«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012 Καίγονται τα χωριά της Άνω Δερόπολης!

Οι Βορειοηπειρώτες είναι δυο φόρες αδέλφια μας ρε προδότες!

Οι υπηρεσίες της Νοτίου Ηπείρου περιμένουν τη φωτιά στα σύνορα γιατί προς το παρόν καίγονται μόνο «αλβανικά» χωριά!!!  

 Πριν από λίγες ώρες, δημοσιεύσαμε άρθρο στο οποίο η δημοσιογράφος Νάνσια Κωσταρά   εκφράζει την οργή της  για τον τρόπο που το ελληνικό κράτος αντιμετωπίζει τους έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Πριν αλέκτωρ λαλήσεις τρείς, οι συνάδελφοι της και τα αδέρφια μας της Νοτίου Ηπείρου, εκφράζουν την αισιοδοξία τους γιατί η φωτιά, δεν πέρασε τα ελληνικά εδάφη(!!!), αφού για αυτούς η Άνω Δερόπολη, ο  Λόγκος, η Κοσσοβίτσα κλπ είναι ξένα!

Απαράδεκτη είναι η στάση των αρχών της Ηπείρου που περιμένουν τη φωτιά στα σύνορα. Το ίδιο θα λέγαμε φυσικά αν από την απέναντι πλευρά θα ήταν αλβανικά χωριά, γιατί όταν πρόκειται για ανθρώπινα δράματα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σύνορα. Όταν όμως  πρόκειται για τα χωριά της Βορείου Ηπείρου, συνήθως των αλβανικών αρχών  δεν του καίγεται καρφί (δεν γνωρίζουμε αν συμβαίνει στην προκειμένη) και τουλάχιστον  οι νοτειοηπειρώτες δεν θα έπρεπε να είναι απλοί θεατές…
 

Διαβάστε  το ρεπορτάζ της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών για τη φωτιά στην Ανω Δερόπολη και στη συνέχεια τον τρόπο που παρουσιάζουν το θέμα δύο ιστοσελίδες της Νοτίου Ηπείρου

Η φωτιά που ξέσπασε στο χωριό Λόγγο  της Άνω Δερόπολης εδώ  και 2 μέρες, συνεχίζει να καίει .Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εμπρησμό!
Οι κάτοικοι παλεύανε δυο  24ώρα να ελέγξουν την φωτιά, περιορίζοντας τα πύρινα μέτωπα, ώστε να μην φτάσει στα σπίτια. Σήμερα εξαπλώθηκε στο χωριό Κοσσοβίτσα και πέρασε στο βουνό της Μουργκάνας. Εάν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό σύντομα  θα φτάσει στα χωριά των Ιωαννίνων.

Στο πέρασμά της έχει κάψει τεράστιες δασικές εκτάσεις ελάτων και οι κάτοικοι κάνουν λόγο και για το μοναστήρι της Παναγιάς.
Προσπαθούν με κάθε τρόπο να σώσουν ότι μπορούν αλλά δυστυχώς χωρίς καμία κρατική ενίσχυση.  Έχουν ήδη απευθύνει έκκληση προς κάθε αρμόδιο, αλλά μάταια. Ζητήσανε και την βοήθεια της Ελλάδος και απαντήσανε πως δεν το επιτρέπει η Αλβανία.  Ο μόνος που βρίσκεται στο πλευρό των Ανωδροπολιτών απ’ την πρώτη στιγμή είναι ο έπαρχος Χ. Ντούτσης ο οποίος καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για βοήθεια. Ένα ελικόπτερο να είχε σταλεί, θα είχαν  ελέγξει την φωτιά απ’ την πρώτη στιγμή καθώς δίπλα απ’ τα χωριά υπάρχει λίμνη για ανεφοδιασμό, υποστηρίζουν οι κάτοικοι. Στο μόνο που ελπίζουν πλέον  είναι ένα θαύμα.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αποδεικνύεται  πως κανείς απ’ τους εκπροσώπους μας δεν διατίθεται να χάσει τις  καλοκαιρινές του διακοπές προκειμένου να βοηθήσει. Για μια ακόμη φορά οι βορειοηπειρώτες παραμένουν αβοήθητοι στο έλεος του θεού. Αυτά θα πρέπει να σκέφτεται κάποιος προεκλογικά, πριν αποφασίσει  να ρίξει την ψήφο του!
Νεολαία Βορειοηπειρωτών

epiruspost: Πύρινος εφιάλτης στα σύνορα

Πυκνοί μαύροι καπνοί κάλυψαν τον ουρανό ακόμη και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων. Οι καπνοί προέρχονται από τη μεγάλη φωτιά που κατακαίει κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει την περιοχή Λόγγος όπου κατακαίει δασικές εκτάσεις και ήδη στα ελληνικά χωριά του Πωγωνίου, όπως την Αγία Μαρίνα, την Καστανή και την Χαραυγή έχουν ξυπνήσει οι εφιαλτικές μνήμες του 2000.

Τότε που μέσα σε λίγες ώρες χάθηκαν ζωές και καταστράφηκαν περιουσίες εξ αιτίας της φωτιάς που εισήλθε από την Αλβανία.

Ήδη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και της Καστανής μεταβαίνουν ο Προιστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρης Μαυρογιώργος καθώς και ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Ιωαννίνων.

Πρώτος κι άμεσος στόχος είναι η δημιουργία αντιπυρικής ζώνης ώστε να υπάρξει ασπίδα προστασίας για τα ελληνικά χωριά. Ήδη από την πλευρά της Αλβανίας και των όμορων χωριών γίνεται έκκληση προς την Ελλάδα για συνδρομή της Πυροσβεστικής καθώς εδώ και τρεις ημέρες στάθηκε αδύνατη η παρέμβαση των τοπικών αρχών.

epirusgate: Φωτιά απειλεί να περάσει τα σύνορα με την Αλβανία !

Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει η φωτιά καίει εδώ και δύο μέρες και καταστρέφει μεγάλες δασικές και θαμνώδεις εκτάσεις στην Αλβανία στην περιοχή Λόγγου κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.Από τους ανέμους που πνέουν στην περιοχή, η φωτιά έχει πολύ μεγάλο μέτωπο και απειλεί να περάσει στο ελληνικό έδαφος, στην περιοχή της Χαραυγής, Οι αλβανικές Αρχές αδυνατούν να την θέσουν υπό έλεγχο, πύρινα μέτωπα της οποίας απειλούν και κατοικημένες περιοχές. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, οι παραμεθόριες ελληνικές περιοχές, υπέστησαν πολλές μεγάλες καταστροφές από «εισαγόμενες» από την Αλβανία φωτιές, ενώ χάθηκαν και ανθρώπινες ζωές.Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων έχει τεθεί σε συναγερμό, για να αποφευχθεί η είσοδος της φωτιάς στο ελληνικό έδαφος, όπου υπάρχουν πυκνές δασικές εκτάσεις και πολλά χωριά.

http://borioipirotis.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>