«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Βρισκόμαστε σε μια ιδιόμορφη προδοσία! Και λέω ιδιόμορφη γιατί δεν έχει ξανά γίνει ιστορικά προδοσία τέτοιου μεγέθους!

Όχι μόνο από τους πολιτικούς, αλλά και από μεγάλη μερίδα του στρατού, της αστυνομίας, της δικαιοσύνης, της Εκκλησίας, αλλά και του κρατικού μηχανισμού! Αλήθεια υπήρξε ποιο επιτακτική ανάγκη να αναλάβει ο λαός για να προστατέψει το σύνταγμα και την πατρίδα μας; 

  Αφού αυτοί που είναι υπεύθυνοι  για την προστασία του συντάγματος το προδώσαν και το προδίδουν καθημερινά; Και το οποίο σύνταγμα  αναφέρετε στις ευθύνες που έχει ο λαός τώρα;

Δεν θα πω τι προδοσίες έκαναν μέχρι σήμερα, αλλά θα ξεκινήσω και θα ρωτήσω, ποιο νορμάλ μυαλό μπορεί να σκεφτεί ότι αυτό που έγινε με την αγροτική τράπεζα έχει προηγούμενο, να αγοράσει την τράπεζα αυτός που της χρωστούσε! Αντί να αγοράσει η ΑΤ την Πειραιώς  που της χρωστούσε,  έγινε το αντίθετο! Αυτό δεν είναι προδοσία;

Τώρα πάνε να πουλήσουν τα ΕΛΤΑ αυτό δεν είναι προδοσία, με ποια δικαιολογία πάνε να πουλήσουν το αίμα του Ελληνικού λαού, και μια κερδοφόρα ΔΕΚΟ ;

Το χειρότερο όμως πλέον που ξεφεύγει από κάθε ανοχή και υποχωρητικότητα προς χάρη της ηρεμίας, είναι η Πώληση της ΕΛΒΟ!

Δηλαδή κάθε δυνατή ελπίδα αντίδρασης στον εχθρό αφαιρείτε με προδοτικό τρόπο!

Γιατί;;;

Τι έχουν συμφωνήσει οι 300 προδότες της βουλής να παραχωρήσουν από την Ελλάδα  στον εχθρό για να εξασφαλίσουν τα κλοπιμαία τους;

Και εμείς σαν λαός  ήμαστε αποφασισμένοι να παραχωρήσουμε αμαχητί την πατρίδα μας στον βωμό των προδοτών;

Δεν είναι η ώρα να πάμε στην βουλή να τους συλλάβουμε και να σταματήσουμε τον προδοτικό κατήφορο;

Διαβάστε παρακάτω τι κάνουν οι προδότες, εκτός ότι εκτελούν κατά παραγγελία εκείνο το κομμάτι του λαού που έχει μνήμη ακόμα, την τρίτη ηλικία!

«Έγκλημα των εγκλημάτων» η αύξηση των ορίων ηλικίας

«Η νέα αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης που προωθούν κυβέρνηση και ΕΕ καθώς και οι νέες περικοπές στις συντάξεις είναι έγκλημα των εγκλημάτων σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων»

«Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, σε πλήρη αντίθεση με όσα υποσχέθηκε στο λαό προεκλογικά, αλλά και με όσα ανέφερε η προγραμματική κυβερνητική συμφωνία τους, προωθεί και νέες μειώσεις των συντάξεων, με στόχο να μετατρέψει τους συνταξιούχους σε εξαθλιωμένους ζητιάνους και τις συντάξεις τους σε απλά παιδικά φιλοδωρήματα»

Την ίδια ώρα που τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, οι ιδιωτικές τράπεζες και οι φοροφυγάδες κάνουν πάρτι σε βάρος της δημόσιας περιουσίας

Συνεδρίασε η  ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ διυπουργική αποκρατικοποιήσεων.

