«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανατροπές στις συντάξεις και στα όρια ηλικίας

Φωτογραφία για Ανατροπές στις συντάξεις και στα όρια ηλικίας

Λίγα είναι αυτά ΤΑ ΜΕΤΡΑ προδότες , δουλικά του κερατά!

Άντε πάρτε και άλλα μέτρα να τελειώνουμε μια ώρα αργότερα με σας, σφίξτε και άλλο τα ζόμπι.  Μπορεί να αντιδράσουν και να σας στείλουμε στο διάολο!!!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης κατά δύο χρόνια, οριζόντιες περικοπές στις απολαβές των συνταξιούχων και μείωση κατά 10% του εφάπαξ, ακόμα και στα υγιή ταμεία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών

Ο υπουργός εργασίας συναντήθηκε με τους Μορς και Μαζούχ και τους παρουσίασε τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό

Η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στο 67ο έτος από το 65ο που ισχύει σήμερα, καθώς και οι οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις, τέθηκαν επί τάπητος στη χθεσινή συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση με τους επικεφαλής της τρόικας.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Εργασίας, η αύξηση του ορίου ηλικίας στα 67 έτη είναι ένα εναλλακτικό σενάριο που εξετάζεται στο πλαίσιο της εξεύρεσης 5,5 δισ. ευρώ από τα 11,5 δισ. ευρώ που περιλαμβάνει το νέο πακέτο.

Το μέτρο παρουσιάστηκε στους δύο εκπροσώπους των δανειστών -ο Πολ Τόμσεν δεν παραβρέθηκε στη συνάντηση-, οι οποίοι δεν εξέφρασαν διαφωνία, καθώς εκτιμούν ότι αύξηση κατά δύο έτη στην ηλικία συνταξιοδότησης δημιουργεί όφελος στα ασφαλιστικά ταμεία τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ.

Ο υπουργος εργασίασ, Γ. Βρούτσης

Στο τραπέζι των συζητήσεων με την τρόικα βρίσκονται και οι οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις, ακόμα και από το πρώτο ευρώ, με τον πήχη για τις μειώσεις να τοποθετείται εναλλακτικά στα 1.000 ευρώ, ή στα 1.200 ή στα 1.400 ευρώ.

Ενα ακόμα «καυτό» μέτρο που μελετάται είναι οι περικοπές κατά 10% στο εφάπαξ ακόμα και στα υγιή Ταμεία, ενώ στη «μέγκενη» μπαίνουν κι όσοι ελάμβαναν εφάπαξ από δύο Ταμεία. Σύμφωνα με το σενάριο, οι δικαιούχοι αυτοί θα κληθούν να επιλέξουν ένα από τα δύο εφάπαξ, ενώ το μεγαλύτερο προτείνεται να περικοπεί κατά 50%. Επίσης έχει τεθεί θέμα μείωσης κατά 30 ευρώ τον μήνα των κατώτατων συντάξεων του ΟΓΑ.

Στο ΥΠΕΚΑ

Στο μεταξύ, τα ενεργειακά θέματα βρέθηκαν στην κορυφή της ατζέντας κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης της τρόικας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Οι εκπρόσωποι της τρόικας ανέλυσαν τις θέσεις τους για θέματα που αφορούν την απελευθέρωση της ενεργειακής αγοράς και τις αποκρατικοποιήσεις.

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ τόνισε ότι έχουν δρομολογηθεί και πρόκειται να υλοποιηθούν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες, με τις οποίες θα υπάρξει εναρμόνιση με τις κοινοτικές οδηγίες.

Θα επιδιωχθεί δάνειο ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών, ενώ έως το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ληφθεί οι αποφάσεις για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (μείωση στις χρεώσεις των φωτοβολταϊκών, πάγωμα στις νέες άδειες και εξέταση ειδικής εισφοράς των υφιστάμενων επενδυτών που θα ισοδυναμεί με «κούρεμα» του χρέους του Λειτουργού της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας -ΛΑΓΗΕ-, το οποίο υπολογίζεται σήμερα σε 300 εκατομμύρια ευρώ).

Ιδιωτικοποιήσεις

Στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων, τονίστηκε από την πλευρά του υπουργείου ότι προωθούνται, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο των κυβερνητικών εξαγγελιών, και συζητήθηκε το θέμα της παραχώρησης προς εκμετάλλευση των λιγνιτικών κοιτασμάτων Δράμας και Ελασσόνας και της λιγνιτικής παραγωγής.

Τέλος ο κ. Λιβιεράτος ενημέρωσε την τρόικα για τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του ΥΠΕΚΑ, καθώς και για την πρόθεση ενοποίησης υπηρεσιών ώστε να υπάρχει καλύτερη εποπτεία του υπουργείου, ενώ, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, δεν συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με το κτηματολόγιο και τα αυθαίρετα.
ethnos.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>