«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!!!

                         Αθήνα 01η Αυγούστου 2012


«Όσοι έχουν την τύχη μας σήμερον εις τα χέρια τους, όσοι μας κυβερνούν, μεγάλοι και μικροί, και υπουργοί και βουλευταί, το ‘χουν σε τιμή, το ‘χουν σε ικανότη το να τους ειπής ότι έκλεψαν, ότι πρόδωσαν, ότι ήφεραν τόσα κακά εις την πατρίδα. Είναι άξιοι άνθρωποι και τιμώνται και βραβεύονται….Όσοι είναι τίμιοι κατατρέχονται ως ανάξιοι της κοινωνίας και της πολιτείας.»

Τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη έρχονται στη σκέψη μου συχνά και νοιώθω απέραντη αηδία να με διακατέχει όσο συλλογιέμαι ότι το Έθνος μου, βαδίζοντας στα μονοπάτια της εξαθλίωσης, βρίσκεται πλέον υπό Κατοχή, με οικονομικούς όρους βέβαια, αλλά με χιλιάδες μέχρι σήμερα «εκτελέσεις» αφού δεν υπάρχει πιά οικογένεια που να μην έχει έναν άνεργο, που να μην φοβάται για την καθημερινή κατρακύλα των ονείρων της και την δημιουργία σωρού ερειπίων επί των οποίων ολόκληρη η ελληνική κοινωνία καλείται να ζήσει. Αν το λένε αυτό ζωή πιά και όχι ελαιοτριβείο ψυχών και σωμάτων!!!

Διανύουμε τον τρίτο χρόνο του στρατηγικού σχεδιασμού της τραπεζικής χρεοκοπίας και του τζογαρίσματος με το κρατικό χρέος, μιας κομπίνας της διεθνούς μαφίας του χρήματος με σκοπό τον πλουτισμό του καρτέλ της ληστοσυμμορίας των τοκογλύφων-τραπεζιτών οι οποίοι προκάλεσαν την κρίση εις βάρος της πραγματικής οικονομίας που την κατασπαράσσει η διεφθαρμένη μορφή του καπιταλισμού που ζούμε.

Οι διεστραμμένοι απάτριδες πολιτικοί που μας κυβερνούν, σε μια ομερτά με τους εντεταλμένους διεθνείς πλιατσικολόγους, τις τράπεζες και τις «αγορές» έβαλαν την Ελλάδα στο σπιράλ του θανάτου και με την σχεδιασμένη και ελεγχόμενη «πτώχευσή» της, που αποτελεί αντικείμενο ευρύτερων γεωπολιτικών οικονομικών συμφερόντων, ασφάλισαν τα κέρδη στα χρηματοκιβώτιά τους και φορτώνοντας την χασούρα τους στις πλάτες του δημοσίου υπέβαλλαν ολόκληρο τον πληθυσμό σε αυστηρή λιτότητα και περικοπές δαπανών. Η ύβρις και ο κυνισμός στην υπηρεσία του κέρδους!!!

Αυτός ο «μαϊμού καπιταλισμός» της Διεθνούς συνωμοσίας των «αγορών», με ονόματα που σκόπιμα αποκρύβουν την εβραϊκή τους προέλευση, που του επιτράπηκε η απόλυτη ασυδοσία μετατρέποντας τις τράπεζες σε καζίνα, έχει τροφοδοτήσει μια χρηματοπιστωτική φούσκα που τόσο η τοκογλυφία όσο και τα χρέη έχουν φτάσει πια σε αξεπέραστο βαθμό φέρνοντας σε πλήρη απόγνωση το σύνολο σχεδόν των λαϊκών στρωμάτων, απειλώντας τις ζωές πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων και κάθε νοικοκυριό, που βιώνει  την αποσάθρωσή του, κινδυνεύει όχι μόνο με κατασχέσεις των υπάρχοντών του αλλά και με συλλήψεις των οικείων του οδηγώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην αυτοκτονία και την μαζική εξαθλίωση έναν ολόκληρο λαό.

Με την αισχρή αυτή τακτική ευοδώνεται το όνειρο του ένθερμου οπαδού του Σιωνισμού Δαβίδ Μπέν Γκουριόν [Γκρούεν] ο οποίος την 14η Μαΐου 1948 ανακήρυξε την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ και το 1962 ως πρωθυπουργός ακόμη, είχε «προβλέψει» την δημιουργία ομοσπονδοποιημένων ενωμένων ηπείρων, των οποίων η Ανωτάτη Αρχή θα εδρεύει στην Ιερουσαλήμ πραγματώνοντας έτσι τις άνομες γραφές των Ταλμούδ και τις επιδιώξεις των μεσσιανιστών του πονηρού γένους που ευαγγελίζονται να καταστεί το κράτος του Ισραήλ ο κλειδοκράτορας του παγκόσμιου θησαυροφυλακίου!!!

Δυστυχώς, με την υπόθαλψη των εκάστοτε δωσίλογων κυβερνήσεων, οι εχθροί της Ελλάδος πήραν το πάνω χέρι και βαράνε, με σκοπό να μην μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα. Όλα δείχνουν πως μιά στρατιά τραπεζιτών, που δρουν ως στρατεύματα κατοχής στα σπλάχνα του ελληνικού Έθνους, επέπεσαν επί του ελλαδικού κορμού εκτρέφοντες το σαρκίο τους με τις σάρκες του ελληνισμού και αφαιμάσσουν τον Λαό ρουφώντας και την τελευταία ρανίδα του αφού κατέστησαν τους Δικαστές θεραπαινίδες τους όχι μόνο, σύμφωνα με τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κύριο Δημήτριο Βερβεσό που, επικαλούμενος δήλωση του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου κυρίου Ρωμύλου Κεδίκογλου ότι: «Δικαστές – “υπάλληλοι” δικηγορικών γραφείων», έριξε την βόμβα για την ύπαρξη δικαστών έμμισθων δικηγορικών γραφείων υποστηρίζοντας ότι υπάρχει δικαστικό κύκλωμα που ταυτίζεται με ιδιωτικά συμφέροντα, καταργώντας την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων αλλά και μπαζώνοντας τις νομικές τους υπηρεσίες με τα βλαστάρια τους. Αυτές οι βδέλλες έχουν αποδιθεί σε μιά ανθρωποκαταδίωξη μετατρέποντας τον ελλαδικό χώρο σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκεντρώσεως οδηγώντας, από σαδισμό και ρεβανσιστική εκδικητικότητα, την ελληνική φυλή στα οικονομικά κρεματόρια του 4ου Ράϊχ ενώ ο ευρωπαϊκός Μινώταυρος, δολοφονώντας το Έθνος των Ελλήνων, βρυχάται ζητώντας αίμα, κι άλλο αίμα, αίμα ελληνικό!!!

