«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριε Βενιζέλε ξεχάσατε να αλλάξετε μάσκα φοράτε την ίδια που φοράγατε πριν κάτι μήνες!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,,,ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ..ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ….ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ??? ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,,ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,,ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,,ΑΛΛΑΓΗ—-ΑΛΛΑΓΗ….

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ …ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ…ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ,,,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ..

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ…ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΟΥ
ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕ 9000 Ε…ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΨΑ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ [[ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ]]ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΕ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ,, ΩΣ ΛΥΤΡΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ,,,ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ,,ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΕΞΩ ΟΙ ΩΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ….ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ,,,ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,,,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΥ …ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ[ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ]ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ[ΝΟΜΩΝ] ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,,ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Κ..Λ..Π..ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΔΙΚΟ ,, ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ Η ΔΥΝΑΣΤΙΚΟ ,,ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ……

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΡΕΤΑΛΙ ,, ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΑΤΕ,, ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΑΤΕ,, ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΑΤΕ,, ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΤΕ,,,ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ Α Π Ο Ι Κ Ι Α ,,,,ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ???? ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ….ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ????ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ????ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ,, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Π Χ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ??? ΤΗΝ Α Ο Ζ ???ΕΧΕΤΕ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ??? ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΝΑΤΗΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ????ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΙΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ, ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ??????ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ,,ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ 50–100—ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ,ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ…………ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ………

Κ Σ…

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>