«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Διεθνισμός και η παγκοσμιοποίηση,τα”ΔΙΑΒΑΤΉΡΙΑ” εξουσίας…

ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!

Είμαι της άποψης πως το σύστημα στο σύνολο του, είναι υπεύθυνο για την τραγική κατάσταση της ζωής όλων μας αυτη την εποχή.Ενα σύστημα που έχει το χρηματοπιστωτικό σύστημα ως κορωνίδα και τα ΜΜΕ με το πολιτικό προσωπικό να ακολουθούν και να επιβάλουν τις αποφάσεις που παίρνονται απο την κορυφή της συστημικής πυραμίδας. Ενα σύστημα που η παγκοσμιοποίηση το θρέφει και το θεριεύει, αφενός γιατι ανοίγει νέες αγορές, αρπάζει νέους φυσικούς πόρους και δημιουργεί νέους σκλάβους και αφετέρου με τον διεθνισμό,ο οποίος δημιουργεί λαούς/χυλούς, χωρίς παιδεία, αξίες και σθένος και αρα είναι εύκολα Χειραγωγήσιμος και διαχειρίσιμος.

Έτσι λοιπόν το πολιτικό προσωπικό πρέπει να πάρει το χρίσμα πάντα δείχνοντας την υποταγή του στην “κεφαλή” του συστήματος ώστε να προκριθεί ως μελλοντικός φορέας διαχείρισης ενος κράτους και ενος λαού. Δηλαδή πρέπει να επιδείξει τα στοιχεία εκείνα που θα ειναι βασισμένα επάνω στους δυο άξονες που προανέφερα,την παγκοσμιοποίηση και τον διεθνισμό.Τα ΜΜΕ απο την άλλη,ειναι μοχλοί χειραγώγησης του λαού που μέσω της διαίρεσης και της αποχαύνωσης σε συνδυασμό με το δόγμα του “ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ”, απλά δημιουργούν στην πορεία το περιβάλλον ώστε να σταθεί ο πολιτικός σχηματισμός που έχοντας δώσει τα διαπιστευτήρια του στην “κεφαλή”του συστήματος παίρνει το χρίσμα της εξουσίας και της διαχείρισης του λαού.

Πρέπει πριν συνεχίσω στην σύντομη τοποθέτηση που κάνω να επισημάνω πως,οι πολιτικοί φορείς πολλές φορές , κάνουν κινήσεις οι οποίες φαίνονται δυσνόητες και ανεξήγητες απο τους πολίτες ψηφοφόρους, αλλά δεν απευθύνονται σε αυτούς.Ειναι “σήματα/σινιάλα”υποταγής στα “κέντρα ελέγχου”,που με την σειρά τους θα δώσουν το χρίσμα της πολιτικής σταδιοδρομίας και ανέλιξης. Ελάχιστες έως ανύπαρκτες ειναι οι φορές, όπου κινήσεις γίνονται άστοχα και τυχαία απο πολιτικούς φορείς και πολιτικά πρόσωπα. Πάντα αποσκοπούν να περάσουν μηνύματα είτε στους ψηφοφόρους πολίτες είτε στα κέντρα εξουσίας,αλλά κυρίως στα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων. Έτσι λοιπόν και εξαιρώντας τα κόμματα της εξόφθαλμης, προδοτικής τρόικας εσωτερικού ας δούμε τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβει ούτε τον διεθνισμό του, ούτε την παγκοσμιοποιητικη τάση του στα όρια λατρείας, συνεπώς ειναι εντός των “στάνταρ”υποταγής,με φιλολαϊκό προφίλ, θυμίζοντας έντονα τον τεράστιο “κύριο λεφτά υπάρχουν”.Το κέρδος του φανερό στις εκλογές που απο σταθερό 4% έγινε αξιωματική αντιπολίτευση με 27% βάζοντας τις βάσεις για αυτοδύναμη κυβέρνηση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Το ενδιαφέρον όμως παρουσιάζεται στα δυο μικρότερα κόμματα εθνικού/πατριωτικού προσανατολισμού,τους Ανεξάρτητους Ελληνες και την Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή έχει να επιδείξει μια σταθερή πατριωτική φωνή, δεχόμενη πόλεμο απο τα ελληνόφωνα, προδοτικά ΜΜΕ,ΔΕΝ έχει υποκύψει στον εκβιασμό των δυο πυλώνων,του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΆ….Δεν έχει κάνει καμία κίνηση σε πολιτικό επίπεδο καταθέτοντας “ΚΑΥΤΕΣ” ερωτήσεις,πιέζοντας καταστάσεις και δημιουργώντας τους συσχετισμούς στην βουλή ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει συνθήκες αλλαγής των δεδομένων, γιατί οι κινήσεις κοινωνικού προσανατολισμού μεν ειναι πράγματι αξιέπαινες, αλλά είναι απλά το δέντρο στο δάσος και επίσης,δεν κινητοποιεί τους Ελληνες  και οχι τους ελληνόφωνους διεθνιστές μπαχαλακιδες,ως πίεση αρχικά προς την προδοτική τρόικα του εσωτερικού και στην πορεία σαν κίνημα, γιατί όχι και των πεζοδρομίων.Τα τρόφιμα που μοιράζει στους Ελληνες αναξιοπαθούντες είναι απλά ντεπόν στον καρκίνο και περισσότερο αποκοιμίζουν και αποσκοπούν σε μικροπολιτικά οφέλη εντυπώσεων παρά σε αλλαγή του συστήματος!

