«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτές είναι οι πιο κάλπικες και νοθευμένες εκλογές που έχουν γίνει στην Ελλάδα! Είναι κατοχικές εκλογές! Του κώλου εκλογές! Ντροπή μας που δεν τους έχουμε πάρει με τις πέτρες, Αυτό το απόβρασμα ο Σαχινίδης είναι εκλογικός υπουργός;;;

Θετικό το κλίμα της συνάντησης του Υπουργού Οικονομίας Φ. Σαχινίδη με την διευθύντρια του ΔΝΤ Κ. Λαγκάρντ

συζητήθηκε η ανακεφαλοποίηση των τραπεζών

Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Φίλιππος Σαχινίδης παραχώρησε την Κυριακή συνέντευξη τύπου στην έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσιγκτον.
Ο κύριος Σαχινίδης χαρακτήρισε ως θετικό το κλίμα της συνάντησης που είχε την Κυριακή το πρωί με την διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ στα πλαίσια της ετήσιας Εαρινής Συνόδου του οργανισμού. Κατά τον υπουργό, το θετικό κλίμα της συνάντησης είναι απόρροια της  έγκρισης του δεύτερου προγράμματος οικονομικής πολιτικής και της επιτυχούς υλοποίησης του PSI.  Τα 2 αυτά στοιχεία δημιουργούν και μια μεγαλύτερη αισιοδοξία για την έξοδο της χώρας από την κρίση, επισήμανε ο κ. Σαχινίδης.
Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι η σημερινή κυβέρνηση στην Ελλάδα ασχολείται με θέματα που θα στηρίξουν την επόμενη κυβέρνηση η οποία θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
«Για πρώτη φορά η προεκλογική περίοδος περιλαμβάνει  ευθείες αναφορές σε θέματα που θα γίνουν αμέσως μετά τις εκλογές», δήλωσε ο κ. Σαχινίδης. «Και ότι υπουργός των οικονομικών λέει ότι αμέσως μετά τις εκλογές, τον Ιούνιο θα πρέπει να κατατεθεί  πρόγραμμα περικοπής δαπανών ύψους πεντέμισι τοις εκατό του ΑΕΠ, στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Αυτό σηματοδοτεί  και αλλαγές  στον τρόπο που διεξάγονται οι εκλογές αυτές σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εκλογική αναμέτρηση».
VOA Greek
Ο κ. Σαχινίδης δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την κ Λαγκάρντ επισημάνθηκε ότι η εκτέλεση του προϋπολογισμού στο πρώτο τρίμηνο κινείται εντός των στόχων που έχουν τεθεί.
Σημαντικό σημείο της συζήτησης τόνισε ο υπουργός Οικονομικών ήταν η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών καθώς και η συνεργασία ανάμεσα στο ΔΝΤ, την ελληνική πλευρά και τα υπόλοιπα μέλη της Τρόικας.
«Όλες πλέον οι πλευρές αντιλαμβάνονται», είπε ο κ Σαχινίδης «ότι η υπόθεση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και η αντιμετώπισή της είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και καθοριστικούς παράγοντες που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να βγει από την ύφεση.  Αν δηλαδή οι τράπεζες καταφέρουν να αποκτήσουν την κεφαλαιακή τους θωράκιση, να αποκτήσουν αξιοπιστία και να έχουν και πρόσβαση στις επαφές με άλλες τράπεζες της Ευρώπης, τότε θα μπορέσουν να επιτελέσουν και τον αναπτυξιακό τους ρόλο».
Σε ερώτηση της ΦτΑ για το κατά πόσον είναι δυνατόν να επιταχυνθούν οι φορολογικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, όπως έχει ζητήσει ο επικεφαλής της Τρόικας Πολ Τόμσεν ο κ Σαχινιδης απάντησε:  «Αυτό είναι πάνω στο οποίο δουλεύουμε. Η επισήμανση που μου λέτε ότι έκανε το κ Τόμσεν, αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο και η πρόκληση για τη χώρα, να μπορέσει δηλαδή να προχωρήσει μια σειρά από ζητήματα».
Ο κ Σαχινίδης τόνισε επίσης ότι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που έχουν απασχολήσει την κυβέρνηση είναι το θέμα της εφαρμογής του προγράμματος οικονομικής πολιτικής που προσκρούει στις «δυστοκίες της δημόσιας διοίκησης».
Απαντώντας σε ερώτηση άλλου δημοσιογράφου για το αν η κ Λαγκάρντ ανησυχεί με τη ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού στη Ελλάδα εν όψει εκλογών, ο υπουργός οικονομικών είπε: «Η υπόθεση των εκλογών είναι υπόθεση τω Ελλήνων και οι επιλογές που θα κάνουν οι Έλληνες γίνονται πάντοτε με βάση το τι πιστεύουν αυτοί ότι είναι σωστό για τη χώρα, όχι με βάση το τι σκέφτονται οι άλλοι έξω από τη χώρα».
Ο κ Σαχινίδης ολοκλήρωσε τις επαφές του στην Ουάσιγκτον την Κυριακή και επιστρέφει τώρα στην Αθήνα.
http://www.voanews.com/
Μοιραστείτε το!

1 comment to Αυτές είναι οι πιο κάλπικες και νοθευμένες εκλογές που έχουν γίνει στην Ελλάδα! Είναι κατοχικές εκλογές! Του κώλου εκλογές! Ντροπή μας που δεν τους έχουμε πάρει με τις πέτρες, Αυτό το απόβρασμα ο Σαχινίδης είναι εκλογικός υπουργός;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>