«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Άλλα ελπίζαμε, άλλα έγιναν»

«Ελπίζαμε ότι υπερψηφίζοντας το σχέδιο Ανάν θα αιρόταν η απομόνωση. Τελικά η απομόνωση δεν ήρθη. Αυτοί που μας υπόσχονταν ότι δεν πρόκειται να μας αφήσουν στα κρύα του λουτρού, αφού μας ενέπαιξαν για ένα χρονικό διάστημα, άρχισαν να λαμβάνουν αποφάσεις σε βάρος μας. Στην αρχή μας ζήτησαν την επιστροφή του Βαρωσίου στους Ελληνοκύπριους και να μας αφαιρεθεί το δικαίωμα να ελέγχουμε τα λιμάνια μας. Ακολούθησε το αίτημα για να ανοίξει η Τουρκία τα λιμάνια της στους Ελληνοκύπριους και ωσάν να μην έφθανε αυτό, με αποφάσεις οργάνων της Ε.Ε., μας ζητήθηκε να υποκύπτουμε στην ε/κ διοίκηση. Αποδέχτηκαν τις αποφάσεις των ε/κ δικαστηρίων που αφορούσαν την ΤΔΒΚ. Ενώ περιμέναμε την άρση της απομόνωσης, το αγγλικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή για πτήσεις Τύμπου-Αγγλίας.
Ενώ λοιπόν προσδοκούσαμε κέρδη, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με εδραίωση της απομόνωσης. Πριν το δημοψήφισμα οι υποσχέσεις ήταν ξεκάθαρες. «Όσοι απορρίψουν το δημοψήφισμα θα υποστούν κυρώσεις ενώ όσοι το υπερψηφίσουν θα επιβραβευτούν». Μας είπαν ακόμη ότι «αν η τουρκική πλευρά το υπερψηφίσει και η ε/κ το καταψηφίσει, αυτό θα σημάνει μια νέα περίοδο για την ΤΔΒΚ».  

Έγινε λόγος για μοντέλο Ταϊβάν και για προσπάθεια αναγνώρισης της ΤΔΒΚ.  

Άλλα μας υποσχέθηκαν και έπεσαν στο κενό οι ελπίδες μας. Και δεν φθάνει που δεν εκπληρώθηκαν οι ελπίδες μας, άρχισαν και κάποιες αρνητικές για μας εξελίξεις. Άρχισαν να πιέζουν για επικυριαρχία της ε/κ διοίκησης στο βορρά.  

Να ανακαινιστούν και να αρχίσουν να λειτουργούν οι εκκλησίες και οι μονές, να αποδεχτούμε ότι οι περιουσίες στην ΤΔΒΚ ανήκουν στους Ε/κ , να αποχωρήσει ο τουρκικός στρατός από το νησί. Ενώ περιμέναμε κέρδη, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με καταστάσεις που επέφεραν κέρδη στους Ε/κ.  

Πιστεύαμε ότι με το «Ναι» στο δημοψήφισμα θα αναγνωρίζονταν οι υπηρεσίες μας αλλά συνέβη το αντίθετο και για τη δραστηριοποίηση των υπηρεσίων απαιτείτο η συγκατάθεση των Ε/κ, αναγνωρίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπον της ε/κ κυριαρχία. Η τότε προπαγάνδα προέβλεπε τη διάθεση των προϊόντων μας στο εξωτερικό. Τελικά δεν έγινε. Υπήρξαν εμπόδια στις εξαγωγές μας. Σύμφωνα με την προπαγάνδα τα πάντα θα ήταν καλύτερα, θα ανοιγόμασταν στην Ευρώπη. Ούτε και αυτό έγινε. Αντί για τις προσδοκίες μας βρεθήκαμε αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν περιμέναμε.  

Οι Τ/κ δεν βρήκαν τίποτα από όλα όσα ήλπιζαν από τις ξένες δυνάμεις .Έτσι αντιληφθήκαμε ότι δεν είναι δυνατόν να τις εμπιστευόμαστε, με πρώτη και κύρια την Ε.Ε.». Αρθρο του Αχμέτ Κερίμ στη «Βατάν». 

http://www.philenews.com/digital/

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>