«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Το θέμα ενδιαφέρει και την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ!

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ  ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΛΩΤΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ(ΠΤΜ) ‘ΚΕΡΚΥΡΑ’»

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 30-07-2012 περί ώρα 16:00, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Πλωτό Ταχείας Μεταφοράς «ΚΕΡΚΥΡΑ», ενώ αυτό ναυλοχούσε στον ναύσταθμο Αμφιάλης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ, από την πυρκαγιά αυτή προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο πλοίο. Πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαρρέουν ανεπίσημα στον τύπο ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε εξ αμελείας από αναμμένο τσιγάρο. Θεωρώ τις φήμες αυτές φαιδρές, καθώς εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να έχει ήδη εντοπιστεί και συλληφθεί ο ασυνείδητος μόνιμος ή έφεδρος που προκάλεσε τέτοια καταστροφή.

Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή σέβομαι την ιερότητα κάθε ζητήματος που αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις και ενόψει της ζωτικής σημασίας που έχει για την αποτρεπτική δυνατότητα της χώρας μας ο συγκεκριμένος τύπος πλοίου [δυνατότητα ταχείας μεταφοράς σε σημεία κρίσεων 140 πεζοναυτών σε συνδυασμό με 3 άρματα, 8 TOMA, 10 TΟΜΠ 130 τόνους φορτίο ή 360 επιπρόσθετους οπλίτες (συνολικά 500 στρατιώτες)], δεν προχωράω σε περαιτέρω διαπιστώσεις επί του θέματος, αλλά περιορίζομαι στο να θέσω τα παρακάτω ερωτήματα.

Ερωτάται ο κ.  Υπουργός:

1) Ποια είναι η οικονομική αποτίμηση της ζημιάς που προκλήθηκε στο ΠΤΜ «Κέρκυρα»;

2) Προτίθεται να διαθέσει άμεσα τα κονδύλια που απαιτούνται για την επισκευή;

3) Σε πόσο καιρό θα ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής του πλοίου, ώστε να επανέλθει σε επιχειρησιακή κατάσταση;

4) Αληθεύει ότι στην επιφάνεια του πλοίου είχαν τοποθετηθεί ειδικά υφασμάτινα επικαλύμματα, τα οποία όμως δεν ήταν άφλεκτα;

5) Ποιος είναι ο λόγος που το έτερο πλοίο ταχείας μεταφοράς που διαθέτει η χώρα μας και στο οποίο παρουσιάστηκε βλάβη προ δύο-τριών ετών, δεν έχει επισκευαστεί ακόμα;

6) Έχει υπογραφεί με τη Ρωσία ή άλλη χώρα συμφωνία τεχνικής υποστήριξης των Πλοίων Ταχείας Μεταφοράς που διαθέτει η Χώρα μας; Αν ναι, τότε να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα.

ΑΘΗΝΑ, 02/08/2012

Ο Ερωτών Βουλευτής

 ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

 Βουλευτής Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

                                                    ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>