«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το χειρότερο από την προδοσία ενός κόμματος είναι να έχεις στελέχη και αρχηγό που ονειρεύονται χωρίς να κοιμούνται!!!

Η Πρωθυπουργός, ή ξανά εκλογές;

Δεξιούλιδες τι έγινε εκείνο το κάλπικο του εθνικόφρονα; Το χάσατε, ξέφτισε, σας το έκλεψε ο  καινούργιος σωτήρας Καμένος  που σας έκαψε! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές, θα περίμενε κανείς να έχει ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο. Κι όμως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο… με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Στο γαλάζιο στρατόπεδο πάντως, εκμεταλλευόμενοι την πανθομολογούμενη πρωτιά που θα καταλάβουν, η στρατηγική τους δημοσίως αρχίζει με την αυτοδυναμία και τελειώνει στην αυτοδυναμία.
Στο παρασκήνιο όμως και στις αλλεπάλληλες συσκέψεις που γίνονται καθημερινά υπάρχει και κάτι άλλο που τους απασχολεί…
Κι αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία; «Τι θα κάνουμε; Θα πάμε σε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ;» είναι το δίλλημα που έχει μπει για τα καλά στο τραπέζι των συζητήσεων.
Καταρχήν υπάρχει η άποψη πως η ΝΔ στην περίπτωση που δεν έχει την αυτοδυναμία, δεν πρέπει να δώσει την ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ να «ξεπλυθεί» των αμαρτιών του, μέσω μιας «κανονικής» συγκυβέρνησης.
Η λύση λοιπόν που προτείνεται από τους οπαδούς αυτής της άποψης είναι εκλογές ξανά. Θεωρώντας ότι οι πολίτες θα δώσουν στη ΝΔ την πολυπόθητη αυτοδυναμία.
Υπάρχει όμως και η άλλη άποψη- μειοψηφούσα είναι η αλήθεια – που λέει ότι η ΝΔ πρέπει ως πρώτο κόμμα και έχοντας τον έλεγχο των πρωτοβουλιών, να σχηματίσει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, με τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό.
Να σημειωθεί πως τη λύση αυτή προκρίνει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς, δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα να είναι ο αρχηγός της ΝΔ ο επόμενος πρωθυπουργός…
ΥΓ. Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά, η ΝΔ μπορεί να πάρει, όπως εκτιμούν, έστω και στο νήμα της κούρσας την αυτοδυναμία.
Η αισιοδοξία τους αυτή στηρίζεται στην αυξημένη συσπείρωση που παρουσιάζει, όπως λένε, το κόμμα τους, αλλά και στην υποχώρηση των ποσοστών του κόμματος του Πάνου Καμμένου.
Μάλιστα για το κόμμα του Καμμένου, θεωρούν στη Συγγρού πως δεν θα αντέξει μέχρι τέλους την γαλάζια επίθεση που δέχεται και τα ποσοστά του θα είναι πολύ χαμηλότερα απ΄ ότι το εμφάνιζαν οι δημοσκοπήσεις- μέχρι την ημέρα της απαγόρευσης των γκάλοπ…

http://www.kentrinews.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>