«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μυστική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν

Μυστική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν

 19 Απριλίου 2012, 21:30
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι  Ισραηλινοί , ο Μπαράκ Ομπάμα  και το Ιράν πέτυχαν να κλείσουν μία μυστική συμφωνία το παρασκήνιο τα οποίας οδηγεί σε επαφές που έγιναν στο Παρίσι και στην Βιέννη.

Μάλιστα ο Μπενιαμίν Νετανιάχου  δήλωσε πως οι νέες συζητήσεις με το Ιράν στην Βαγδάτη θα δώσουν στην Τεχεράνη περιθώριο πέντε εβδομάδων  χωρίς πίεση για να συνεχίσει τον εμπλουτισμό του ουρανίου που κατέχει.

Από την πλευρά του ο  Αμερικανός πρόεδρος  υπερασπίστηκε τη θέση του για νέες διαπραγματεύσεις με το Ιράν στην Βαγδάτη και επισήμανε ότι οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στο Ιράν είναι ισχυρές και αποτελούν ένα καλό λόγο για να συμβιβαστεί το Ιράν με μία λύση η οποία θα αφορά το πυρηνικό του πρόγραμμα.

Όπως αναφέρουν οι ισραηλινές πηγές το Ισραήλ είχε πιέσει τις ΗΠΑ να θέσουν απαράβατους όρους στο Ιράν τους οποίους οι δύο κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ, είχαν συμφωνήσει πριν από την συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη.

Η συμφωνία άλλωστε περιελάμβανε την αποδοχή χρήσης από το Ιράν 1.000 συσκευών φυγοκέντρισης για ουράνιο χαμηλού εμπλουτισμού, ενώ το Ιράν δεν θα μπορούσε να κατέχει ουράνιο εμπλουτισμένο κατά 20% το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πυρηνικών όπλων.

Η θέση αυτή  επρόκειτο να παρουσιαστεί στο Ιράν ως  τελική πρόταση της Δύσης από τις ΗΠΑ. Το αποτέλεσμα της συνάντησης στην Κωνσταντινούπολη απέδειξε ότι οι Αμερικανοί δεν παρουσίασαν  καμία από τις προσυμφωνημένες θέσεις επιβεβαιώνοντας τους Ισραηλινούς ότι οι ΗΠΑ έχουν υποχωρήσει όσον αφορά το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα περισσότερο από όσο η ισραηλινή κυβέρνηση θα μπορούσε να αποδεχτεί.

Έτσι το  Ισραήλ αντέδρασε άμεσα κατά του προέδρου Ομπάμα. Όπως εκτιμούν οι Ισραηλινοί η συνάντηση των ενδιαφερομένων χωρών με το Ιράν στην Βαγδάτη στις 23 Μαΐου αποτελεί το κατάλληλο κάλυμμα για την συμφωνία που οι ΗΠΑ με το Ιράν έχουν ήδη πετύχει.

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της ισραηλινής κυβέρνησης, αναφέρουν μιλώντας σε διάφορα πρακτορεία ότι ο Μπαράκ Ομπάμα υπαναχώρησε από την συμφωνία που είχε επιτευχτεί μεταξύ των δύο κυβερνήσεων ΗΠΑ και Ισραήλ, πριν από την συνάντηση των έξι ενδιαφερόμενων κρατών με το Ιράν στην Κωνσταντινούπολη.

Από εδώ και πέρα όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά καθώς αν δεν περιοριστούν οι Ισραηλινοί, θα επιχειρήσουν  να κάνουν την κίνηση κατά του Ιράν, δηλαδή να προχωρήσουν σε προσβολή των πυρηνικών εγκαταστάσεων του.

Έγκυρες πηγές από το Ισραήλ, ανέφεραν στο defencenet.gr, ότι «έχει σχηματιστεί ήδη η αεροπορική δύναμη που θα κτυπήσει το Ιράν, αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο, όπως επίσης ότι έχουν στοχοποιηθεί τα βασικά κέντρα πυρηνικών ερευνών».

Φυσικά, εν όψει των εκλογών στις ΗΠΑ μια τέτοια ενέργεια αποσκοπεί και στο να συμπαρασύρει τον Μ. Ομπάμα που θα αντιληφθεί την ”απειλή” του Μιτ Ρόμνι, αν αρνηθεί να υποστηρίξει το Ισραήλ.

http://www.hbnews.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>