Η διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, αποτελούμενη από τους Υπουργούς Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και δικτύων, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κατά τη συνεδρίασή της την 10.08.2012 με θέμα την υλοποίηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Αφού έλαβε υπόψη:

1. Τις διατάξεις του Ν. 3049/2002 «Αποκρατικοποίηση επιχειρήσεων του δημοσίου και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α΄ 212), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 23 του Ν. 3965/2011  «Αναμόρφωση πλαισίου λειτουργίας Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Οργανισμού διαχείρισης δημοσίου Χρέους, δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, σύσταση Γενικής Γραμματείας δημόσιας Περιουσίας και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α΄ 113) και συμπληρώθηκε με την παράγραφο 3 του άρθρου 9 του Ν. 3986/2011 «Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012−2015» (ΦΕΚ Α΄ 152) και την παράγραφο 3 του άρθρου 15 του Ν. 4002/2011 (ΦΕΚ Α΄180).

2. Τις διατάξεις του άρθρου 48 του N. 3871/2010 « δημοσιονομική διαχείριση και Ευθύνη» (ΦΕΚ Α΄ 141).

3. Τις διατάξεις του Ν. 3861/2010 «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα διαύγεια» και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α΄ 112).

4. Τις διατάξεις του άρθρου 29Α του Ν. 1558/1985, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο 27 του Ν. 2081/1992 (ΦΕΚ Α΄ 154), αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ. 2α του Ν. 2469/1997 (ΦΕΚ Α΄ 38) και κωδικοποιήθηκε με το άρθρο 90 του Π 63/2005 «Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα» (ΦΕΚ Α΄ 98) και το γεγονός ότι η δαπάνη που απορρέει από την παρούσα απόφαση βαρύνει τον Ειδικό Λογαριασμό Αποκρατικοποιήσεων και το γεγονός ότι η δαπάνη που προκύπτει από την παρούσα απόφαση βαρύνει τον ειδικό λογαριασμό αποκρατικοποιήσεων.

5. Τις διατάξεις του Ν. 3985/2011 «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012−2015» (ΦΕΚ Α΄ 151), στον οποίο περιλαμβάνεται και το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης (Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων).

6. Τις διατάξεις του Ν. 3986/2011 «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής Μεσο-προθέσμου Πλαισίου δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015» (ΦΕΚ Α’ 152), όπως συμπληρώθηκαν με την παράγραφο 11 του άρθρου 3 της από 31.12.2011 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ
Α’ 268) και την παράγραφο 8 του άρθρου 7 του Ν. 4038/2012 «Επείγουσες ρυθμίσεις που
αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-
2015 (ΦΕΚ Α’14).

7. Τις διατάξεις του Ν. 4046/2012 «Έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Χρηματοδοτικής διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής δημοκρατίας και της Τράπεζας της Ελλάδος, του Σχεδίου του ΑΔΑ: Β4Γ9Η-ΝΩΤ 2 Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας» (ΦΕΚ Α’28).

8. Τις διατάξεις του Π. . 85/21.6.2012 (ΦΕΚ Α΄141) «Ίδρυση και μετονομασία Υπουργείων,
μεταφορά και κατάργηση υπηρεσιών».

9. Την 176/12.05.2011 (Α Α: 4 ΑΘΘΗ- Ζ) απόφαση της διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων & Αποκρατικοποιήσεων σχετικά με τη διερεύνηση της δυνατότητας και των εναλλακτικών τρόπων για την πώληση έως και του συνόλου των μετοχών της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Α.Β.Ε. (ΕΛΒΟ) κυριότητας του δημοσίου.

10. Την 190/10.10.2011 (Α Α: 45Ο0Η-ΨΛΨ) απόφαση της διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων & Αποκρατικοποιήσεων με θέμα τη μερική ανάκληση της 176/12.05.2011 απόφασης της διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων & Αποκρατικοποιήσεων και τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την  επιλογή χρηματοοικονομικών, νομικών και λοιπών συμβούλων του δημοσίου για την αποκρατικοποίηση της ΕΛΒΟ.

