«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αχμαντινετζάντ: Τα έθνη θα πρέπει να ενωθούν κατά του Παγκόσμιου Ηγεμονικού Σιωνισμού

Ξέρω ότι η διαφωνία μου λίγο ενδιαφέρει και τους μεν και τους δε! Όμως έχω ένα ελάττωμα, δεν αντέχω τις μισές αλήθειες! Και εξηγούμε, καλά όλα αυτά που μας λέει ο ηγέτης του Ιράν, και είναι όλα παραπάνω από αλήθειες! Όμως έχει σημασία ποιος τα λέει, ένα κράτος που κάνει κουμάντο ο μεσαίωνας! Κράτος που διοικείτε από την θρησκεία, είναι μεσαίωνας! Μπορείς να πεις στον λαό σου Πως φέρεσαι εσύ στην γυναίκα σου και πως ένας απλός αμόρφωτος σε μια φτωχή συνοικία του Ιράν στην γυναίκα του;;; Καλές οι προσπάθειες και τα παχιά λόγια αλλά όχι από έναν ηγέτη σαν και σένα, που είσαι ηγέτης σε ένα λαό με θρησκευτικά ζόμπι!!! Ξέρω ότι θα μου πεις βλέπεις εμένα και δεν βλέπεις 11.000.000 Έλληνες που είναι δούλοι από προδότες ηγέτες μέσα στην ίδια τους την χώρα! Θα σου απαντούσα ότι όταν εμείς αποφασίσουμε να ελευθερωθούμε θα το κάνουμε για να είμαστε αληθινά ελεύθεροι και όχι να αλλάξουμε δήμιο!

Σίγουρα ο σιωνισμός είναι το χτικιό και ο όλεθρος του 21 αιώνα!!! Αλλά και εσείς δεν διαφέρεται σε τίποτα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Iran

Ο Πρόεδρος του Ιράν Mahmoud Ahmadinejad τόνισε για την ανάγκη δημιουργίας ενός παγκόσμιου ενωτικού μετώπου αντιμετώπισης της ‘απάνθρωπης’ ηγεμονίας του Σιωνισμού, που έχει ως κύριο εκφραστή το Ισραήλ.

“Το Σιωνιστικό Καθεστώς (Ισραήλ) αποτελεί τόσο το σύμβολο του Σιωνισμού στον κόσμο όσο και ένα εργαλείο ενίσχυσης της κυριαρχίας των αλαζονικών δυνάμεων στην περιοχή και σε ολόκληρη την υφήλιο’’, δήλωσε ο Πρόεδρος Ahmadinejad σε συνάντηση που είχε στην Τεχεράνη τη Τετάρτη με ομάδα πρέσβεων από Μουσουλμανικές χώρες’.

‘’Εξετάζοντας – ακόμη και επιφανειακά – την παρούσα παγκόσμια κατάσταση, και ειδικότερα στα Μουσουλμανικά και περιφερειακά κράτη όπως το Μπαχρέιν, την Υεμένη, τη Λιβύη, τη Συρία και τη Τουρκία, δείχνει ότι όλα τα έθνη επηρεάζονται από τις πλεκτάνες του αλαζονικού συστήματος’’, πρόσθεσε ο Πρόεδρος του Ιράν, τονίζοντας ότι η παρούσα μορφή παγκόσμιας διοίκησης αποτελεί μία πλήρη απογοήτευση για την ανθρωπότητα και τις αρχές της.

Ο Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος τόνισε ότι περισσότερα από 1.200 δισεκατομμύρια δολάρια δαπανώνται ετησίως για την κατασκευή όπλων σε παγκόσμια κλίμακα(κάτι το οποίο έχουμε αναφέρει άπειρες φορές εδώ στο pentapostagma.gr) – και πρόσθεσε ότι η χρήση όπλων είναι συνώνυμη με εγκληματικές πράξεις, κατάληψη εδαφών, μαζικές δολοφονίες και εκφοβισμούς κρατών..

Ο Ahmadinejad δήλωσε ότι η απαράδεκτη Σιωνιστική οντότητα διαχειρίζεται τις διεθνείς υποθέσεις εδώ και 400 χρόνια και ‘’βρίσκεται πίσω από τα παγκόσμια κέντρα δυνάμεων, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα χρηματιστικά και τραπεζικά κέντρα’’.

Σημείωσε ότι η παγκόσμια ανθρωπότητα έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει τη δικαιοσύνη, το σεβασμό και την ελευθερία δίχως καμία διάκριση και εξαίρεση, παροτρύνοντας όλα τα έθνη που αποζητούν την ελευθερία και τη δικαιοσύνη να υιοθετήσουν μέτρα για να καταρρίψουν τη Σιωνιστική ηγεμονία, με τελικό στόχο την καθιέρωση της δικαιοσύνης και της ελευθερίας στον κόσμο

pentapostagma.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>