«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το μαχαίρι είναι ακουμπισμένο στο λαιμό μας, άμα γίνουμε μια γροθιά νικάμε. Διαφορετικά χανόμαστε!

Γίνε αετός μπορείς!!!

Οι ημέρες είναι λίγες για να αποφασίσουν οι Έλληνες αν θα παραμείνουν δούλοι, αν θα κάνουν μια καινούργια αρχή, αν θα γράψουν την δική τους ιστορία, αν θα στείλουν τους 300 προδότες στο διάολο, Αν θα σταματήσουν τον δρόμο προς τον αφανισμό του έθνους!

Ξέρετε δεν μου αρέσει να λέω συμβουλές εκ του ασφαλούς, ή να παρουσιάζω αναλύσεις των αναλύσεων που συνοδεύονται από αναλογιστικές μελέτες και εγκυκλίους που παραβιάζουν το σαφέστατο σύνταγμα για το τι είναι νόμιμο ή παράνομο! Όπως κομπίνες, βρομιές για να θολώνουμε τα πάντα και να μην καταλαβαίνει κανείς την απάτη!

Πάντα λέω την δική μου άποψη για τα φλέγων θέματα από την σκοπιά του ανθρώπου που ζει και αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με τους περισσότερους νομοταγείς Έλληνες πολίτες!

Ας πιάσουμε ένα ένα τα σοβαρά θέματα όπως την επιστροφή στην δραχμή! Οι Κασσάνδρες τρομοκρατούν τον λαό ότι θα έρθει  η τρίτη παρουσία! Ποιοι είναι αυτοί που κατηγορούν το εθνικό νόμισμα και ποιοι το υπερασπίζονται;

Αυτοί που κατηγορούν τη δραχμή είναι όλα τα οικονομικά συμφέροντα κυρίως αυτά που κερδοσκοπούν, οι αεριτζήδες, οι κερδοσκόποι, οι πάσης φύσεως έμποροι όπλον ναρκωτικών μαύρου χρήματος, οι κλέφτες του κόπου του λαού κ.α!

Ας δούμε ποια είναι τα οφέλη από την επιστροφή στην δραχμή από μια κυβέρνηση  λαοπρόβλητη, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι κάνεις ανεξάρτητη πολιτική, εσωτερική σταθερότητα στις συναλλαγές ανεξάρτητα τι συμβαίνει έξω, μπορεί να γίνει με πατριωτικές αγροτικές πολιτικές  αλλά και στο εμπορείο ανταγωνιστική, θα ανθίσει η ντόπια βιομηχανία που σημαίνει ότι θα απορροφήσει  σοβαρό κομμάτι της ανεργίας, σταμάτημα της αιμορραγίας του συναλλάγματος  και από τους μετανάστες. Θα  υπάρχει έστω και το ελάχιστο στις ανάγκες  του δημοσίου τομέα από την φορολογία για συντάξεις κοινωνικές παροχές, σταθερότητα στις  αξίες της ιδιοκτησίας, μεγάλο όφελος από τα  εγχώρια φάρμακα, παραγωγή οπλικών εγχώριων  συστημάτων και εδώ απορρόφηση σοβαρού κομματιού ανέργων,  και φυσικά  μεγάλη άνοδο στον καλό τουρισμό και τα αρχαία μας .κα‼!

Εδώ είναι και η μεγάλη παραπληροφόρηση, κανένας δεν λέει ότι τον πρώτο χρόνο  θα είναι εύκολο, μετά από αυτό  το διεθνές οικονομικό χάλι και τον εκβιαστικό οικονομικό πόλεμο που θα υποστούμε, όμως αν υπήρχε ζυγαριά να ζυγίσεις αυτά που έχουμε πάθει με το Ευρώ και αυτά που θα μας βρουν, η δυσκολία στην επιστροφή στην δραχμή θα είναι παρανυχίδα, αυτό οι προδότες, κερδοσκόποι  το κρύβουν επιμελώς με κραυγές και τρομοκρατικές και εκβιαστικές  απειλές! Και το χειρότερο ψέμα που χρησιμοποιούν οι κερδοσκόποι μαζί με τους προδότες είναι ότι θα έρθει ο καθένας με τα ευρώ που θα έχει έξω και θα αγοράσει την Ελλάδα έναντι πινακίου φακής! Πρόκειται για τεράστιο ψέμα διότι για αυτό υπάρχει το κράτος  για να νομοθετεί για την ισοτιμία της δραχμής με αυτούς που θα βάζουν συνάλλαγμα μαύρο για  την αγορά γης, ακινήτων, βιομηχανιών κ.α! Προστατεύοντας τον εξευτελισμό και την αξία του εθνικού νομίσματος!

