«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μεροκάματα μαύρης αγοράς και μείωση του εργατικού κόστους ζητά η (Κονσομασιόν-Κομισιόν)!

Την απαίτηση για νέα μείωση του κόστους εργασίας στον ιδιωτικό τομέα κατά 15% και την λήψη πρόσθετων δημοσιονομικών μέτρων την ερχόμενη τριετία για τη μείωση του χρέους κάτω από το 120% του ΑΕΠ, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η 40σέλιδη έκθεση που παρουσιάζει την Τετάρτη ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, στην έκθεση γίνεται εκτενής αναφορά στην κατάσταση στην Ελλάδα και στα διαρθρωτικά μέτρα που απαιτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια.

Από την έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Μπαρόζο αναμένεται να ένα “πλάνο ανάπτυξης”, στο οποίο δεν περιλαμβάνεται η πρόβλεψη για νέα χρηματοδότηση αλλά θα επιμένει στα διαρθρωτικά μέτρα τα οποία θα πρέπει να υλοποιηθούν στο κοντινό μέλλον.

Με στόχο την αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, οι Βρυξέλλες δείχνουν να επιμένουν στην συνέχιση της πολιτικής εσωτερικής υποτίμησης, ενώ ζητούν “χρονοδιάγραμμα για την αναθεώρηση του συστήματος της γενικής συλλογικής σύμβασης εργασίας μέχρι τον Ιούλιο του 2012”.

Στο κείμενο αναφέρεται επίσης ότι η κατά γράμμα εφαρμογή του δεύτερου μνημονίου “μπορεί να βάλει τα θεμέλια της ανάπτυξης, των επενδύσεων και της κοινωνικής αναγέννησης” τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα.

Ο Μπαρόζο θα ανακοινώσει επίσης και ένα πακέτο χρηματοδότησης, το οποίο όμως θα αφορά υπάρχοντα κεφάλαια από το ΕΣΠΑ, ύψους 15 δισ. ευρώ, τα οποία παραμένουν αχρησιμοποίητα.

Σύμφωνα με το Reuters, στην έκθεση αναφέρεται ότι η Ελλάδα πρέπει να απελευθερώσει την αγορά εργασίας και το επιχειρηματικό της περιβάλλον, ενώ γίνεται αναφορά στην έλλειψη ικανότητα να εφαρμόσει τις πολιτικές, να διαχειριστεί τα δημόσια οικονομικά της, να συλλέξει φόρους, να ανοίξει τις αγορές στον ανταγωνισμό, να καταστήσει πιο αποτελεσματικό και καινοτόμο τον μηχανισμό προμηθειών του δημοσίου, να πληρώνει τους προμηθευτές και να παρέχει έγκαιρο δικαστικό έλεγχο.

Μοιραστείτε το!

2 comments to Μεροκάματα μαύρης αγοράς και μείωση του εργατικού κόστους ζητά η (Κονσομασιόν-Κομισιόν)!

 • Kωσταs

  Κωνσταντινε ,φιλε μου,τι σημασια εχει τι λεει αυτη η σαυρα;
  Αs δωσουμε την σημασια μαs ολoκληρη, σε αυτο που θελουμε εμειs.
  Ολοι αυτοι που βρισκονται σε αυτεs τιs θεσειs,(ξερουμε ολοι πλεον
  με ποιον τροπο)ειναι σημεια των καιρων,δεν πρεπει να τουs περνουμε και πολυ
  στα σοβαρα.Αντιθετωs,με ολα αυτα πρεπει να γελαμε και πολυ μαλιστα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>