«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απάντηση στο θέμα Παπαθεμελη με την ένταξη του στο Ε.ΠΑ.Μ – ΟΧΙ.

Αγαπητέ φίλε πατριώτη Γ.Θ.Χατζηθεοδώρου ξέρεις πόσο σε εκτιμώ!

Όμως  επίτρεψέ μου να έχω ενστάσεις στο θέμα Παπαθεμελη στο ΟΧΙ. Και εξηγούμε Εγώ άνηκα κάποτε στον πολιτικό σχεδιασμό και κορμό του Πασοκ, ΠΑΚ , ήμουν και ένα ζόμπι Χριστιανικό, αυτό με καταδικάζει να μην μετέχω στα κοινά; Αυτό δεν είναι ο άνθρωπος έναντι των υπολοίπων όντων; ότι μπορεί να σκέπτεται και να διορθώνει την πορεία του όπου κάνει λάθη; Δηλαδή με αυτό το σκεπτικό όποιος ήταν στην χρυσή αυγή, στο ΚΚΕ, στην δεξιά, Στο Βούδα και άνοιξε τα μάτια του και θέλει να διορθώσει τα λάθει του θα τον διώχνουμε;;; Αν ναι με αυτή τι λογική ποιος και με ποιους θα κάνουμε την επανάσταση εσύ και εγώ δεν φτάνουμε! Αν το 1821 οι αρχηγοί της ένδοξης επανάστασης απέκλειαν τις μαύρες ρόμπες και κάποιους που το έπαιζαν και στα δυο στρατόπεδα δεν θα είχε γίνει επανάσταση, αυτά τα λέω περιληπτικά γιατί στην επανάσταση έπαιξαν μεγάλο ρόλο για την επιτυχία της και τα ξένα συμφέροντα γιατί είχε καβαλήσει το καλάμι η Τουρκία. Στο δια ταύτα μια επανάσταση τους θέλει όλους όσους τάσσονται μαζί της, μετά γίνετε το ξεσκαρτάρισμα μέσα από εθνοσυνέλευσις, δημοψηφίσματα και θα μείνει το καθαρό κομμάτι που δεν θα επιδέχεται παρερμηνείες για το τι θέλει  ο καθένας από μια επανάσταση. Δε αμφισβητώ τα λάθει του Παπαθεμελη αλλά έχει το δικαίωμα να αλλάξει να τα διορθώσει, άλλωστε για αυτό λεγόμαστε Έλληνες να δίνουμε την ευκαιρία με αγάπη της μεταμέλειας δια των πράξεών μας όχι χριστιανικά αλλά πατριωτικά.  Δεν θέλω να σου κάνω μάθημα ούτε και έχω το ανάστημα να το πράξω, όμως έχω το δικαίωμα να διαφωνήσω με το σκεπτικό σου γιατί τότε δεν θα μείνει κανένας να κάνει την αλλαγή, την επανάσταση.

Αγαπητέ φίλε πάρε δυο νούμερα μεγαλύτερα από το κόσκινο που κρατάς, μετά τους περνάς και από ποιο μικρο κόσκινο! Εδώ κινδυνεύουμε να χάσουμε το κόσκινο και το αλεύρι! Δεν ξέρω πως τα βλέπεις  στην Γερμανία αλλά εδώ πεθαίνουμε!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Παρακάτω έχω το κείμενο του κυρίου Γ.Θ.Χατζηθεοδώρου

Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ ‘Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙZΟΥΜΕ !!!
O Λογος για την παρουσα παρεμβαση ειναι η ανακοινωση συνεργασιας απο τον κ. Ν. Γεωργαντζα του «ΟΧΙ». Που μπορείτε να διαβάσετε στο τέλος
Ο Προεδρος της Δημοκρατικης Αναγεννησης κ. Στελιος Παπαθεμελης υπηρξε ηγετικο στελεχος του προδοτικου κομματος ΠΑΣΟΚ και 100 % ανθρωπος της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης, γνωστης με το ονομα «Ορθοδοξια».
Τα πλοκαμια της αιρεσης αυτης περαν απο την Παιδεια, Οικονομια, Διοικηση, Αστυνομια, Ενοπλες Δυναμεις, Δικαστικη Εξουσια (Δικαιοσυνη των Αχτιναμεδων !) απλωθηκαν και στα πολιτικα κομματα Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ και κατ’ επεκταση ΑΡΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ερχονται τωρα με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΗΣΣΗ να κατασπίλωσουν και ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑ’Ι’ΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Η εβρα’ι’κη αυτη θρησκευτικη αιρεση που ειναι στενα συνδεδεμενη και με την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΡΥΠΤΟΔΥΝΑΣΤΕΙΑ και συναποτελει τον κατοχικο στρατο της πατριδας μας, επιδιωκει να βουτηξη για ακομη μια φορα ολα τα γνωστα προδοτικα και δοσιλογα κομματα στην «Κολυμβηθρα του Σιλωαμ» με δεσμευση, χειραγωγιση και εκβιασμο ποικιλοτροπα με τις οργανωσεις της, την λα’ι’κη βουληση στις βουλευτικες εκλογες του Μα’ι’ου 2012. Αυτος που θα οφελειθει απο τις εκλογες αυτες ειναι το ενοχο καθεστως πολιτικο συστημα και μονο αυτο. Ηδη το διατυμπανιζουν τα καθαρματα του ΔΝΤ και της GOLDMAN SACHS στην εκθεση τους για την επομενη μερα των βουλευτικων εκλογων, οτι ειναι βεβαια, με τον ισχυοντα εκλογικο νομο, με τον κατακερματισμο των Αντιμνημονιακων δυναμεων και με τα πιθανα λαθη των δημοσκοποιησεων δεν θα επιτρεψουν να αναδυθουν για αυτους ασταθεις πολιτικες δυναμεις. Τα καθαρματα αυτα, θελουν τα «πραγματα» που φαινομενικα δικαιουνται με τις εμπραγματες εξασφαλισεις, που θεμελιωθηκαν με τα Μνημονια των προδοτων της πατριδας μας, σε εξευτελιστικες τιμες, επανω σε καθε τι που αποτελει περιουσιακο στοιχειο της Ελλαδος, ιδιωτικο και δημοσιο.
Τα γνωστα προδοτικα κομματα με την επανεκλογη τους θα συνεχιζουν να καμουφλαρουν πισω απο ενα φαινομενικα δικαιο αιτημα, την ανηλεη λεηλασια καθε πλουτοπαραγωγικης πηγης συμπεριλαμβανομενη και του εκπαιδευμενου εμψυχου υλικου.
Οι βουλευτικες εκλογες του Μα’ι’ου 2012, με τα ως ανω απαραδεκτα δεδομενα και χωρις τον φοβο απο μια επεμβαση των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας της χωρας μας, δεν θα προσφερουν τιποτε απολυτως στον Ελληνικο Λαο και στην λυση της αιχμαλωσιας του, εφ’ οσον αυτος προηγουμενως δεν θα αποκτησει ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, που θα τον οδηγησει στο αυριο. Αλλως θα συνεχισει να κυβερναται η χωρα μας απο τους νονους της Καμορας της Ε.Ε. και κατ’ επεκταση του Διεθνους Πολιτικου Σιωνισμου.
ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!
Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

1 comment to Απάντηση στο θέμα Παπαθεμελη με την ένταξη του στο Ε.ΠΑ.Μ – ΟΧΙ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>