«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“Boμβαρδισμός” σε ΝΔ & Γ.Μιχελάκη από Π.Καμμένο

Σημειώνεται ότι το πρωί ο Π.Καμμένος είχε τονίσει το αυτονόητο: Ότι με την υπογραφή του δεύτερου Μνημονίου, οποιαδήποτε ελληνική περιουσία μπορεί να κατασχεθεί…   
24-04-2012 00:27:32

Mε υπονοούμενα για σχέσεις με διαπλεκόμενους επιχειρηματίες και ευθεία κατηγορία ότι είναι υπάλληλος της τρόϊκας, απάντησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στις κατηγορίες του εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη ότι “ο Π.Καμμένος είναι επικίνδυνος για την χώρα”:

“Το ότι ο Μιχελάκης είναι πολύ καλός στον καλλιτεχνικό τομέα και αποτυχημένος στις επιχειρήσεις λάσπης είναι γνωστό. Πρέπει όμως να τους συστήσω όταν αναφέρεται στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να είναι πιο προσεκτικός .Με την δήλωση του δείχνει πόσο είναι άσχετος με την πολιτική, την ιστορία, το δίκαιο.

Το αγγλικό δίκαιο έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα με κατάσχεση πλοίων. Την υπόθεση “Πατσίφικο” την ανέφερε πρώτος ο Π. Παυλόπουλος.

Είναι άλλο να είσαι γελωτοποιός εφοπλιστών και υπάλληλος του Τόμσεν και άλλο εκπρόσωπος τύπου κόμματος”.

Σημειώνεται ότι το πρωί ο Π.Καμμένος είχε τονίσει το αυτονόητο: Ότι με την υπογραφή του δεύτερου Μνημονίου, οποιαδήποτε ελληνική περιουσία μπορεί να κατασχεθεί…

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to “Boμβαρδισμός” σε ΝΔ & Γ.Μιχελάκη από Π.Καμμένο

  • josef

    Με το ενδεχόμενο ανάληψης του Υπουργείου Άμυνας από τον Π. Καμμένο σε συγκυβέρνηση με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Κουβέλη, εκπρόσωποι των εξωγήινων που περιπολούν εδώ και χρόνια στη γη και μας ψεκάζουν, εξέφρασαν την ανησυχία τους για διαφαινόμενες πλέον εμπλοκές με πραγματικά πυρά που θα έχουν από δυνάμεις των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων μαζί τους.

    Συγκεκριμένα, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις που κάνουν διαρκώς οι οπαδοί του Π. Καμμένου στο διαδίκτυο για παρουσίες εξωγήινων διαστημοπλοίων κρυμμένων μέσα σε σύννεφα με παράξενα σχήματα που μοιάζουν με στραβοχυμένους λουκουμάδες (lenticular clouds), οι οποίοι μας παρακολουθούν αυξάνουν μέρα με τη μέρα οι ανησυχίες για εμπλοκές. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν οι οπαδοί του Π. Καμμένου στο διαδίκτυο έχουν εντοπίσει παράλληλα τακτικούς αεροψεκασμούς από αεροσκάφη που πετούν σε μεγάλο ύψος και αφήνουν άσπρες ουρές όπως έχει επισημάνει και η Βίκυ στα Ιδεογραφήματά της.

    Υπάρχει επιτελικό σχέδιο πυκνοί σχηματισμοί ελληνικών βομβαρδιστικών με ταυτόχρονα πυρά από πυροβόλα του ναυτικού και του κέντρου Βαρέων Όπλων, να επιτεθούν στους παραπάνω σχηματισμούς των εξωγήινων διαστημοπλοίων, βαρώντας στο ψαχνό σε κάθε σύννεφο που θα μοιάζει διαφορετικό, μέχρι να τα εξαφανίσουν τελείως.

    Η επιχείρηση ανακατάληψης της Γης μας αρχίζει.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>