«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει όταν η μαύρη συννεφιά έχει κάτσει επάνω στα κεφάλια μας.

Με ντροπιάζει σαν Έλληνα πως μπόρεσαν τόσοι πολλοί προδότες να αναρριχηθούν σε όλο τον κρατικό και πολιτικό μηχανισμό! Πως τα ΜΜΕ που το όνομά τους σε παραπέμπει στην ενημέρωση του λαού είναι όλα πουλημένα και προδοτικά!  Πως ένα λαός τόσο πολύ για πρώτη φορά συκοφαντημένος με τον επαίσχυντο τρόπο παγκοσμίως αδιαφορεί! Με τρομάζει η συμπεριφορά του λαού που δεν εκδικείται τους αποδεδειγμένα προδότες του!
Με τρομάζει και πονώ με αυτόν τον λαό που δεν ξέρει την ιστορία του, τον λόγο υπάρξεως του, την έννοια του δικαιώματός του σαν άνθρωπος, την ευθύνη σαν πατέρας, μητέρα, σαν πατριώτης, σαν πολιτισμένο ον,  δεν κάνει τίποτα, δεν αντιδρά, έμαθε μόνο να μιμείται όλα τα σάπια που μας έφεραν, ξέχασε την σημασία της οικογένειας και ποιοι θέλουν να διαλύσουν την οικογένεια, την έννοια ενός εγγειούς περιβάλλον, Αντικατέστησε την αγάπη με ημέρες αγάπης σαν να την αγοράζεις από το Σούπερ μάρκετ για την τάδε ημέρα!
Τρομάζω που σήμερα βλέπει την καταστροφή, την λαίλαπα που έρχεται χειρότερο και από το τσουνάμι της Ιαπωνίας και πέρα βρέχει και τρέχει πίσω από τους προδότες για κανένα ρουσφέτι, αδιαφορώντας  για το τέλος της Ελλάδος  και του Ελληνισμού και ξανά την υποδούλωση της πατρίδος μας από τα ίδια συμφέροντα που είναι καθισμένα στον σβέρκο μας από το 1821! Αυτό είδη έχει συμβεί κατά 90 % και περιμένει τι; Το μάνα εξ ουρανού;
Μα τόσοι πολλοί προδότες σε μια τόσο μικρή και ιερή  χώρα δεν έχει συμβεί πουθενά‼! Γιατί  πατριώτες γιατί;;
Έλληνα υπάρχουν κινήματα που έχουν κάτι αληθινό να σου πουν και τα περιφρονείς γιατί; Δεν σε βάζει σε υποψία γιατί κανένα ΜΜΕ αλλά ούτε και το επίσημο κράτος που υποτίθεται πρέπει να υπερασπίζετε την ισονομία δεν αναφέρονται στα κινήματα προκλητικά, σαν να μην υπάρχουν! Τιμώρησε τους γιατί σε προσβάλουν, γιατί σε θεωρούν ζώο δικό τους, ιδιοκτησία τους!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>