Η επιλογή επιστροφή στην δραχμή από πατριωτική κυβέρνηση, έχει το δυνατότερο χαρτί διότι αποκτάς αυτό που έχεις παραδώσει με το Ευρώ, την ανεξαρτησία σου! Έχω δηλώσει σαν   απλός πολίτης όποιος νομίζει ότι μπορεί να διαψεύσει τα παραπάνω είμαι εδώ να τον ισοπεδώσω και ας μην είμαι οικονομολόγος! Με κάνει οικονομολόγο ο πατριωτισμός μου και η τσέπη μου που μου την άδειασαν!

Όλα τα παραπάνω έχουν αξία και λόγο συζήτησις όταν υπάρξει μια λαϊκή ή λαοπρόβλητη κυβέρνηση, στις εκλογές αυτές παίζονται η ανεξαρτησία της Ελλάδος αν επικρατήσει αυτό το προδοτικό συμφερτό των 300 σημερινών προδοτών! Ο Κίνδυνος για πρώτη φορά μετά από χιλιάδες χρόνια είναι τόσο μεγάλος για τον τεμαχισμό και αφανισμό των Ελλήνων και της Ελλάδος! Γιατί το λέω με τέτοια σιγουριά; Για πολλούς λόγους, ας πιάσουμε τους βασικότερους, είναι γεγονός ότι όλα αυτά περί χρέους των ασυνεπών και αχάριστων Ελλήνων προς τους ευεργέτες τους δανειστές δεν  είναι σχεδιασμένο στο πόδι, η προϊστορία των ντερβίσηδων νταβατζήδων της Ελλάδος έχει αφήσει βαθειά τα σημάδια, για να τα θεωρήσουμε περασμένα και αμελητέα, πέρα ότι κάνουν μέσα από εκβιασμούς φανερές τις προθέσεις τους! Τι έχει αλλάξει σήμερα που κάνει την κατάσταση ποιο επικίνδυνη από περασμένους αιώνες ακόμα και δεκαετίες;;;;

Ένα βασικό,  πολλά ζώα Έλληνες ξύπνησαν και έχουν απαιτήσεις άκου να δεις;  Θέλουν λέει να είναι ανεξάρτητοι! Θέλουν να κάνουν κουμάντο στην ιδιοκτησία τους! Τρομερά και ασυγχώρητα λάθη! Εδώ λοιπόν δεν θα μας αντιμετωπίσουν με απλές  γνωστές στρατηγικές, αλλά με πάρα πολλά σχέδια που υπάρχουν έτοιμα, οι πληροφορίες μου λένε για πρώτο στάδιο νοθεία στις εκλογές, αν δεν αποδώσει μαζί με τους εκβιασμούς, έχουν πολεμικό επεισόδιο, αν και αυτό δεν αποδώσει αφού άλλαξαν σε μια ημέρα όλους τους αρχηγούς στο στράτευμα, έχουν δικτατορία αμερικανοκίνητη. Άλλες πληροφορίες μιλάνε για δολοφονία επίσημου προσώπου,  ίσως και ανώτερου δικαστικού, βουλευτή, αρχηγού κόμματος  και πολλές άλλες ακόμα ποιο επικίνδυνες! Όλα αυτά τα σχέδια τρέχουν είδη μέχρι και μια εβδομάδα μετά τις εκλογές!

Μου λένε και τι προτείνεις; Δεν μπορώ να προτείνω τίποτα, ας αναλάβει ο κάθε Έλληνας πατριώτης τις ευθύνες του αφού ζούμε και μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι. Θα πω όμως τι θα κάνω εγώ, θα πολεμήσω και θα πεθάνω σαν Έλληνας περήφανος, χωρίς να κάνω πίσω ούτε μια γραμμή! Με το  άρθρο μου αυτό δεν κάνω τίποτα παραπάνω από το να χτυπήσω το καμπανάκι του συναγερμού και όποιος θέλει ας ετοιμαστεί!

Με  αγάπη  και πατριωτισμό από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>