«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Ναζισμός και ο φασισμός ξανά στην Ευρώπη! Ποιοι προδότες Ευρωπαίοι φταίνε για αυτό;

Εκλογές 2012

Πολιτικό σοκ στη Γαλλία

22.04.2012ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Εφόσον οι εκτιμήσεις των exit polls για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών επιβεβαιωθούν, ο Νικολά Σαρκοζί έχει στη διάθεσή του 15 μέρες, για έναν διμέτωπο αγώνα, που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή του στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.
Ο σημερινός, πρώτος γύρος της αναμέτρησης, δεν σήμανε τόσο τη δική του ήττα, αλλά την πανωλεθρία των δημοσκόπων. Οι οποίοι προέβλεπαν άνετη διαφορά υπέρ του Φρανσουά Ολάντ, και κυρίως συρρίκνωση των ποσοστών της Μαρίν Λεπέν, έναντι του Κεντροαριστερού Ζαν-Λικ Μελανσόν.
Το επίσημο exit poll της γαλλικής τηλεόρασης, δείχνει τον Φρανσουά Ολάντ να προηγείται με 28,4%, τον Νικολά Σαρκοζί να ακολουθεί με 25,5%, και την Μαρίν Λεπέν να προκαλεί πολιτικό σεισμό στη Γαλλία και την Ευρώπη, αγγίζοντας το 20%. Ο… χαϊδεμένος των δημοσκόπων Ζαν-Λικ Μελανσόν βρίσκεται στο 11,7%, και ο κεντρώος Φρανσουά Μπαϊρού στο 9%.
Τα αποτελέσματα αυτά καθιστούν τους ψηφοφόρους του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν, ρυθμιστές της έκβασης του δεύτερου γύρου της αναμέτρησης, καθώς αθροιστικά σχεδόν «ματσάρουν» τα ποσοστά του Ζαν-Λικ Μελανσόν και του Φρανσουά Μπαϊρού.
Το πολιτικό σοκ του 20% για το Εθνικό Μέτωπο, γίνεται ακόμη μεγαλύτερο αν ανακαλέσει κανείς στη μνήμη του το γεγονός ότι στις προεδρικές εκλογές του 2002, τότε που ο πατέρας της, Ζαν-Μαρί Λεπέν ταπείνωσε τον υποψήφιο των Σοσιαλιστών και πρώην πρωθυπουργό Λιονέλ Ζοσπέν, και πέρασε στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης απέναντι στον Ζακ Σιράκ, είχε συγκεντρώσει ποσοστό 16,8%. Αρκετά κάτω από την κόρη του, δηλαδή.
Η θυελλώδης επιτυχία της Μαρίν Λεπέν χτυπά ηχηρά καμπανάκι σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου είχε επενδύσει σε μια ακραία και ξενοφοβική ρητορική.
Ενόψει δε του δεύτερου γύρου, ανοίγει παράθυρο ευκαιρίας για τον Νικολά Σαρκοζί, τα πολιτικά επιχειρήματα του οποίου ακούγονται περισσότερο ευχάριστα από τους οπαδούς της Μαρίν Λεπέν, σε σχέση με τον άχρωμο λόγο του Φρανσουά Ολάντ.
http://www.statesmen.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>