«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

‘Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ ‘Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙZΟΥΜΕ !!!

O Λογος για την παρουσα παρεμβαση ειναι η ανακοινωση συνεργασιας απο τον κ. Ν. Γεωργαντζα του «ΟΧΙ». Που μπορείτε να διαβάσετε στο τέλος

Ο Προεδρος της Δημοκρατικης Αναγεννησης κ. Στελιος Παπαθεμελης υπηρξε ηγετικο στελεχος του προδοτικου κομματος ΠΑΣΟΚ και 100 % ανθρωπος της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης, γνωστης με το ονομα «Ορθοδοξια».

Τα πλοκαμια της αιρεσης αυτης περαν απο την Παιδεια, Οικονομια, Διοικηση, Αστυνομια, Ενοπλες Δυναμεις, Δικαστικη Εξουσια (Δικαιοσυνη των Αχτιναμεδων !) απλωθηκαν και στα πολιτικα κομματα Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ και κατ’ επεκταση ΑΡΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ερχονται τωρα με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΗΣΣΗ να κατασπίλωσουν και ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑ’Ι’ΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Η εβρα’ι’κη αυτη θρησκευτικη αιρεση που ειναι στενα συνδεδεμενη και με την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΡΥΠΤΟΔΥΝΑΣΤΕΙΑ και συναποτελει τον κατοχικο στρατο της πατριδας μας, επιδιωκει να βουτηξη για ακομη μια φορα ολα τα γνωστα προδοτικα και δοσιλογα κομματα στην «Κολυμβηθρα του Σιλωαμ» με δεσμευση, χειραγωγιση και εκβιασμο ποικιλοτροπα με τις οργανωσεις της, την λα’ι’κη βουληση στις βουλευτικες εκλογες του Μα’ι’ου 2012. Αυτος που θα οφελειθει απο τις εκλογες αυτες ειναι το ενοχο καθεστως πολιτικο συστημα και μονο αυτο. Ηδη το διατυμπανιζουν τα καθαρματα του ΔΝΤ και της GOLDMAN SACHS στην εκθεση τους για την επομενη μερα των βουλευτικων εκλογων, οτι ειναι βεβαια, με τον ισχυοντα εκλογικο νομο, με τον κατακερματισμο των Αντιμνημονιακων δυναμεων και με τα πιθανα λαθη των δημοσκοποιησεων δεν θα επιτρεψουν να αναδυθουν για αυτους ασταθεις πολιτικες δυναμεις. Τα καθαρματα αυτα, θελουν τα «πραγματα» που φαινομενικα δικαιουνται με τις εμπραγματες εξασφαλισεις, που θεμελιωθηκαν με τα Μνημονια των προδοτων της πατριδας μας, σε εξευτελιστικες τιμες, επανω σε καθε τι που αποτελει περιουσιακο στοιχειο της Ελλαδος, ιδιωτικο και δημοσιο.
Τα γνωστα προδοτικα κομματα με την επανεκλογη τους θα συνεχιζουν να καμουφλαρουν πισω απο ενα φαινομενικα δικαιο αιτημα, την ανηλεη λεηλασια καθε πλουτοπαραγωγικης πηγης συμπεριλαμβανομενη και του εκπαιδευμενου εμψυχου υλικου.
Οι βουλευτικες εκλογες του Μα’ι’ου 2012, με τα ως ανω απαραδεκτα δεδομενα και χωρις τον φοβο απο μια επεμβαση των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας της χωρας μας, δεν θα προσφερουν τιποτε απολυτως στον Ελληνικο Λαο και στην λυση της αιχμαλωσιας του, εφ’ οσον αυτος προηγουμενως δεν θα αποκτησει ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, που θα τον οδηγησει στο αυριο. Αλλως θα συνεχισει να κυβερναται η χωρα μας απο τους νονους της Καμορας της Ε.Ε. και κατ’ επεκταση του Διεθνους Πολιτικου Σιωνισμου.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου
Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                   Bleibergweg 114
Privatdozent an der RWTH Aachen            40885 Ratingen
                                                          Tel.+Fax: 02102 32513
                                                          18.04.2010

Dimitris N. Adamopoulos Makrinitsa@t-online.de

Παλεύουμε μέσα από το “ΟΧΙ”!

του  Νίκο Γεωργαντζά

Όχι μόνον είναι επιτακτική η ανάγκη του να είσαι μέσα στον πολιτικό συνασπισμό “ΟΧΙ”, αλλά πρέπει να παλέψεις γιά να φέρεις και μερικά άλλα αδέσποτα ή αντιδραστικά κινήματα όπως, π.χ., το “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”. Ούτε εμένα με ενθουσιάζουν οι επιλογές ‘Στέλιος Παπαθεμελής’ και ‘Νεγρεπόντη Δελιβάνη’, αλλά είναι τα προτάγματα, δηλαδή οι “Πολιτικοί Όροι της Συνεργασίας” που μετρούν μέσα στο “ΟΧΙ”: (http://epam-usa.blogspot.com/2012/04/blog-post_16.html).

Έχουμε πολλές περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούμε γιά νέες αντιλήψεις, γιά νεες πολιτικές και γιά την αξιοπρέπειά μας μέσα από το “ΟΧΙ”, όπως και γιά το ελληνικό μας έθος και έθνος, παρά με την αποχή μας από αυτό. Διότι η οποιαδήποτε τυχόν αποχή μας ή αποχώρησή μας σημαίνει πως άθελά μας βάζουμε πλάτη στην αειφορία, βιωσιμότητα, διαιώνιση και συντήρηση του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής κοινοβουλευτικής κομματοκρατίας, που τόσο τυφλά εκπροσωπεί και υπηρετεί τον διεθνιστικό νεοταξισμό των αγορών του θανάτου στην Ελλάδα.

Όσο και να αλλάζουν οι άνθρωποι μέσα σε ένα πολιτικό σύστημα, το πολιτικό σύστημα δεν αλλάζει ποτέ. Μόνον όταν κάποιος ή κάποιοι αλλάξουν το πολιτικό σύστημα, τότε μόνον αλλάζει και η συμπεριφορά των ανθρώπων μέσα στο νέο πολιτικό σύστημα.

Και γιά να αλλάξει το πολιτικό σύστημα, πρέπει πρώτα να πεισθούν κάποιοι άνθρωποι, που είναι σε θέση να το κάνουν, γιά την επιτακτική ανάγκη να το αλλάξουν. Αυτούς τους ανθρώπους χρειάζεται τώρα η πατρίδα Ελλάδα και όχι ανθρώπους σαν, π.χ., τον Καμμένο, που εσκεμμένα, απροκάλυπτα και τυφλά πιστεύει στην ανθελληνική, ξενόφερτη και στυγνά δυναστική κοινοβουλευτική κομματοκρατία στην Ελλάδα, λες και επρόκειτο γιά κάποιαν θρησκευτική αίρεση.

Όλες και όλοι μαζύ μπορούμε να το παλέψουμε. Μόνες και μόνοι μας όχι.

Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>