό άγαλμα με την «χειρονομία με το δάχτυλο»!

Ηταν το κάλεσμα του Focus, ότι ««εδώ θα βρείτε χώρο, όλοι όσοι στοιχηματίσατε τα λεφτά σας υπέρ της χρεοκοπίας της Ελλάδας»»!

Από τότε, ο Αντικαγκελάριος έχει πάρει σοβαρά το «ρόλο της ποντικομαμής», μιας και στόχος του είναι, να … «ξεγεννήσουν» ΟΛΑ τα τρωκτικά της Ευρώπης, μέσα στο άδειο κουφάρι της Ελλάδας!

Και μπορεί ο ίδιος να έχει την όψη της ποντικομαμής, αλλά ο χαρακτηρισμός που του αποδίδω, είναι γιατί ο Βιετναμέζος που κάνει τον … Γερμανό, δεν επιλέχτηκε τυχαία για το ρόλο του!

Δεν έχει Ευρωπαϊκή συνείδηση και κυρίως, όλο το διάστημα της κρίσης, κάνει ευθείες επιθέσεις στην Ελλάδα, όποτε ΔΕΝ υπάρχει λόγος!

Γιατί οι επιθέσεις του ταυτίζονται πάντα με τις “τοποθετήσεις” ξένων τραπεζικών οίκων, που έχουν στοιχηματίσει στην πτώχευση της χώρας μας!

Ετσι δηλώνοντας ότι «δεν έχω πια ψευδαισθήσεις. Πρότεινα με τις γερμανικές επιχειρήσεις μια ολόκληρη σειρά μέτρων για την ελληνική κυβέρνηση. Οι Έλληνες ανταποκρίθηκαν ελάχιστα στις προσφορές μας», ουσιαστικά, διευκολύνει αύριο το πρωί, ένα νέο πάρτι κερδοσκοπίας για τα τρωκτικά της διεθνούς τοκογλυφίας!!!

Όποτε δηλαδή τα περιθώρια κέρδους στενεύουν για τα τρωκτικά, εξαπολύει μια «ρουκέτα» ο Ρέσλερ, και το πάρτι ξαναρχίζει!!!

Ελπίζω να κατανοήσατε πλέον, γιατί τον αποκαλώ διαρκώς, η ποντικομαμή της Ευρώπης!

http://www.aegeantimes.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>