Η Εθνοκτονία συνεχίζεται χωρίς ανάχωμα και καθημερινώς ακούμε να αποτολμούνται κι άλλες αυτοκτονίες, που δεν φτάνει βέβαια ποτέ ο ακριβής αριθμός τους στην ειδησεογραφία μιά και τα αργυρώνητα φερέφωνα αποκρύπτουν την πραγματικότητα. Νοικοκύρηδες, τίμιοι Έλληνες, διαπομπεύονται και εκβιάζονται από τις εισπρακτικές εταιρίες και χάνονται την ίδια στιγμή που οι τραπεζίτες, παρέα με την διαπλοκή και ένα αργυρώνητο «κράτος» που δεν έχει υπόσταση πλέον, συνεχίζουν το ολέθριο έργο τους. Αυτά τα ίδια εθνομηδενιστικά ανθρωποειδή που διέλυσαν συθέμελα ό,τι συνιστούσε αυτό το κράτος, από το ήθος ως την ελευθερία του, υποδουλώνοντάς το στους δανειστές του και αρπάζοντας τις αποταμιεύσεις του με τις κάθε είδους παλιανθρωπιές τους, από την εδαφική του ακεραιότητα ως τα κυριαρχικά του δικαιώματα, από την παιδεία και την ιστορία του ως την ταυτότητά του, άνοιξαν την κερκόπορτα για την εκποίηση της χώρας πνίγοντας το κάθε τι και ταπεινώνοντας το έθνος μας. Δυστυχώς έχουν βρεθεί οι κατάλληλοι γραικύλοι που τα ξεπουλάνε όλα αφού προηγουμένως έβαλαν πωλητήριο ακόμη και στην αξιοπρέπεια της Ελλάδας και χαντάκωσαν την πατρίδα μας. Είναι δυνατόν λοιπόν ποτέ να την αφήσουν οι συμμορίες του πλειστηριασμού να αναβαθμίσει ως προς κάτι την αξία της; Και γεννάται το ερώτημα: Ποιό τέλος άραγε θα’ χει η ηρωική ελληνική φυλή;

Οι τρομοκράτες του λαού και οι καταστροφείς του κράτους είναι οι θεσμοί που αποπνέουν βρωμιά και η δυσωδία. Είναι οι δωσίλογοι πολιτικοί που παρέλαβαν κράτος και το οδήγησαν στην εξαθλίωση, είναι αυτοί οι διεφθαρμένοι που πρόδωσαν και προδίδουν την πατρίδα κάθε μέρα, είναι οι ανηλεείς επίορκοι δικαστές και η ευνουχισμένη Δικαιοσύνη, οι ανέντιμοι αστυνομικοί, οι επίπλαστοι δήθεν Ακαδημαϊκοί, οι καθηγηταράδες της σφαλιάρας που έφεραν τον κομματισμό και την ασυδοσία μέχρι και στα Πανεπιστήμια, οι λωποδύτες δημόσιοι λειτουργοί, τα ανθρωπόμορφα ερπετοειδή των «ανθρωπιστικών» και μη κυβερνητικών οργανώσεων, οι αχρείοι δικηγόροι, οι άθλιοι συνδικαλιστές, τα αδηφάγα Μέσα Μαζικής Αποβλακώσεως [ΜΜΕ] των νταβατζίδων της διαπλοκής με τις εξώνητες χρυσοκάνθαρες, ασύδοτες οδαλίσκες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, οι αναίσχυντες πλέον εξουσίες που αλωνίζουν ξεδιάντροπα την ελληνική επικράτεια περιφέροντας το σαρκίο τους, οπλισμένες με το μακρύ χέρι των νόμων που οι ίδιες επινόησαν για να τις υπηρετούν και φέρνουν σε πλήρη απόγνωση το σύνολο σχεδόν των λαϊκών στρωμάτων μετατρέποντας την κοινωνία σε έρμαιο των σαρκοβόρων επιδιώξεών τους υποθηκεύοντας το μέλλον των απογόνων μας και του Έθνους μας

Οι παγκοσμοποιητές της Νέας Τάξης, καταστρώνοντας ένα ύπουλο και ανήθικο εγχείρημα, θέλουν αποχαυνωμένο και άνευρο τον κόσμο για να του φορτώσουν το ψεύτικο χρέος τους και κάνοντας συμφωνία-συνωμοσία με τηv Goldman Sachs πείθουν τις, Νεοταξίτικες ανθελληνικές κυβερνήσεις να μετατρέψουν την Ελλάδα σε τόπο του εγκλήματος. Το χρέος όμως δεν το χρωστάει ο Λαός αλλά οι οικονομικοί φασίστες και οι εφαρμοστές του ναζισμού γιατί ο Ελληνικός Λαός που καλείται να πληρώσει με το αίμα του τις μίζες των ακόλαστων στελεχών του ξετσίπωτου κομματισμού ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τις συντελεσθείσες ρεμούλες του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της χώρας από τις ακρίδες που ΟΥΔΕΠΟΤΕ και ΟΥΔΕΜΙΑ λογοδότησε στην αμαρτωλή και ανύπαρκτη, κατ’ επίφαση, Δικαιοσύνη που όχι μόνο είναι θεόστραβη αλλά και θεόκουφη αν όχι και ανέντιμη.    