Ας δούμε και τους Ανεξαρτήτους Ελληνες.Ενα κίνημα που γεννήθηκε απο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό για τον λαό,με πατριωτική φωνή και λόγο,που μέσα σε δυο μόλις μήνες κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του 10,5% του Ελληνικού λαού, τονώνοντας την περηφάνια και τον πατριωτισμό των εξαθλιωμένων πατριωτών.Ενα κίνημα χωρίς ακρότητες που έδειξε πως μπορεί να συσπειρώσει τον πατριώτη Ελληνα ψηφοφόρο που προδόθηκε από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ.

Αλλά ολα άρχισαν να αλλάζουν μετά την αποκάλυψη για ύπαρξη non-paper του αρχηγού του κινήματος Πανου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς,οπου και δεχόταν να συμπράξει και να στηρίξει μια ενδεχομένη συγκυβέρνηση των δυο ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.Το non-paper αυτό διαψεύστηκε απο τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ Πανο Καμμένο  και ο Πρόεδρος των Ελλήνων Κάρολος Παπούλιας  εμφανίστηκε ως πλαστογράφος.Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δε, ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ώστε να βγει στο φως η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και οι Ελληνες να δουν με τα μάτια τους ποιοι είναι οι άρχοντες του τόπου τούτου… Εκ τότε σιωπή…

Η εν λόγο υπόθεση στοίχισε ακριβά στους Ανεξάρτητους Ελληνες, γιατί λόγο της ασταθούς βάσης τους εξαιτίας της μικρής διάρκειας ζωής του κινήματος, φάνηκε αφερεγγυότητα λόγου και υπόγειων συμφωνιών με αλλότρια συμφέροντα, πράγμα που έδιωξε ενα 3% που οδηγήθηκε στην ΝΔ κατά κύριο λόγο με αποτέλεσμα το 7,5% των δεύτερων εκλογών.

Λάθη βέβαια γίνονται ειδικά στην “προεφηβική”ηλικία, οπότε ίσως ηταν και αναμενόμενο ένα λάθος όσο χοντρό και αν ήταν. Αλλά ας θυμηθούμε λίγο πριν, την παράγραφο που θέλει τους πολιτικούς φορείς να μην κάνουν ποτέ μια κίνηση άσκοπα και πάντα να έχει αποδέκτες τους εξουσιαστές που δίνουν το χρίσμα και ας δούμε μερικές πρόσφατες περιπτώσεις που απασχόλησαν πολύ τους ψηφοφόρους και μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η πρώτη περίπτωση είναι ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ χωρίς καμιά δημοκρατική διαδικασία -όπως και των υπολοίπων στελεχών της νεολαίας- της Κατερίνας Καλαγκμπόρ στην θέση του γραφείου τύπου της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων,μια κοπέλα, καθόλα άξια,με σπουδές και γνώσεις! Αλλά η Δεσποινίδα Κακλαμπορ ειναι έγχρωμη με διεθνιστικές αντιλήψεις και αγάπη στην παγκοσμιοποίηση!

