«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ζήτησε τη διαγραφή Σαμαρά

Εξηγήσεις για τους πραγματικούς λόγους της διαγραφής του φαίνεται πως ζητά ο πρώην υπουργός, κ. Νικολόπουλος, ο οποίος την Παρασκευή με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος εξαιτίας ενός tweet.

Με επιστολή του ο κ. Νικολόπουλος ζητά την αναβολή της σύγκλισης του πειθαρχικού οργάνου, το οποίο θα αποφασίσει την οριστική του διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου όπως λέει να συνεδριάσει η πολιτική επιτροπή για την εκλογή του Γενικού γραμματέα του κόμματος, θέση την οποία διεκδικεί και ο ίδιος.

Μάλιστα, φέρεται να ζητά απαντήσεις και για τους πραγματικούς λόγους της διαγραφής του, καθώς όπως ανέφερε και στην χθεσινή του ανακοίνωση τον τελευταίο καιρό έγινε δυσάρεστος σε κάποιους και δέχθηκε έναν πόλεμο λάσπης, ο οποίος υποκινείται όπως ο ίδιος υποστηρίζει σε διάφορους κύκλους.

Σε συνέντευξή του στον realfm δήλωσε ότι οι λόγοι της διαγραφής του ήταν καθαρά πολιτικοί διότι παρέμεινε πιστός σε αυτά που υποστήριξε προεκλογικά. Δηλαδή είπε όχι στη μείωση μισθών και ναι στην επαναδιαπραγμάτευση ενώ κάποιοι ήταν αντίθετοι στην υποψηφιότητά του για την θέση του γραμματέα του κόμματος.

Μάλιστα στην επιστολή του προς τον Αντώνη Σαμαρά του απαντά πως αν ο ίδιος διαγραφεί για την επιμονή του στο θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης, τότε θα πρέπει να διαγραφεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλά και τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών που την ζήτησαν στις εκλογές.

Τονίζει δε ότι η επαναδιαπραγμάτευση δεν θα έχει νόημα μετά καθώς όπως διερωτάται: “Τότε θα δώσουμε πίσω τα λεφτά; Θα δώσουμε πίσω τους μισθούς, τις συντάξεις, τα εφάπαξ και τα επιδόματα;”.

Ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι στο 2012 υπάρχει πολιτικός αρχηγός που απαγορεύει την διακίνηση ιδεών και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να γράφει ελεύθερα στα κοινωνικά δίκτυα.

http://www.nooz.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ζήτησε τη διαγραφή Σαμαρά

  • tx

    Σοβαρή μούρη ζητάει και διαγραφές άλλων το αρχιλαμόγιο. Διορισμένος βουλευτής των παπάδων αλλά όχι και έτοιμος για τον παράδεισο.

    • Έχεις δίκιο φίλε μου, πολλοί τώρα τελευταία γίνονται εύκολα ήρωες! Ξέρουν ότι ο λαός διψά για κάτι καθαρό και ανατρεπτικό από την σημερινή κατάσταση και το εκμεταλλεύεται το κάθε χθεσινό λαμόγιο!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>