11. Τις από 09.02.2012 εισηγήσεις της Επιτροπής Ανάθεσης, η οποία συστάθηκε με την 2464/01.02.2012 (Α Α:ΒΟΖΛΗ-ΣΧ4) απόφαση του Ειδικού Γραμματέα δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, σχετικά με την επιλογή νομικού συμβούλου του δημοσίου  για ελληνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο, καθώς και χρηματοοικονομικού συμβούλου για την αποκρατικοποίηση της εταιρίας ΕΛΒΟ.

Μετά από εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών, α π ο φ α σ ί ζ ε ι

1. Την, προς τον σκοπό της πώλησης έως και του συνόλου των μετοχών της ΕΛΒΟ κυριότητας
του δημοσίου, ανάθεση:

στη δικηγορική εταιρία «Ι.Κ. Ρόκας και Συνεργάτες» του έργου του νομικού συμβούλου επί θεμάτων ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου.

– στις εταιρίες «Αttica Bank Α.Τ.Ε.» και «KPMG Σύμβουλοι Α.Ε.» του έργου του χρηματοοικονομικού συμβούλου.

2. Οι πληρωμές των ως άνω συμβούλων θα εξετάζονται και θα εγκρίνονται από την Επιτροπή
Παρακολούθησης και Έγκρισης Πληρωμών, η οποία συστάθηκε με την υπ’ αριθμ. 176/12.05.2011 απόφαση της διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων.

3. Την εξουσιοδότηση του Υπουργού Οικονομικών να διαπραγματευθεί και να καθορίσει τους
όρους των συμβάσεων με τους ανωτέρω συμβούλους, καθώς και να τις υπογράψει για
λογαριασμό του δημοσίου.

Η δήλωση του Π. Λαφαζάνη έχει ως εξής:

«Η απόφαση εξπρές της κυβέρνησης, η οποία για άλλη μια φορά ελήφθη Παρασκευή το βράδυ «του φονιά», να ανοίξουν οι διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα των ΕΛΤΑ και ΕΛΒΟ, συνιστά Αυγουστιάτικο πραξικόπημα και δρομολογεί ένα νέο εθνικό έγκλημα.

Η ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα, μιας στρατηγικής σημασίας επιχείρησης όπως των ΕΛΤΑ, θα δώσει τη χαριστική βολή στις λαϊκές ταχυδρομικές υπηρεσίες και στην ελληνική περιφέρεια, ενώ η πώληση της ΕΛΒΟ θα σημάνει την ουσιαστική διάλυση μιας κρίσιμης επιχειρησιακής μονάδας, που μπορούσε να έχει μια ιδιαίτερη συμβολή στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Ειδικότερα επισημαίνουμε ότι οι διαδικασίες για το ξεπούλημα των ΕΛΤΑ συνδέονται και αποτελούν προπομπό για το απαράδεκτο ξεπούλημα και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Είναι προφανές και εξαιρετικά ανάλγητο, ότι αυτές οι ιδιωτικοποιήσεις θα αφήσουν χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο, πολλαπλασιάζοντας τις απέραντες στρατιές των ανέργων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις του για να μην προχωρήσουν και να ματαιωθούν οι διαδικασίες πώλησης των ΕΛΤΑ και της ΕΛΒΟ, τις οποίες, ούτως ή άλλως, δεν νομιμοποιεί και δεν θα αναγνωρίσει ως τετελεσμένα».

«ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ»

ΠΑ: Δραστικό “κούρεμα” στην οροφή των μαχητικών – Αναζητούνται μεταχειρισμένα

11-08-2012

Οριστική απόφαση απόσυρσης των εναπομεινάντων 43 Α-7E/ΤΑ-7C Corsair II της 336 Μοίρας της 116 Πτέρυγας Μάχης που εδρεύει στην Αεροπορική Βάση στον  Άραξο έχει λάβει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση της τρόικας για περικοπές.

