«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σχεδιάζουν τον θάνατό μας με τους 300 προδότες!

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 2% ΕΩΣ ΚΑΙ 15%

Μειώσεις και στις χαμηλές συντάξεις

Οι επικεφαλHς της τρόικας (από αριστερά) Μ. Μορς, Κ. Μαζούχ και Π. Τόμσεν

Οι επικεφαλHς της τρόικας (από αριστερά) Μ. Μορς, Κ. Μαζούχ και Π. Τόμσεν

Νέες περικοπές στις συντάξεις περιλαμβάνει η δέσμη μέτρων που καταρτίζεται από την κυβέρνηση. Οι περικοπές κυμαίνονται από 2% μέχρι 15%. Θίγουν ακόμα και τα χαμηλά κλιμάκια των 700 ευρώ. Στο απυρόβλητο δεν βρίσκονται ούτε τα βοηθήματα χηρείας και θυγατέρων. Ανοιχτά παραμένουν ζητήματα, όπως η κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης, η αύξηση των ορίων ηλικίας και του ελάχιστου χρόνου ασφάλισης

Άραγε τα κινήματα σε ποιους απευθύνονται και με ποιο σκοπό; Αφού σε λίγο δεν θα υπάρχουν αγωνιστές να στελεχώσουν τα κινήματα θα τους έχουν ξεπαστρέψει!

Τα υπάρχων κινήματα  αποδεικνύονται διασπαστικά στον αγώνα για ελευθερία του Ελληνικού λαού.

Το κάθε κίνημα έχει και ένα μαγαζάκι να παίζει για να να μην αφήσει τον λαό ενωμένο σε μια γροθιά να επαναστατήσει!

 Ο ρόλος σας κύριοι είναι αντίθετος από αυτόν που επικαλείστε!

Αφήστε τις διάφορες πουστιές που επικαλείστε για να μην ενωθείτε!

Ενωθείτε χωρίς  ιδεολογικές συμφωνίες σε ένα κίνημα με κάλεσμα μια λέξη,  αγώνας μέχρι εσχάτων για ανατροπή αυτής της βουλής! Από μια επαναστατική επιτροπή διακυβέρνησης! Όλα τα άλλα που σας χωρίζουν θα βρεθούν μετά κάτω από ένα καινούργιο σύνταγμα! Δεν μιλώ για επαναστατική επιτροπή διακυβέρνησης όπως της Αιγύπτου, της Λιβύης, ή της Συρίας, αυτοί είναι καθοδηγούμενοι προδότες! Μιλάω για κίνηση ομαδική από όλα τα κινήματα  και όλους τους πολιτικούς χώρους χωρίς ιδεολογικά μανιφέστα για αποφυγή ενός εμφυλίου, με μοναδικό μανιφέστο εδώ και τώρα απελευθέρωση της Ελλάδος  από τους προδότες και τους ανθέλληνες τοκογλύφους κατακτητές!

Να είναι νόμιμη κίνηση με χαρτιά που μας παρέχει το σύνταγμα για να μην μπορούν να εκτραπούν οι 300 κατοχικοί προδότες που έχουν καταλάβει την Ελληνική βουλή! Αν δεν το κάνετε εδώ και τώρα κύριοι αρχηγοί και μέλη κινημάτων θα γραφτείτε στην ιστορία χειρότεροι προδότες και από τον Εφιάλτη!

Αυτό που προκαλεί τρόμο είναι η άγνοια από μια μερίδα πνευματικών εντός και εκτός Ελλάδος. Δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα στην λαϊκή κοινωνία, στα λαϊκά στρώματα και κάνουν διαλέξεις φιλοσοφώντας ποια είναι καλύτερα και δημοκρατικά  μανιφέστα που μπορούμε να εγκαθιδρύσουμε! Πότε αγαπητοί και σε ποιο λαό;;; Όσοι δεν έχουν αποχωρίσει σύντομα από την ζωή θα είναι σκλάβοι και εσείς φιλοσοφείτε αντί να επαναστατείτε! Κύριοι πνευματικοί όλα αυτά τα καλούδια που αραδιάζετε μπορούν να εφαρμοστούν κάτω από έναν ελεύθερο λαό και ένα καινούργιο σύνταγμα!

 Δεν σας κατηγορώ άμεσα αλλά έμμεσα, γιατί μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε την απελπιστική θέση του λαού που δεν είναι σε θέσει να φιλοσοφεί αλλά να αυτοκτονεί από απελπισία! Κύριοι πνευματικοί και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε την πατρίδα σας και τον Ελληνικό λαό φωνάξτε μαχητικά όλοι μαζί αγώνας μέχρι εσχάτων για την ελευθερία της πατρίδος μας από τους  300 προδότες και τους οικονομικούς κατακτητές!

Κύριοι πνευματικοί έχετε να φάτε; Ναι!

Έχετε να κοιμηθείτε; Ναι!

Έχετε σπίτι να μείνετε; Ναι!

Έχετε δουλειά; Ναι!

Έχετε να πάρετε τα φάρμακα; Ναι!

Έχετε να πάτε στο νοσοκομείο; Ναι!

Έχετε σκεφτεί να αυτοκτονήσετε από ντροπή και αξιοπρέπεια; Όχι!

Όλα τα παραπάνω δεν τα έχει μια πολύ μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού, σε ποιους απευθύνετε τα φιλοσοφικά σας μανιφέστα, στους ομοϊδεάτες σας στην ελίτ;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>