Και ρωτάμε τις συμμορίες της καταραμένης γενιάς του Πολυτεχνείου και των «αντιδικτατορικών» τρωκτικών που εκβράσθηκαν από τους οχετούς και ακολούθησε η στρατιά εκείνων των εχιδνών που με την ιοβόλο πρακτική της μίζας δηλητηρίασαν την ελληνική κοινωνία, ρωτάμε τις εξουσίες της μαγκιάς της «σοσιαλιστικής φυλής» του ζιβάγκο της Πασοκικής λαίλαπας, της βροντερής ψευδεπίγραφης προκατασκευασμένης συνθηματολογίας των «βάσεων του θανάτου», «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», «όχι στην ΕΟΚ των μονοπωλίων», «Έξω από την ΕΟΚ», «η Ελλάδα στους Έλληνες», «ΕΟΚ, ο λάκκος των λεόντων», «Αμερικάνοι φονιάδες των λαών», της χαρακτηριστικής φράσεως του ολετήρα του Έθνους Ανδρέα Παπανδρέου: «Δεν θα γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης» και των  άρθρα του ξετσίπωτου κυρίου Σημίτη ότι η «ΕΟΚ θα οδηγήσει σε νέα δικτατορία». Ρωτάμε τους μέχρι σήμερα κυβερνώντες που καταλήστεψαν και καταληστεύουν το κράτος οδηγώντας τους Έλληνες στην εξαθλίωση: «Βρε αισχρά υποκείμενα, έχει καμία σχέση ο ελληνικός Λαός με την Παγκάλειο ρήση “Μαζί τα φάγαμε” και με τις κατωτέρω αθλιότητές σας με τις βρώμικες ιστορίες της διαφθορά σας για τις οποίες ουδείς ποτέ θα μάθει την αλήθεια;» Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από το μεγάλο φαγοπότι της φαύλης κομματοκρατορίας σας και τις ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ οικονομικές και όχι μόνο υποθέσεις που στοίχειωσαν τα ΜΜΕ για κάποιο διάστημα αλλά πλέον δεν ακούγονται και πολλοί ίσως δεν τα θυμούνται;

