«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οργή – La rage, οργή λαού f4v

Παπούλια είσαι προδότης! Κανένας μα κανένας δεν θα τόλμαγε να σε πει προδότη αν είχες σταθεί στο ρόλο σου και στην σοβαρότητα του θεσμού του ανώτατος άρχοντα της δημοκρατίας. Είσαι προδότης γιατί αντί να κάνεις αυτό που πρέπει, καλύπτεις τους προδότες! Είσαι προδότης και δικαιούμαι να στο πω διότι σαν μαλάκας έλεγα δεξιά και αριστερά πριν 20 χρόνια ότι ο Παπούλιας είναι πατριώτης και καθαρός! Και όταν τον χρειαστεί ο Ελληνικός λαός θα το αποδείξει! Είσαι προδότης και μόνο που χρησιμοποιείς τους αγώνες σου για να καλύψεις την σημερινή σου προδοσία! Είσαι προδότης γιατί σαν πρόεδρος όλων των Ελλήνων και όχι του σάπιου πολιτικού συστήματος, όταν σου παρέδωσε η Μπενάκη σου είπε διάφορα προδοτικά και εσύ δεν την εγκάλεσες εν όποιον του λαού να μάθουμε τι εννοούσε, αλλά ούτε και στον εισαγγελέα ζήτησες να την καλέσει, να στηρίξει με στοιχεία τα λεγόμενά της!  Η προεδρεία διαφέρει από τους προδότες πολιτικάντηδες στο ότι εκπροσωπεί όλον τον Ελληνικό λαό και για αυτό μπορεί να μιλάει με όλο το λαό για τα προβλήματά του και τους κινδύνους καθαρά και ξάστερα χωρίς ξεκάρφωτες παροτρύνσεις του τύπου, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και άλλες μαλακίες που πετάς χωρίς καμία βαρύτητα για το λαό στην κατάσταση που βρίσκετε. Πετάγονται κάτι προδότες και μου λένε δεν μπορείς να ξέρεις γιατί δεν κάνει τα αυτονόητα, μπορεί να απειλείτε, να γίνει ήρωας, να εκβιάζετε, να γίνει ήρωας, ή να τον απειλούν με επέμβαση στην Ελλάδα, να γίνει ήρωας! Έχω να πω σε αυτούς τους προδότες σε ότι με αφορά σαν απόγονος των ηρώων του 1821 και των αρχαίων Ελλήνων ότι προτιμώ να πεθάνω όρθιος και όχι σκυφτός και δούλος, με οποιοδήποτε τίμημα μου αναλογεί και βουλώστε το!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>