«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σήμερα οι προδοσίες λέγονται επενδύσεις!!!

Στις 16.00 το απόγευμα το ραντεβού για τη νέα συνάντηση των τριών κυβερνητικών εταίρων. Αποκρατικοποιήσεις, συγχωνεύσεις οργανισμών, προώθηση έργων και αποδέσμευση πόρων στο επίκεντροΜόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά τα κωμικοτραγικά.

Έρχονται οι νταβατζήδες και κανουν επενδύσεις,  δίνουν εκατομμύρια και παίρνουν δισεκατομμύρια ουαχα χουχα!!!

Το τρίο στούτσε της δουλικής κατοχικής κυβέρνησης με τους ζόμπι πολίτες είναι αποφασισμένο να νομοθετήσει πως θα χαρίσουν την Ελλάδα στους νταβατζήδες για να επενδύσουν στις κλοπές του Ελληνικού αίματος ουαχα χουχα!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αποκρατικοποιήσεις, συγχωνεύσεις, μεγάλα έργα συζητούν οι 3 αρχηγοί

06/08/2012

Γύρω από το ίδιο τραπέζι κάθισαν πάλι οι αρχηγοί των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, θα ασχοληθούν κατά κύριο λόγο με θέματα αποκρατικοποιήσεων, συγχωνεύσεων οργανισμών, προώθησης μεγάλων έργων και αποδέσμευσης πόρων. Στόχος τους, είναι να στείλουν ένα μήνυμα αποφασιστικότητας στους δανειστές και να δείξουν ότι η Ελλάδα υλοποιεί τις δεσμεύσεις της και είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε όλες τις μεταρρυθμίσεις, δομικές αλλαγές και αποκρατικοποιήσεις που προβλέπονται στο πρόγραμμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της προώθησης των αποκρατικοποιήσεων, αμέσως μόλις ανοίξει και πάλι η Βουλή θα γίνουν νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε να αρθεί η διάταξη που θέλει αφενός το δημόσιο  να κατέχει το 51% και το μάνατζμεντ των οργανισμών και αφετέρου τους ιδιώτες να μην ξεπερνούν το 20%. Η κυβέρνηση εκτιμά ότι με τον τρόπο αυτό θα επιταχυνθούν οι ιδιωτικοποιήσεις (ΟΠΑΠ, ΔΕΚΟ, Τράπεζες) και θα δημιουργηθεί επενδυτικό κλίμα, ενισχύοντας την ελληνική οικονομία.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Υποδομών, η επανεκκίνηση των έργων μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του ΑΕΠ ως και 1,5%, καθώς επίσης άμεσα στη δημιουργία τουλάχιστον 30.000 θέσεων εργασίας, δίνοντας ένα αναπτυξιακό κύμα στα εργοτάξια της υπαίθρου.

Αύριο, Τρίτη, οι πολιτικοί αρχηγοί θα συζητήσουν και για τα προβλήματα των ναυπηγείων, ιδίως του Σκαραμαγκά, παρουσία του υπουργού Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Η κυβέρνηση ελπίζει ότι αυτό, σε συνδυασμό με τη λήψη των μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ, θα δημιουργήσουν ένα καλό κλίμα για τη χώρα μας, ώστε να προωθηθεί ακολούθως ο στόχος της επιμήκυνσης της περιόδου δημοσιονομικής προσαρμογής. Η αρχή για το κυνήγι του στόχου αυτού, αναμένεται να γίνει κατά τις διαβουλεύσεις που θα έχει ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αλλά και κατά τις συναντήσεις του κ. Σαμαρά με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στις 24 Αυγούστου και τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στις 25 Αυγούστου, αλλά και στις.

Τι θέματα θα θέσει ο κ. Βενιζέλος

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος Ευ. Βενιζέλος, φέρεται να επιθυμεί να θέσει στη συζήτηση των τριών πολιτικών αρχηγών και το μεταναστευτικό στον απόηχο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», και της ενημέρωσης που είχε ο κ. Βενιζέλος το Σάββατο από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια ότι οι συλληφθέντες θα μεταφερθούν στις σχολές δοκίμων αστυφυλάκων της Ξάνθης, της Κομοτηνής και του Διδυμοτείχου.

Επίσης, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα θέσει στις συναντήσεις δύο θέματα.
Το πρώτο είναι «να αποφευχθεί όσο γίνεται περισσότερο η περαιτέρω τροφοδότηση της ύφεσης» και το δεύτερο είναι ότι τα όποια μέτρα αποφασιστούν, δεν θα πρέπει, στην τελική τους μορφή, να είναι οριζόντια και ότι πρέπει να έχουν το στοιχείο της εσωτερικής ισορροπίας και δικαιοσύνης, ώστε να μη θιγούν ευπαθείς ομάδες.

Από το ΠΑΣΟΚ επίσης επισημαίνεται με νόημα, η καθυστέρηση στη δημιουργία της εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, για τη συγκρότηση της οποίας έχουν συμφωνήσει οι τρεις αρχηγοί, αλλά «είναι κρίμα», όπως λένε, ότι δεν έχει συγκροτηθεί ακόμα.

Αντιδράσεις κομμάτων

Ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης δήλωσε για τα νέα μέτρα που αποφασίζει η κυβέρνηση:

«Όνειρο Αυγουστιάτικης νύχτας αποδεικνύονται τα περίφημα ισοδύναμα μέτρα. Τα διαφήμιζε η κυβέρνηση των προθύμων εταίρων για εσωτερική κατανάλωση. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος, η τρόικα εξωτερικού δίνει παραγγελίες στο οικονομικό επιτελείο οι οποίες γίνονται αποδεκτές ασμένως και αδιαμαρτύρητα. Όσον δεν υπάρχει αντίδραση από την κυβέρνηση των προθύμων εταίρων τόσο μεγαλώνουν οι ορέξεις των δανειστών. Οι πολίτες οδηγούνται στην εξαθλίωση και η χώρα οδηγείται εκτός ευρώ».

Το ΚΚΕ τονίζει ότι «το κύριο δεν είναι πόσες θα είναι οι δόσεις αλλά να σταματήσει η φορολογική εξόντωση της λαϊκής οικογένειας που δοκιμάζεται σκληρά από την ανεργία, τα χρέη, τις δραστικές μειώσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, από την ακρίβεια. Αυτό που χρειάζονται οι οικογένειες των ανέργων και των χαμηλοαμειβόμενων είναι μέτρα προστασίας και στήριξης. Να φορολογηθεί δραστικά τώρα το μεγάλο κεφάλαιο που έχει συσσωρεύσει τεράστιο πλούτο από την εκμετάλλευση των εργαζομένων, τις φοροαπαλλαγές και τα προνόμια».

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Θανάσης Παπακωνσταντίνου, σχολιάζοντας τις τελευταίες “διαρροές” για τα νέα μέτρα, τονίζει: «Έστω στο και …πέντε, η χώρα χρειάζεται να αλλάξει προσανατολισμό στην οικονομία. Για μια παραγωγή, που θα βασίζεται στην προστιθέμενη αξία και όχι στην ευημερία των αριθμών. Που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα όλων των περιοχών της επικράτειας. Που θα αποσκοπεί σε καλύτερης ποιότητας προϊόντα. Με μοχλό μια διοίκηση απαλλαγμένη από περιττές γραφειοκρατίες. Που θα σχεδιάζει, εποπτεύει και ελέγχει, μακριά από λογικές συμψηφισμού, συναλλαγών, διαφθοράς και πελατειακών σχέσεων. Με τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, με την αίσθηση ενός σύγχρονου κράτους Δικαίου».

http://www.eklogika.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>