Να ξεχάσουμε την, με κωδική ονομασία του FBI «Επιχείρηση Ζορμπάς», μεγαλύτερη επιχείρηση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που, με πρωταγωνιστή τον κύριο Γιώργο Ανωμερίτη, είχαν στήσει περίτεχνα ανώτατα κυβερνητικά και κομματικά  στελέχη του ΠΑΣΟΚ  στην Νέα Υόρκη από το 1983 μέχρι της 21 Ιουνίου του 1989 που γράφτηκε το άδοξο τέλος της μεγαλύτερης οικονομικής  απάτης, όπως χαρακτηριστικά έγραφε ο Αμερικάνικος Τύπος, με λεία περισσότερα από 730.000.000 $, με 12 υποκαταστήματα της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ Τράπεζας στις ΗΠΑ και θύματα την ομογένεια! Να ξεχάσουμε το Σκάνδαλο του καλαμποκιού με τον κύριο Νίκο Αθανασόπουλο, το 1,5 δις δραχμές εις βάρος της ΕΤΒΑ και των ναυτιλιακών εταιρειών της με την αγορά πλοίων από δύο κυπριακές εταιρείες φαντάσματα, το σκάνδαλο της Αγροτικής Ασφαλιστικής και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, την  πλαστογραφία του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου κυρίου Κώστα Ζώρα, την «Υπόθεση Γιώργου Δρέγου», ενός εκ των πολλών πολυθεσιτών δικηγόρων του ΠΑΣΟΚ, τον «πικρό καφέ» και «τα σάπια ξύλα» της ΠΡΟΜΕΤ, το σκάνδαλο ΑΓΡΕΞ και τις «Αγροτικές Εξαγωγές», τον χρυσοδάκτυλο της Εθνικής Τράπεζας κύριο Αριστείδη Χρήστου, τον φιλόδοξο εκδότη φιλοπασοκικών εφημερίδων κύριο Αθανάσιο Πόπωτα και την κατάχρηση 57 εκατομμυρίων δραχμών από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, την ΠΥΡΚΑΛ που πουλούσε στο Ιράκ 112 $ την οβίδα και στον ελληνικό στρατό 201 $ ή την αγορά του άχρηστου ναυπηγείου πλαστικών σκαφών στο Λαύριο έναντι του ποσού των 370 εκατομμύριων δραχμών, τον κύριο Δημήτρη Μαυράκη που έγραψε ιστορία διά του ΜΕΓΑ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗ, κατά τον κύριο Χρήστο Γιανναρά, και του μεγάλου «σοσιαλιστή» αρχηπαπατζή αρχηγού του που επισημοποίησε τη μίζα με την ρήση: «είπαμε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του, αλλά όχι και πεντακόσια εκατομμύρια» και την συμφωνία για αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από την Αλβανία με την παρότρυνση του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας, προκαλώντας ζημιά 120 εκατομμυρίων δραχμών στη ΔΕΗ, «το σκάνδαλο του σταριού» της ΚΥΔΕΠ που ζημίωσε τους Έλληνες αγρότες με το ποσό των 910 εκατομμυρίων δραχμών, τον κύριο Μιχάλη Σταματελάτο που υπεξαίρεσε 230 εκατομμύρια δραχμές από την Λαϊκή Ιονική Τράπεζα και τμήμα του ποσού δόθηκε για τις προεκλογικές ανάγκες του ΠΑΣΟΚ, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ και μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ κύριο Σεφτελή που είχε κατηγορηθεί ότι αναμίχθηκε σε πολλά σκάνδαλα και απάτες, το πρωτοπαλίκαρο του ΠΑΣΟΚ και κουμπουροφόρο Θεοφάνη Τόμπρα με τις παρακολουθήσεις και τις καταγραφές συνομιλιών στα σκοτεινά υπόγεια του ΟΤΕ και της ΚΥΠ, το «Σκάνδαλο Κοσκωτά» με τα «Πάμπερς» που έγινε το όχημα για την πλήρη επικράτηση των «νέων τζακιών» του ΠΑΣΟΚ, το σκάνδαλο ΕΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων) και τις μίζες δισεκατομμυρίων μέσω εταιρειών φαντασμάτων με εμπλοκή και εδώ του Μένιου Κουτσόγιωργα που ΠΟΥΛΗΣΕ στον κύριο Κοσκωτά τον περίφημο «κουτσονόμο» έναντι δύο εκατομμυρίων δολαρίων και με πρωταγωνιστές τους κ.κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη, Γεώργιο Πέτσο και Δημήτρη Τσοβόλα, το αλησμόνητο σκάνδαλο της «αγοράς του αιώνα» των προβληματικών αεροσκαφών MIRAGE, στο οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου έβαλε υπεύθυνο για την αγορά των αεροσκαφών τον κύριο Γιώργο Λούβαρη, τότε πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το συνταγματικό πραξικόπημα των μπλε και λευκών ψηφοδελτίων, ώστε να εξασφαλιστεί η εκλογή του κυρίου Χρήστου Σαρτζετάκη στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, τις προβοκάτσιες του τύπου: «ο Μητσοτάκης είναι συνεργάτης των Ναζί» που μετά την πτώση του κομμουνισμού το 1989, αποκαλύφθηκε από τους ίδιους τους πράκτορες της Στάζι ότι τα υποτιθέμενα στοιχεία είχαν κατασκευαστεί «κατά παραγγελίαν» από την ανατολικογερμανική μυστική υπηρεσία με στόχο τη σπίλωση του τότε αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και την ήττα του στις επερχόμενες εκλογές που αργότερα ο κύριος Κουρής ζήτησε συγνώμη για τη δημοσίευση των κατασκευασμένων φωτογραφιών από την εφημερίδα του, το έγκλημα του χρηματιστηρίου και την άγρια λεηλασία ενάμισι εκατομμυρίου ανύποπτων μικροεπενδυτών μετά από τις προτροπές της σπείρας των κ.