«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Εν δήμω κομματοκρατία ερρύη τα φαύλα »

Λαέρτης ο Πύλιος

Εισαγωγή: Με την ναυμαχία του Ναυαρίνου στις 20 Οκτωβρίου του 1827, ολοκληρώθηκε η επανάσταση και η απελευθέρωση της Ελλάδος από τους Οθωμανούς.[2]. Οι Έλληνες όμως δεν «γεύτηκαν» την ελευθερία τους, γιατί οι ολιγαρχικές κομματικές  «συμμορίες» ενορχήστρωσαν την ηγεμονία  τους  και κατέλαβαν το κράτος. Όρισαν τις δομές και τις λειτουργίες του  με τέτοιο τρόπο ώστε το κομματικό σύστημα  να κυριαρχήσει και να «υποδουλώσει» την κοινωνία προς ίδιο συμφέρον [3]. Πράγματι οι ήρωες προγονοί μας, προσπάθησαν να δημιουργήσουν την δημοκρατία ( Δήμος-Κράτος ), όμως οι νέο-κόμματο-κοτζαμπάσηδες  θεμελίωσαν την άκρατη και αυταρχική κομματοκρατία( κόμμα-Κράτος).

Το πολίτευμα της Ελλάδας δεν είναι δημοκρατία, είναι κατ’ εξακολούθησιν κομματοκρατία. Επομένως, κομματοκρατία είναι η έσχατη αλλοτρίωση της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας στη νεοτερικότητα, καθόσον καθορίζει τη πολιτική νοοτροπία-συμπεριφορά, προτάσσοντας το κομματικό συμφέρον πάνω από το κοινωνικό όφελος. H κομματοκρατία, όπως κάθε ολοκληρωτισμός, από την μια βολεύεται με τις μετριότητες, τους φανερά ανίκανους που μαντρώνονται στη κομματική στρούγκα και από την άλλη με την επιβολή της εσωτερικής κατοχής, «υποδουλώνει» την κοινωνία προς ίδιον συμφέρον.                                                          Η κομματοκρατία είναι η κύρια αιτία που έφερε την χώρα στη σημερινή εθνική καταστροφή[4].

Στο δήμο Πύλου-Νέστορος και όχι μόνο, η κομματοκρατία στη βάση των δομών και των λειτουργιών της ηγεμονικής επικράτησης, «έχρισε»(όπως γίνεται με το εκκλησιαστικό χρίσμα) ως διαχειριστές τις «ανεπάγγελτες» μετριότητες, σε ένα καθεστώς «απεχθούς» ναρκισσιστικής φαυλοκρατίας που στην πράξη αναπαράγει την πρωτογενή αιτία του σάπιου, του άρρωστου και του διεφθαρμένου πελατειακού συστήματος  στο δήμο. Η διαχείρισή του όμως είναι αποδεικτική της κομματοκρατικής αλλοτρίωσης που οδηγεί την τοπική κομματική ηγεσία  όχι μόνο να μην ομολογεί, αλλά και να διαδηλώνει με έπαρση το ρόλο της, ως «δυνάστη» της δημοτικής κοινωνίας.

Επομένως, η τοπική δημοτική αρχή έχει ανακαλύψει τελικά τον τρόπο να «βυθίζει» περεταίρω στη κρίση την δημοτική κοινωνία. «Ηλίου φαεινότερο»  τα πάμπολλα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής, όπως ο παράνομος διορισμός [5] του πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου, στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πύλου (Δ.Ε.Υ.Α.Π) και με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 131/20-2-12 απόφαση του προέδρου της [6], φανερώνει  ότι η τοπική κομματοκρατία, πραγματοποιεί  τα κομματικά της  ρουσφέτια[7] μέσα από τα θεσμικά «χρίσματα» και τα διορισμένα δουλικά, παραβιάζοντας το νόμο εις βάρος της δημοτικής κοινωνίας.

Το εν λόγω παράνομο ρουσφέτι είναι η απόλυτη διαφθορά, η εξαγορά συνείδησης… Αφαιρεί κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας και οικοδομεί το δήμο δυνάστη. Είναι ένα ακόμα ατιμώρητο κοινωνικό έγκλημα…. Αν υπήρχε στοιχειώδης δικαιοσύνη τότε θα υποχρέωνε όλους τους «κοπρίτες», τους διορισμένους και μη δημοτικούς ρουσφετολόγους να πληρώνουν από την τσέπη τους, εφόρου ζωής. Επιπλέον παρατηρούμε ο μακάβριος «μύστης», ο καμποτίνος της ρουσφετολογίας, ο ουτιδανός ιμαντοκόρος, μπορεί να διορίζει παράνομα στις προδοτικές καμαρίλες τα κομματικά φινοκαλίδια  εις βάρος της τοπικής κοινωνίας, επειδή τον «έχρισαν» διαχειριστή του δήμου, τα κομματικά του αφεντικά.

