«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εκλογές στιφάδο κρασάτο με μπλε και πράσινες ανταύγειες


α) Τα υλικά του μαγειρέματος των εκλογών

Τα πιό βασικά υλικά γιά τις εκλογές της Κυριακής 6 Μαΐου 2012 είναι οι ψηφοφόροι, οι οποίοι φέτος περιλαμβάνουν, όχι μόνον τους ιθαγενείς και τους υπάκουους υπηκόους της Ελλάδος, αλλά και τους τουρίστες. Υπάρχει βέβαια κάποια παρεξήγηση μεταξύ ιθαγενείας και υπηκοότητος.
Ιθαγενής είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε στην Ελλάδα από Έλληνες γονείς. Ο υπήκοος μπορεί να είναι είτε Έλλην ή και αλλοδαπός, ο οποίος όμως απέκτησε νομικά και νόμιμα την ελληνική υπηκοότητα.
Όταν λοιπόν ο ‘πρωθυπουργός εξωτερικών’ ΓΑΜΑΠ και ο Ραγκούσης ετοίμασαν το σχετικό, άρδην παράνομο νομοσχέδιό τους, έβαλαν μέσα το όρο “ιθαγενής”. Από χέρι λοιπόν το νομοσχέδιο τούτο είναι άκυρο διότι, στο διεθνές δίκαιο δεν υπάρχει καμμία αρχή, σε καμμία χώρα, που έχει το δικαίωμα να απονέμει ιθαγένεια!

β) Η διαδικασία του μαγειρέματος των εκλογών

1) Δεν θα διεξαχθούν ‘exit polls’. Αυτά είναι πράγματα γιά κάτι υπανάπτυκτες χώρες όπως, π.χ., η Ελβετία και οι ΗΠΑ.
2) Δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011. Άρα οι εκλογές θα διεξαχθούν με την απογραφή του 2001 ώστε, εκτός από τους ιθαγενείς τους υπηκόους και τους τουρίστες, να μπορούν επιτέλους να ψηφίσουν και οι καημένοι οι πεθαμένοι.
3) Η κυρία Φώφη Γεννηματά προχωρά ακάθεκτη σε ελληνοποιήσεις, μαζύ με την ΝΔ, η οποία βάζει πλάτη στο ΠαΣοΚ.
4) Τα μικρά κόμματα δεν θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα. Άρα προβλέπεται μία τεράστια νοθεία στην καταμέτρηση των ψήφων.
5) Η διαδικασία επιλογής των νομικών που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα διαρκεί κανονικά πάνω από ένα μήνα, λόγω της επιτακτικής ανάγκης γιά την αντικειμενική πρόσληψή τους. Άρα θα τοποθετηθούν άτομα “εμπιστοσύνης” των δύο μεγάλων κομμάτων ΝΔ και ΠαΣοΚ.
6) Η εκλογική αναμέτρηση ξανά θα διεξαχθεί και πάλι από μία ιδιωτική εταιρία, τη Singular. Θα θυμάστε βεβαίως τι έγινε το έτος 2000… ΝΔ κυβέρνηση γύρω στις 7-9 μ.μ. το απόγευμα.
7) Πού είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση, που κατά το Σύνταγμα πρέπει να μας οδηγήσει σε εκλογές; Όλος ο μηχανισμός του υπουργείου εσωτερικών είναι στα χέρια του Γιαννίτση και της (πρώην) κυβέρνησης των ΝΔ·ΠαΣοΚ. Θα γίνει δηλαδή ‘ΤΟ’ μαγείρεμα, ώστε το ‘νέο’ ΠαΝΔοΚ (ΝΔ·ΠαΣοΚ) να συγκεντρώσει την πλειοψηφία.
8) Όλες και όλοι ο ψυχανώμαλοι οπαδοί του ΠαΝΔοΚ με παράνομη ιθαγένεια, θα προσπαθούν να αποτρέψουν όλους τους τουρίστες και τους πεθαμένους, με επίσης παράνομη ελληνική ιθαγένεια, από το να ψηφίσουν τον πολιτικό συνασπισμό “ΟΧΙ”. Διότι έχει κάτι περίεργα προτάγματα αυτός ο πολιτικός συνασπισμός “ΟΧΙ”, δηλαδή λένε κάτι περίεργα πράγματα περί λαϊκής κυριαρχίας και ακύρωσης των τοκογλυφικών συμβάσεων δανειακής εξυπηρέτησης· δεν αρμόζουν όμως τέτοια πράγματα στο τέλεια μεταμοντέρνο Ελλαδιστάν του ΠαΝΔοΚ.

Καλή δύναμη αδέρφια και καλό βόλι,

Νίκος Γεωργαντζάς
ΥΓ: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης θα κηρύξουν την Ελλάδα οι λαοί της ΕΕ, εάν τελικά ‘παίξουν’ τα σενάρια του ΓΚΑΛΟΠ MARC ΓΙΑ ΤΟ «ΕΘΝΟΣ» [1]. Διότι δεν είναι μόνον το ΠαΝΔοΚ που καραδοκεί να αποτελειώσει την Ελλάδα και να την μετατρέψει στο ένα τέλεια μεταμοντέρνο Ελλαδιστάν.
Εκτός από τους ψυχανώμαλους πολιτικούς του, είναι βλέπεις και οι ψυχανώμαλοι οπαδοί του ΠαΝΔοΚ, που πάσχουν από μία οξεία παράκρουση σαδομαζοχισμού, καθώς απαντούν τις ερωτήσεις του ΓΚΑΛΟΠ MARC ΓΙΑ ΤΟ «ΕΘΝΟΣ». Διότι μόνον μία οξεία παράκρουση σαδομαζοχισμού μπορεί να εξηγήσει τα αποτελέσματα τούτα.
Άναυδοι και έκθαμβοι μένουμε βέβαια, στην συντριπτική μας πλειοψηφία, ο απόδημος ελληνικός μας κόσμος στις ΗΠΑ, εμπρός στην πολιτική σκέψη που θέτει την εκλογή της Κατερίνας Μονογιού ως το ύστατο πρόταγμα του ανθελληνικού ΠαΝΔοΚ. Διότι πως είναι δυνατόν να πάσχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα, από μία τέτοια αυτοκαταστροφική, οξεία παράκρουση σαδομαζοχισμού;
Ούτε στη Αστόρια της Νέας Υόρκης δεν έχουμε τόσες και τόσους ψυχασθενείς οπαδούς του ανθελληνικού ΠαΝΔοΚ. Αλλά έχουμε, δυστυχώς, αρκετές και αρκετούς από δαύτες και δαύτους.
[1] ΓΚΑΛΟΠ MARC ΓΙΑ ΤΟ «ΕΘΝΟΣ»
Κλείνει η ψαλίδα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63646373

Dimitrios Adamopoulos[makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>