κ. Σημίτη-Παπαντωνίου και το «Aς πρόσεχαν» του αδιάντροπου κυρίου Σημίτη, την αξέχαστη «νύχτα των Ιμίων» και το «ευχαριστώ τους Αμερικάνους» και τον πρόεδρο Κλίντον που από εκείνη την ημέρα η Ελλάς βρίσκεται σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και το Αιγαίο σε όλο του το πλάτος μια απέραντη γκρίζα ζώνη, την συμφωνία της Μαδρίτης που παραχωρεί δικαιώματα «συνιδιοκτησίας» της Άγκυρας στην ελληνική επικράτεια, την σκοτεινή υπόθεση των πυραύλων S-300 που εξασθένισε την άμυνα της Κύπρου, την «νίκη του Ελσίνκι» που παρουσιάστηκε ως επίτευγμα της εξωτερικής πολιτικής Σημίτη, τα εξοπλιστικά προγράμματα είκοσι δις ευρώ από τον κύριο Κώστα Σημίτη, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και προβληματικών μαχητικών που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους μας, τα ρώσικα αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα TOR-M1 που πίσω από την προμήθειά τους βρίσκονται μυστικές υπηρεσίες, κατασκοπεία, παρακολουθήσεις, 474 εκατομμύρια δολάρια και το γεγονός ότι ουδέποτε καταβλήθηκαν στη χώρα μας τα αντισταθμιστικά οφέλη, ύψους 73 εκατομμύρια δολαρίων, το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες σε δρόμους καρμανιόλες μέχρι ετοιμόρροπες γέφυρες, το Εθνικό Κτηματολόγιο, την «Δημιουργική Λογιστική» της κυβερνήσεως Σημίτη και την εγκληματική υποτίμηση της δραχμής πριν από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ, την ολοφάνερη και καραμπινάτη Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες, ενώ παράλληλα υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους με αποτέλεσμα την νόθευση των εκλογών της    9ης Απριλίου 2000, να ξεχάσουμε την προδοσία και παράδοση του αρχηγού των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους διώκτες του Τούρκους, το «σκάνδαλο Πάχτα»  που έδινε τη δυνατότητα ανέγερσης στην κατασκευαστική εταιρία «Ολυμπιακή Τεχνική» του μεγαλοεργολάβου κυρίου  Κωνσταντίνου Στέγκου, να χτίσει χιλιάδες τουριστικές κατοικίες στην περιοχή του ξενοδοχείου στο οποίο δεξιώθηκε τους Ευρωπαίους ηγέτες ο κύριος Κώστας Σημίτης κερνώντας τους γιαούρτια 100 εκατομμυρίων δραχμών, το μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς) με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του κυρίου Σεραφείμ Φυντανίδη, κυρίας Βιργινίας Βεντουράκη, μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer, το Αγροτικό Ζήτημα με τα τρισεκατομμύρια που δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αναδιάρθρωση της αγροτικής παραγωγής και οικονομίας και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωργίας και οι επιδοτήσεις χρησιμοποιήθηκαν μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους, τις προμήθειες στα νοσοκομεία με τις εικονικές τιμολογήσεις και τις υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και ιατρικών υλικών και εργαλείων από 300% – 1500%, την Ολυμπιακή Αεροπορία  που αφού ο κύριος Χρήστος Βερελής «ξεχρέωσε» για ακόμα μια φορά με παράνομες εισφορές πολλών δις, την μετονόμασε σε «Ολυμπιακές αερογραμμές» και πωλήθηκε από την κυβέρνηση του κυρίου Κώστα Καραμανλή και από τον κύριο Κώστα Χατζηδάκη στην MIG, την καταγγελία το 2003 του κυρίου Μισέλ Ζοσεράν προέδρου της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES για δωροδοκία μέλους της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού, το Ναυάγιο «Σάμινα» με αποτέλεσμα 83 νεκροί και την αυτοκτονία Σφηνιά, την δίωξη γιά τέσσερα κακουργήματα κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ κυρίου Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας, το πράσινο δομημένο ομόλογο-τέρας του 2001 ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ που πάνω σε αυτό «παίχτηκαν» 18 τράμπες (swaps), την λεηλασία των ταμείων από το ΠΑΣΟΚ μέσω της «Ακρόπολις» χρηματιστηριακής, το σκάνδαλο ΑΡΙΑΔΝΗ που το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκατομμύρια ευρώ, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων με μίζες που ξεπερνούν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, τις αμαρτωλές και ταυτόχρονα «ιερές» μπίζνες ΠΑΣΟΚ με τη Μονή Τοπλού, την πώληση των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» έναντι του «ασήμαντου» ποσού των 11 εκατομμυρίων ευρώ, την εκποίηση εν κρυπτώ, εκ μέρους του κήνσορα «συντρόφου» κυρίου Κώστα Σημίτη και την Τράπεζα της Ελλάδος του κυρίου Νίκου Γκαργκάνα, των 20 τόνων χρυσού τον Αύγουστο του 2003, από τα αποθέματα των 147 τόνων χρυσού της Ελλάδος, την αγορά, από την κυβέρνηση Σημίτη, κατά 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απότι η Τουρκία (2 δις δρχ.) των αρμάτων μάχης Λέοπαρντ, τα προβληματικά γερμανικά υποβρύχια κόστους 750.000.000.000 δραχμών (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους), το περίφημο «άρθρο 4» που κήρυξε «παράνομες» τις απεργίας με το πρόσχημα της εργασιακής ειρήνης για την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, ένα νομικό κατασκεύασμα που εμπεριέχει ολόκληρη την κουλτούρα ατιμωρησίας και αποφυγής ευθυνών των ανερμάτιστων πολιτικών που κυκλοφορών ελεύθεροι βγάζοντάς μας την γλώσσα κοροϊδευτικά, το «Σκάνδαλο Siemens» και οι μίζες των 100 εκατομμυρίων ευρώ με το μέχρι στιγμής σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, μέσω του κυρίου Θεόδωρου Τσουκάτου, το σκάνδαλο «Τάσος Μαντέλης» με την προεκλογική χορηγία των 200.000 γερμανικών μάρκων από τη Siemens στον τραπεζικό λογαριασμό με τον κωδικό «AROKOS» που είχε ανοίξει ο φίλος και κουμπάρος του, κύριος Γιώργος Τσουγκράνης.

