«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες στην 6 Μαΐου θα ψηφίσεται ευθανασία;;;

Πολύ θα ήθελα  να ξεκινώ με την φράση οι πολιτικοί άντρες,  αλλά μου έχουν αφαιρέσει κάθε τέτοια δυνατότητα! Για αυτό τους αναφωνώ τα πολιτικά βδελύγματα έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο λες και στο σύνολό τους είχαν κάνει μεταξύ τους συναγωνισμό  ποιος θα είναι ποιο αντάξιος του ΕΦΙΑΛΤΗ!

Δεν γνωρίζω πως ο ιστορικός θα καταγράψει σε μια γενιά ένα κοινοβούλιο από προδότες στο σύνολό του!
Το ποιο ανεξήγητο όμως είναι ο ίδιος ο λαός!!!
Ποιους θα περίμενες σήμερα να δεις να στηρίζουν και ψηφίζουν τα παραπάνω βδελύγματα;;;
Τους έχοντες που τα απέκτησαν με απάτες και προδοσίες,  τους δοσίλογους, τους τοκογλύφους, τους αεριτζήδες;;;
Δυστυχώς όμως βλέπεις να τους υποστηρίζουν εκτός από τους παραπάνω και η μεγάλη μερίδα του λαού που είναι εξαιτίας των παραπάνω βδελυγμάτων, άνεργοι, διωγμένοι, κλεμμένοι, δυστυχισμένοι, στερημένοι από την σύνταξη τους που δικαιούνται, από την ιατρική περίθαλψη, από την παιδεία, από το κράτος πρόνοια!
Εδώ είναι και το επικίνδυνο της εκλογικής αναμέτρησης την 6 Μαΐου που προκαταβολικά είναι νοθευμένες, και κάλπικες, αφού ξεκινούν αντισυνταγματικά χωρίς υπηρεσιακή ανεξάρτητη κυβέρνηση!  Δηλαδή Γιάννης κερνά Γιάννης Πίνει‼!
 Αντί να αντικρίζεις πολίτες γνώστες της κατάστασής τους και του αβέβαιου μέλλον τους, βλέπεις  ανθρωπάρια ζόμπι χωρίς πρωτοβουλία από όλες τις ηλικίες,  αλλά κυρίως από τους μεγάλους να συσπειρώνονται γύρο από τους εκτελεστές  τους‼!
Αυτό μοιάζει με μια πρωτοφανή αρρώστια άγνωστη στα ιατρικά δεδομένα να επιδιώκει ένας ολόκληρος λαός  να ξανά εκλέξει στην εξουσία αυτούς που τους έχουν υποσχεθεί σίγουρη ευθανασία‼!
Το τραγικό να πω, το γελοίο να πω, το ανώμαλο να πω, το ανεξήγητο να πω, είναι που αμέσως μετά τις εκλογές αυτά τα ίδια καραγκιοζέ ανθρωπάρια θα τα δεις να βρίζουν, να είναι κοψοχέρηδες, να αναθεματίζουν, να χτυπιούνται και να ρίχνουν ευθύνες σε αυτούς που έπραξαν το καθήκον τους σαν πολίτες με δικαιώματα, που διεκδικούν τα αυτονόητα! Σεβασμό στον πολίτη, ισότητα, ισονομία, ισοπολιτεία, παιδεία, υγεία, ανεξαρτησία, πολιτισμό!
Έλληνες μην καταφύγετε σε λάθος αποφάσεις, η λύση δεν είναι τα σάπια και προδοτικά υπάρχων κόμματα, ούτε η χρυσή αυγή, υπάρχουν  νέοι με νέα όνειρα και ελπίδες σε πολλά κινήματα που θα σας ζητήσουν την ψήφο σας, επιλέξτε τους για μια νέα και καθαρή αρχή της αναγέννησης!
Θέλω να δω με αγωνία αυτός ο λαός τελικά την 6 Μαΐου θα επιλέξει την σίγουρη μαζική ευθανασία ενός λαού και τον αφανισμό της πατρίδος τους;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>