Το κτύπημα είναι σοβαρό για την ΠΑ, όχι τόσο σε ότι αφορά το επιχειρησιακό κομμάτι, αλλά σε ότι αφορά τον ρόλο αεροσκαφών προωθημένης εκπαίδευσης στον οποίο χρησιμοποιούνται σήμερα κλείνοντας μέρος του τεράστιου κενού που υπάρχει από την απουσία εκπαιδευτικών αεροσκαφών!

Μαζί με τα 43 Α-7E/ΤΑ-7C Corsair II θα αποσυρθούν και τα 18 RF-4 της 348 ΜΤΑ της 110 Πτέρυγας Μάχης που εδρεύει στην Αεροπορική Βάση Λάρισας, καθώς η επιχειρησιακή χρήση του DB110 από τα F-16 Block 52+ Advanced της 335 Μοίρας της 116 Πτέρυγας Μάχης στον Άραξο, κλείνει σημαντικό μέρος από το κενό που αφήνουν τα αναγνωριστικά-βετεράνοι.

Από εκεί και πέρα έχει ανοίξει συζήτηση για τα F-16 Block 30 Και τα Mirage 2000EGM/BGM της “αγοράς τους αιώνα”. Τα αεροσκάφη δεν πρόκειται να εκσυγχρονιστούν λαο η παρουσία στους στο σύγχρονο πεδίο μάχης είναι σχετικά περιορισμένη.

Αναζητούνται μεταχειρισμένα αεροσκάφη σε Δύση (ΗΠΑ) και Ανατολή (ΗΑΕ και Κατάρ). Αν βρεθεί ικανοποιητική οικονομικά λύση, τα 21 Mirage 2000 EGM/BGM της 332 ΜΠΚ της 114 ΠΜ στην Τανάγρα που δεν έχουν εκσυγχρονιστεί μαζί με τα 32 F-16 Block 30 της 346Μ της 110 ΠΜ και τα 15 αδελφά F-16 Block 30 της 330Μ της 111 ΠΜ στην Αγχίαλο θα αποσυρθούν μέσα στον ερχόμενο χρόνιο.

Δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό για τα F-16, ακόμα και αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης. Σε αυτή την περίπτωση ο συνολικός αριθμός των αποσυρθέντων και αεροσκαφών θα προσεγγίσει τα 100 μαχητικά!

Τα Mirage 2000EGM.BGM μπορεί να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, αν διατηρηθούν τα BGM που χρησιμοποιούνται ως φορείς των βλημάτων αέρος επιφανείας Exocet AM-39 Exocet Block II.

Το “κούρεμα” φυσικά θα έχει συγκλονιστικές επιπτώσεις στην ΠΑ, αν δεν υπάρξουν αντικαταστάτες. Από του “κούρεμα” μπορεί να μην γλιτώσουν ούτε τα 36 εκσυγχρονισμένα F-4AUP (17 της 338 ΜΔΒ και 19 της 339 ΜΔΒ της 117 ΠΜ).

Αν συμβούν όλα τα παραπάνω χωρίς την αντικατάσταση των μαχητικών, έστω με μεταχειρισμένα υψηλότερων δυνατοτήτων, τότε μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουμε στην σκοπιμότητα των οικονομικών περικοπών, την “περικοπή” χερσαίων τμημάτων της χώρας!

Δηλαδή να μείνουμε ξεβράκωτοι σε κάθε εχθρική πράξη!

Ποιος θα φανταζότανε ότι η χούντα μπροστά σε αυτούς τους 300 προδότες θα ήταν παρανυχίδα, ή  το μάνα εξ ουρανού;

Και ποιος θα φανταζότανε ότι δημοκράτες πολίτες θα φώναζαν, στρατός δεν υπάρχει να μας σώσει και  να τους κρεμάσει;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 


Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>