Ιδιωτικά κέντρα οικονομικής ισχύος, κοινοβουλευτικά κόμματα και παντελής έλλειψη διαφάνειας συνθέτουν το μωσαϊκό της υπόθεσης Siemens και την απληστία και την αλαζονεία του κέρδους που διέπει τους, αδηφάγους διαχειριστές της μίζας, πολιτικούς.

          Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από την Νέα Δημοκρατία και η Υπόθεση Λιάσκου – Κεραμιδά (από το Υφ. Τουρισμού) για χρηματισμό στιγματίζει τη νέα εναλλακτική και «καθαρή» κυβέρνηση του κυρίου Κώστα Καραμανλή. Τον Σεπτέμβριο του 2004 το πανελλήνιο συγκλονίζεται με την μεταγραφή του γιου του κυρίου Σάββα Τσιτουρίδη, υπουργού Απασχόλησης τότε, που παραιτήθηκε για το σκάνδαλο αυτό. Ακολουθεί η πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου Σινούκ την 11η Σεπτεμβρίου 2004 που στοίχισε την ζωή του, κυπριακής καταγωγής Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρου και της 17μελούς συνοδείας του. Ήταν η περίοδος του Σχεδίου Ανάν για την Κύπρο. Ο καθηγητής κύριος Κάρολος Ανδριώτης, καταγγέλλων, ισχυρίζεται πως η πτώση του ελικοπτέρου ήταν αποτέλεσμα δολιοφθοράς, με στόχο να φονευθεί ο Πατριάρχης διότι αυτός επηρέαζε τον Τάσσο Παπαδόπουλο και τον είχε πείσει να απορρίψει το Σχέδιο Ανάν, με αποτέλεσμα ο Πατριάρχης να μπει στο στόχαστρο ξένων υπηρεσιών. Τον Ιανουάριο του 2005 η υπόθεση του βασικού μετόχου, με τις παρεμβάσεις και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, έρχεται να απασχολήσει την επικαιρότητα για αρκετό διάστημα μιας και το MEGA καιγόταν αρκετά με το θέμα, λόγω της ενασχόλησης με τα Δημόσια Έργα του ιδιοκτήτη του διαύλου. Σε συνέχεια, τον Μάϊο του 2005 ο στενός συνεργάτης του κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου, κύριος Θανάσης Χούπης, εμπλέκεται στο σκάνδαλο των προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και για τη στελέχωση της Αγροφυλακής. Αυτός ο τύπος έχει σχέσεις και με την εταιρεία συμβούλων Noisis του κυρίου Γιώργου Νικητίδη γαμπρού του «επιλοχία» της ΝΔ Κωνσταντίνου Σημαιοφορίδη, ο γιος του οποίου, Αγάπιος, έκανε την κομπίνα με το ομόλογο του ΤΕΑΔΥ. Τον Σεπτέμβριο δε του 2005 σκάει το σκάνδαλο του καρτέλ γάλατος με την συμμορία των γαλάζιων «κουμπάρων» που δρα σε βάρος των κτηνοτρόφων και των καταναλωτών. Το καρτέλ συγκροτείται από τις εταιρείες Δέλτα, Όλυμπος, ΦΑΓΕ, την ολλανδική Friesland και την ΜΕΒΓΑΛ. Τον Οκτώβριο του 2005 έρχεται η παραίτηση του κυρίου Αδάμ Ρεγκούζα που την προκάλεσε η εμπλοκή του στο σκάνδαλο της παροχής κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη. Ο Οκτώβριος του 2005 φέρνει στο προσκήνιο το παραδικαστικό κύκλωμα και την εμπλοκή του κυρίου Πέτρου Μαντούβαλου. Τον Δεκέμβριο του 2005 τα ΜΜΕ μιλούσαν για φαγοπότι στη ΔΕΗ επί Διοικήσεως του κυρίου Ιωάννου Παλαιοκρασσά. Τον Ιανουάριο του 2006 ο κύριος Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε ηχογραφημένες συνομιλίες διατυπώνει αρνητικούς χαρακτηρισμούς για τον τότε Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κύριο Γεώργιο Σανιδά και από κοντά ο Φεβρουάριος του 2006 με το μεγαλύτερο σκάνδαλο των υποκλοπών κορυφαίων στελεχών της πολιτικής ζωής και όχι μόνο, εκ μέρους της Vodafone και την «αυτοκτονία…» του Τσαλικίδη και τον  Δεκέμβριο του 2006  έρχεται το σκάνδαλο της Εξαγοράς της ζημιογόνου εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ από την COSMOTE και την όλη μεθόδευση της εξαγοράς με συνολικό τίμημα 1,3 δις ευρώ, εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος, τον Μάρτιο δε του 2007 έρχεται στην επικαιρότητα το σκάνδαλο των δομημένων Ομολόγων των αποθεματικών των ελληνικών ταμείων των επικουρικών συντάξεων με τα ταμεία να αδειάζουν για χάρη των χρηματιστηριακών συναλλαγών των άμεσα εμπλεκόμενων. Ευθύνες; Καμία και πάλιΤον Μάιο του 2008 στο στόχαστρο όλων μπήκε η συμφωνία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την εξαγορά του ΟΤΕ από την Γερμανική Deutsche Telekom με την εμπλοκή του κυρίου Ανδρέα Βγενόπουλου. Ο ΟΤΕ πουλήθηκε, ο κύριος Βγενόπουλος έγινε πιο μάγκας και οι Γερμανοί άρχισαν τις διαρθρωτικές κινήσεις τους. Τον Μάιο επίσης του 2008 ο τότε υπουργός Ναυτιλίας, κύριος Γεώργιος  Βουλγαράκης εκχωρεί την κερδοφόρα επιχείρηση του δημοσίου «Οργανισμός Λιμένος Πειραιά Α.Ε.» [ΟΛΠ] στην κινεζικών συμφερόντων offshore εταιρεία «Cosco Pacific Ltd» με έδρα τις Βερμούδες, παραχωρώντας μιας ζωτικής σημασίας για την αξιοποίηση των πηγών του εθνικού πλούτου δημόσιας υπηρεσίας, αποκλειστικά σε μια ιδιωτική κινεζική εταιρεία και στους μετόχους της χωρίς να υπάρχει ούτε και τυπικά ίχνος διακρατικής συμφωνίας έστω και σε επίπεδο προσώπων από πλευράς κινεζικής κυβέρνησης, ο δε πρόεδρος της εταιρείας να δηλώνει ότι: «ακρογωνιαίος λίθος του Ομίλου είναι ο πρώτος πλήρως ιδιόκτητος σταθμός του Πειραιά με τη συμφωνία που υπογράφτηκε ανάμεσα στην ΣΕΠ ΑΕ (πού ανήκει στην Cosco Pacific Ltd) και στον ΟΛΠ ΑΕ». Στα ποσά που δηλώθηκαν υπήρξαν κάποιες διαφορές μερικών δεκάδων εκατομμυρίων και όλοι θα θυμούνται τις δηλώσεις Βουλγαράκη και τις διαψεύσεις της C.P. Ο ΟΛΠ βέβαια μεταβιβάζεται στους Κινέζους ενώ η Ελλάδα ξεπουλιέται. Θα ξεχάσουμε το σκάνδαλο της 27ης  Μαΐου 2008 όταν σε μια διαδικασία αναθεώρησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ κατά την καταληκτική ψηφοφορία οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Κ. Αγοραστός, Ι. Μπούγας και η κυρία Φ. Πατριανάκου αλλάζουν ψηφοδέλτια γιά διασφάλιση του αρεστού αποτελέσματος της ψηφοφορίας. Τον Ιούλιο του 2008 Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, μέλος της δευτεροβάθμιας Επιτροπής και Πρόεδρος της Επιτροπής Παραλαβής στην σκανδαλώδη μεθόδευση παραλαβής των συστημάτων TETRA και AVL, που αποτελούν υποσυστήματα για το C41, κατηγορείται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για υπεξαίρεση 700.000 ευρώ εν τη υπηρεσία. Τον Αύγουστο του 2008 το μέγαρο Μαξίμου αποφασίζει τη συγκάλυψη ενός σκανδάλου και την «προστασία» ενός υπουργού, όπως ο κύριος Αριστοτέλης Παυλίδης. Ο εφοπλιστής, κύριος Φώτης Μανούσης, καταγγέλλει ότι χρημάτισε το περιβάλλον του Υπουργού Αιγαίου, κυρίου Αριστοτέλη Παυλίδη, για δρομολόγια της άγονης γραμμής. Ακόμη μια φορά περί πολιτικής ευθύνης ο λόγος. Τον Σεπτέμβριο του 2008 αποκαλύπτεται το διαβόητο Σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες, οι κρυφές διασυνδέσεις του ηγούμενου Εφραίμ και η παραχώρηση πολλών στρεμμάτων οικοπέδων στη Χαλκιδική, με τις ευχές του κυρίου Θεόδωρου Ρουσόπουλου, «ταράζει τα νερά» στη δημόσια ζωή της χώρας. Ακολουθεί το σκάνδαλο ΟΣΕ. Υπέρβαρες αμαξοστοιχίες με παραποιημένα παραστατικά επιφέρουν οικονομική ζημία ύψους 1.300.000 ευρώ στον OΣE. Παράλληλα εμφανίζεται στην επικαιρότητα η υπόθεση της Μυκόνου που εμπλέκονται ο βουλευτής της ΝΔ κύριος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο πρώην ειδικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κύριος Ευγένιος Παπαδόπουλος, που αφορά την αγορά εκτάσεων στην Μύκονο, με προεκτίμηση της εφορίας, και τη μεταπώλησή τους αργότερα, με τη βοήθεια μιας off shore εταιρίας που έχουν ιδρύσει τα ίδια άτομα, στο εξαπλάσιο της αρχικής τιμής. Δεν συγκαταλέγονται βέβαια στα καταγραφέντα σκάνδαλα, ο βίος και η πολιτεία του «ωραίου Μπρούμελ» του ΠΑΣΟΚ, του κατά κόσμο παμφάγου κυρίου Άκη Τσοχατζόπουλου και των δισεκατομμυρίων ευρώ που προέρχονται από τις μίζες και το ταμείο του ΠΑΚ.