Μια ακόμα περίπτωση ειναι η παρουσία της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δωδεκανήσων,Μικας Ιατρίδη στα εγκαίνια του Τούρκικού συλλόγου «Αδελφοσύνη» στην Ροδο, παρουσία του Τούρκου πρεσβευτή στην Αθήνα Κερίμ Ουράς και του Τούρκου προξένου στη Ρόδο δημιουργώντας και ανακινώντας θέμα Τουρκικής μειονότητας σε μια ακόμα ευαίσθητη περιοχή της πατρίδας μας! Τελευταία παρατήρηση ειναι ο Νίκος Λυγερός,ο καθ’ολα άξιος στρατηγικός αναλυτής με καταπληκτικό  viral marketing που τον εχει καταστήσει ως τον εξυπνότερο Ελληνα και ο οποίος είναι στρατηγικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά και παράλληλα εχει την αμέριστη εμπιστοσύνη του Πάνου Καμμένου, ενω ο ίδιος δηλώνει διεθνιστής και δεν έχει κανένα πρόβλημα συνεργασίας και συν διαχείρισης με την Τουρκία στο θέμα της ΑΟΖ!!!

Όλα τα παραπάνω λοιπόν μου δημιουργούν την αίσθηση πως οι Ανεξάρτητοι Ελληνες που στην ιδρυτική διακήρυξη τους είχαν ως σημαία τον πατριωτισμό και την εθνική υπερηφάνεια, κάνουν σήματα και σινιάλα στα κέντρα εξουσίας, πατώντας επάνω στους δυο βασικούς άξονες του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης, περιμένοντας την άδεια για την συνέχιση της πολιτικής τους σταδιοδρομίας. Συστηματοποιούνται πολυ γρήγορα ώστε να γίνουν αποδεκτοί απο τους εξουσιαστές και να λάβουν το χρίσμα ως μελλοντικός πολιτικός φορέας εξουσίας και πιθανότατα με την προοπτική να γίνουν το αντίπαλον δέος του ΣΥΡΙΖΑ που ήδη έχει τον ρόλο του ενός πυλώνα της νέας μεταπολίτευσης. Δηλαδή οι Ανεξάρτητοι Ελληνες προσπαθούν να γίνουν αρεστοί στις κεφαλές του συστήματος ώστε να γίνουν ο έτερος πυλώνας του νέου διπολικού συστήματος που διαμορφώνεται στην χώρα μετά την διαφαινόμενη κατάρρευση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Έτσι το σύστημα θα έχει τους αντικαταστάτες του και ολα θα λειτουργήσουν με τον τρόπο που έχουν επιλέξει οι εξουσιαστές μας.

Συνεπώς συμπερασματικά οδηγούμενος αναρωτιέμαι και ελπίζω να αναρωτηθεί και ο αναγνώστης του κειμένου αυτού. Αυτό που ζητάμε είναι να τοποθετήσουμε νεους σχηματισμούς με τις ίδιες μεθόδους και αντιλήψεις με τους υπάρχοντες προδοτικούς σχηματισμούς; Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε με διαφορετικά πρόσωπα και χρώματα να πορευόμαστε στο ίδιο σύστημα η να αλλάξουμε το σύστημα;Για όσους επιλέξουμε την αλλαγή συστήματος, πρέπει να σκεφτούμε πως το σύστημα επειδή δεν διακατέχεται απο αυτοκτονικές τάσεις δεν αλλάζει μόνο του και δεν καταρρέει απο μόνο του.Η αλλαγή είναι στο χέρι μας και βρίσκεται στους δρόμους του αγώνα και της εξέγερσης.Η αλλαγή του συστήματος δεν θα έρθει απο την βουλή γιατι η βουλή είναι άντρο προδοτών συστημικων βολεψακιδων,οι οποίοι τις ιδρυτικές διακηρύξεις και την εμπιστοσύνη του λαού την ανταλλάσσουν με υποσχέσεις διαχείρισης εξουσίας.Μας πρόδωσαν για μια ακόμη φορά όλοι και αυτο που πρέπει να αντιληφθούμε πλέον όλοι μας είναι πως η αλλαγή του συστήματος θα έρθει μόνο αν καταρρεύσει το σύστημα και για να γίνει αυτό η βουλή πρέπει να σταματήσει να παίζει τον ρόλο του θεάτρου σκιών.Η βουλή και οι βουλευτές ΟΛΩΝ των κομμάτων ειναι μαριονέτες του συστήματος και δεν υπάρχει διάθεση να αλλάξουν τίποτα διότι δεν τους συμφέρει να αλλάξει τίποτα.Το μόνο τους ενδιαφέρον είναι η εναλλαγή ρόλων ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι εις βάρος των κορόιδων!

ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!

http://eleytheriahthanatos.blogspot.gr/

cristina simelas@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>