Τα κατορθώματα του, Εκών άκων, με θράσος αρχιναρκισσοπνευµνατηκότατο, ο «αρχολίπαρος», τα παρουσιάζει σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ψιττακίζοντας «εμετικά τα ναρκισσιστικά» του ψιμύθια, για να μας υπενθυμίσει ότι:                        «Ήλθα για να μείνω».                                                                                                                   Χωρίς «αιδώ» ο κατσαμπρόκος διακορευτής κάνει τα πάντα, από του «όπου γάμος και γιορτή η Βασίλω πρώτη» έως την «Δήμος πυρί μειχθήτω» ( να καταστραφεί ο δήμος), καθ΄όσον και εφ όσον, ο κομματικός του κοτζαμπάσης να του δώσει ξανά το κομματικό πεφωτισμένο «χρίσμα» του δημάρχου. Είναι φανερό ότι στο δήμου Πύλου-Νέστορα αναπαράγεται και ανατροφοδοτείται από την μια το δημοτικό πελατειακό σύστημα, η διαφθορά, η διαπλοκή και από την άλλη  με αντάλλαγμα την διατήρηση της κομματοκρατίας στο δήμο, ο κομματικός κοτζαμπασισμός  ικανοποιεί το «σπουδαρχίδη» με το  σύνδρομο της ναρκισσιστικής αυτοκαταστροφής.              Αυτές οι παθολογικές αρρώστιες της κομματοκρατίας, μας έφεραν στα πρόθυρα της εθνικής καταστροφής.

Συμπέρασμα: Οι πολίτες του δήμου  υποφέρουν και  ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι  του δημοτικού συμβουλίου, των δημοτικών και κοινοτικών διαμερισμάτων, της δημοτικής επιχείρησης και του λιμενικού ταμείου, αφενός «τσεπώνουν» ως αποζημίωση από του δημοτικούς φόρους που καταβάλουν οι δημότες “80.000 € έως 100.000 €” κάθε μήνα[8], αφετέρου διορίζουν παράνομα τους ρουσφετόμυαλους, τους γλυφτοχειροκροτητές, τους τεμπελχανάδες, τους παπατζήδες  και τις κουτσομπολιάστρες, ακολουθώντας την «γραμμική απλοποίηση» της επιθυμίας και της επιδίωξης της κατάληψης των δημοσίων και  δημοτικών  αξιωμάτων, με την “μέθοδο της πολιτικής εξαπάτησης” και της “πολιτικής Ψευδολογίας”. Αυτή η μεθοδολογία οδηγεί  τους καταστατικούς θεσμούς της πολιτείας στη αδιαφάνεια και στη επιβεβαίωσης της δημοσιοδημοκομματικής  κυριαρχίας, η οποία υποστηρίζεται  ουσιαστικά από το κομματικό «κοτζαμπάση» και λειτουργεί εν τέλει ως όχημα για τη χειραγώγηση και την εκμετάλλευση των πολιτών-δημοτών.

Φτάνει πια! Δεν πάει άλλο! με το «Μούναρχο»  του «Είπα…..Ξείπα»[9]  και την κομματική του συνοδεία. Πρέπει να αντισταθούμε, να ξεπεράσουμε , την σαπίλα, την βρωμιά, την δυσοσμία, την παρακμή και την κρίση, να προλάβουμε τα χειρότερα με σύνεση , νηφαλιότητα, συνεννόηση, συνεργασία, θέληση, δίχως διχόνοια, με παιδεία και δημοκρατικές διαδικασίες και όχι προσωπικά συμφέροντα και προβολή του ΕΓΩ αλλά του ΕΜΕΙΣ από ανάγκη για το καλό του τόπου μας που αγαπάμε όλοι με τον τρόπο μας, τις απόψεις μας , τις ιδεολογίες μας. Προϋπόθεση αυτής της πατριωτικής πράξης είναι να απαλλαγούμε από την κομματοκρατία των ανικάνων, των αλαζόνων, των αρχομανών και των αναρριχητών που «Εν δήμω κομματοκρατία ερρύη τα φαύλα».

 

Πηγές:

[1]  «Εν δήμω κομματοκρατία  ερρύη τα φαύλα» μετάφραση: “Από την κομματοκρaτία ήρθαν στο δήμο τα κακά”

[2] el.wikipedia.org/…/Ναυμαχία_του_Ναυαρίνου

[3] www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id Κομματοκρατία και δυναστικό κράτος Γιώργος Κοντογιώργης

[4] yannaras.gr/…/με-το-μνημόνιο-να-ανατραπεί.. «Με το Μνημόνιο να ανατραπεί η κομματοκρατία » Χρήστος Γιανναράς

[5]  httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Τρίτη 07 Αυγούστου 2012

[6]  www.eleftheriaonline.gr/index.php?…προ   οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας καταγγέλλουν ότι στη ΔΕΥΑ Πύλου έχει προσληφθεί ο πρόεδρος της ΔημοτικήςΤρίτη 07/8/2012

[7]  Η λέξη Ρουσφέτι αναφέρεται στην πρακτική της αναξιοκρατικής εύνοιας κάποιων ατόμων εις βάρος άλλων με σκοπό την εξαγορά υπηρεσιών και αποκόμιση οικονομικού οφέλους. Είναι επίσης η χαριστική παροχή και εξυπηρέτηση, που προσφέρουν πολιτικοί και κόμματα σε ψηφοφόρους με αντάλλαγμα την εύνοιά τους και την υποστήριξή τους.

[8] www.arxaiaithomi.gr/?p=53320 Τα κανόνια του Ναυαρίνου– Τα προνόμια και οι απολαβές των «αρχόντων» του δήμου Πύλου-Νέστορα Λαέρτης ο Πύλιος 16 Οκτ. 2011

[9] www.arxaiaithomi.gr/?p=53320 Τα κανόνια του Ναυαρίνου  Ο Μούναρχος* του δήμου Πύλου- Νέστορος για δεύτερη χρονιά «Είπε… Ξείπε» Λαέρτης ο Πύλιος Φεβρουαρίου 29th, 2012 karmirisgeorgios.blogspot.com /www.gargalianoi.com «Ζω στο δήμο του Είπα… Ξείπα» Λαέρτης ο Πύλιος 08/06/2011

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>