Και έρχεται πλέον η υπερχρέωση της χώρας και η διόγκωση του δημόσιου χρέους, όταν το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν μόλις 29% και έφτασε σε χρέος ρεκόρ. Η Ελλάδα σήμερα χρωστά το 143% του ΑΕΠ της και σύμφωνα με την επίσημη πρόβλεψη του ΔΝΤ, το χρέος της χώρας για το 2013 θα φτάσει το 171%!!! Όταν η συμμορία Παπανδρέου το παρέλαβε στο 120%, οδήγησε την Ελλάδα σε χρόνο μηδέν να κατέχει την 13 θέση στον Κόσμο σε Δημόσιο χρέος και κάθε Έλληνας να χρωστά  42.216 δολάρια ληστεύοντας τους πολίτες και οδηγώντας τους στην εξαθλίωση εξευτελίζοντας την έννοια του Ελληνισμού με χυδαίο και απρεπή τρόπο.

Παρ όλα αυτά τα δυσμενή για το Έθνος, η υλοποίηση του εξυφανθέντος σχεδίου της χρεοκοπίας της Ελλάδας από τους διεθνείς κερδοσκόπους έλαβε χώρα από την επομένη των εκλογών 05/10/2009 και λίγες ημέρες αργότερα στις 22/10/09 ( με τις υπΑριθμούς Πρωτοκόλλου 690 και 691 διατάξεις) διά των οποίων η κατ’ επίφαση Τράπεζα της Ελλάδας, κατόπιν αιτήματος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, προέβη σε αλλαγή του κανονισμού του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου  από Τ3 σε Τ10 διευκολύνοντας έτσι τους υποτιμητικούς κερδοσκόπους «σορτάκηδες» να εξοντώσουν την ελληνική οικονομία, εκτοξεύοντας, με ανύπαρκτο ρίσκο, το κόστος δανεισμού της χώρας μας από 100 περίπου μονάδες βάσης [basis points] σε 450, υπονομεύοντας τα εθνικά μας συμφέροντα!

Και φτάνουμε στο σήμερα που μιά τριμερής, γιαλατζί κυβέρνηση λοβοτομημένων λοβιτουρατζήδων, ερήμην του Λαού και υπό την παρότρυνση των κ.κ. Ι. Στουρνάρα και Γ. Προβόπουλου, των καταστροφέων της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ και των ασφαλιστικών ταμείων οι οποίοι, ως διεκπεραιωτές των ανόμων ορέξεων των ευρωπαϊκών και διεθνών ληστοσυμμοριών των Ρότσιλντ, θα αποτελειώσουν την εθνική οικονομία, διαμοιράζοντας τα ιμάτια του ελληνικού ιδιωτικού και δημόσιου πλούτου ξεπουλώντας με αδιαφανείς όρους την Αγροτική Τράπεζα, που έχει υποθηκευμένη το 70% της καλλιεργήσιμης γης και υπό τις επιταγές των σκοτεινών κύκλων που υπηρετούν θα οδηγήσουν τους αγρότες σε αφανισμό και τον ελληνικό Λαό υποχείριο των σχεδίων τους εκτελώντας ένα ακόμα «συμβόλαιο θανάτου» κατά του Έθνους. «Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν!»

Κατόπιν των ανωτέρω, επί των οποίων ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΜΙΑ αντιλογία δύναται να προτάξει, ερωτώ τα πολιτικά σκύβαλα που παριστάνουν τους εκπροσώπους του Λαού: «Πού πήγαν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια που αποκόψατε από το κορμί της πατρίδας μου ως ύαινες σιχαμερές; Ποιά μερίδα αναλογεί στον Λαό μου από τα αποφάγια σας όρνεα τερατόμορφα; Με ποιόν Έλληνα καθίσατε στο ίδιο τραπέζι να φάτε; Με τους ελληνόφωνους του σιναφιού σας ναι, τρωγοπίνατε μεθοκοπώντας με αίμα ελληνικό χορεύοντας τους καταραμένους χορούς των βρικολάκων!!»

Επειδή εμείς επ ουδενί δεχόμεθα το υποστηριζόμενο υπό του κυρίου Σημίτη «Αυτή είναι η Ελλάδα» και το «Έτσι κάνουν όλοι» του κυρίου Μαγγίνα, ούτε δεχόμαστε την στάση εκείνων των αθλίων που αποδέσμευσαν την πολιτική από την ηθική και θεωρούν «ό, τι το νόμιμο είναι και ηθικό» εισάγοντας καινούριους κώδικες ηθικής και δεοντολογίας και θέσεις που μας προσβάλλουν και μας λοιδορούν ως Έλληνες το γένος.

Επειδή οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και της ελευθερίας επιχειρώντας μιά ολομέτωπη Κοινωνική αντεπίθεση να σπάσουμε το αφορμισμένο απόστημα που πυορροεί,  ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να παρακολουθούμε την προμελετημένη φθορά των ιδανικών  και των αξιών που πρεσβεύουμε και υπηρετούμε, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να μεταβληθούμε σε παρατηρητές μιάς αξιοθρήνητης θεσμικής παρωδίας, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να είμαστε συνένοχοι της πνευματικής σήψεως, της διαφθοράς και της ανομίας που κατακλύζουν την ελληνική κοινωνία, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να διασυρόμεθα ως Έλληνες το γένος, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να παρακολουθούμε αηδιασμένοι τα έργα και τις ημέρες ενός αμετροεπούς πολιτικού κατεστημένου που αλληλοϋβρίζεται, αλληλοκατηγορείται βαρύτατα, χωρίς ενδοιασμούς, φραγμούς και ντροπή, ενώ παράλληλα διαπλέκεται και συναγελάζεται με τους « νονούς», με τους « βαρόνους», με τους νταβατζήδες, με την « Κόζα Νόστρα», με τους εμπόρους όπλων και ναρκωτικών, τους εμπόρους ψυχών και σωμάτων, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να δεχθούμε την διαφθορά ως εξουσία αφού γνωρίζουμε πλέον ότι έχουμε να κάνουμε με δολοφόνους, πρεζέμπορους, δουλεμπόρους και εντεταλμένους πλιατσικολόγους, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να συμμετέχουμε ως κομπάρσοι στο θέατρο του παραλόγου που στήνεται με την απαξίωση κάθε έννοιας του Έθνους και ανταποκρινόμενοι στα κοινωνικά μηνύματα του σήμερα, που δείχνουν έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών στους θεσμούς τους κράτους και στην γενικευμένη άποψη περί διαρκώς εντεινόμενης διαφθοράς στο δημόσιο τομέα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ με την ιδέα ότι πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα ανεξέλεγκτα, χωρίς αντίσταση στο κακό, χωρίς αντίσταση στην πνευματική και φυσική μας υποδούλωση, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, με τους ρυθμούς που γκρεμίζονται τα πάντα, θα ρθει πολύ σύντομα η ημέρα που ελάχιστοι άνθρωποι θα έχουν πιά τις ψυχικές αντιστάσεις για να ζήσουν σ αυτήν εδώ την χώρα όπου η κατάχρηση εξουσίας γίνεται αντιληπτή από τον κάθε πολίτη ως ηθική παρεκτροπή, ως βάναυση πρόκληση του κοινού αισθήματος από τους μακελάρηδες του μέλλοντος του ελληνισμού που δρούν ως οργανωμένο έγκλημα στα ανήλιαγα υπόγεια κάθε λογής Στοών και στων χαλκείων του Διεθνούς Σιωνισμού.

Έχοντας ΔΚΑΙΩΜΑ, ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ να ζήσουμε σε έναν κόσμο δίκαιο, θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη μιάς ιδεολογικής μάχης εναντίον εκείνων που ευθύνονται για την διάλυση του κράτους, για την «ποιμνιοποίηση» του λαού μας, για την άνοδο των ουτιδανών, εκείνων που ευθύνονται για την κατρακύλα της χώρας, για την ανασφάλεια, την φτώχεια, την εγκληματικότητα, την ακρίβεια, την ανέχεια, την κοινωνική αποσάθρωση, εναντίον του ανήθικου και διεφθαρμένου, απολυταρχικού πολιτικού κατεστημένου και των παραφυάδων του που χλευάζει εμάς και τα παιδιά μας. Η αντίδρασή μας βέβαια δε μπορεί να μείνει στο επίπεδο του πολύγραφου της κατοχής, πρέπει να περάσει στο στάδιο της παλλαϊκής, εθνικής αντίστασης με όλα τα διαθέσιμα μέσα και τρόπους και ταυτίζουμε την πορεία μας με την Επαναστατική προκήρυξη του Μεγάλου μας ιδεαλιστή Ρήγα Φεραίου: «όταν η διοίκησης βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμει τότε ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάζει τα άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητο από όλα τα χρέη του.»

Εμείς αψηφώντας το γεγονός μιάς επικείμενης στοχοποίησής μας από υποχθόνιους κατασταλτικούς μηχανισμούς, έτοιμοι να τα χάσουμε όλα, θα πάρουμε θέση σ αυτή την «ιστορία της χαβούζας» η οποία προσβάλλει το Λαό μας και θα μείνουμε παντελώς αδιάφοροι έναντι οιουδήποτε κόστους συνεπείς στην ρήση του Ουγκώ: « Εάν πρόκειται να υποφέρουμε, ας υποφέρουμε με αξιοπρέπεια». Όθεν, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ θα αναχαιτίσει την εσωτερική μας παρόρμηση να στραφούμε με νύχια και με δόντια ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ως των βιαστών της Φυλής μας και του πολιτισμού μας!!! Είμαστε όλοι, ανεξαρτήτως κόμματος, προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι. Ήρθε η ώρα να δώσουμε τη μάχη της γενιάς μας!! Υπάρχει ακόμα μαγιά. Το Γένος μας θα συνεχίσει την διαχρονική Ιστορία του!!! Είμαστε Έλληνες!!! Είμαστε Έλληνες!!!
Την ύβρη ακολουθεί νομοτελειακά η Νέμεσις!!
Ας το κατανοήσετε οι πάντες πως εμείς βρισκόμαστε στις επάλξεις του κάστρου των ψυχών μας κι αν έλθει η ώρα η τρανή, θα ακουστεί και πάλι η ιαχή του αγώνα: «Ελευθερία ή θάνατος»!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ.  

Αν κάποιοι αποδέκτες λάβουν γιά δεύτερη φορά το μήνυμά μου παρακαλώ πολύ να με ειδοποιήσουν.

Σας ευχαριστώ 

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Ευριπίδου 57 – Τ.Κ.: 10554 Αθήνα

Τηλ: 210 3241961 Κιν: 6973519579

Τηλεομοιότυπο-[Fax]: 210 3244163

e-mail: elas@otenet.gr


 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>