«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι αλήτες νομίζουν ότι μιλούν ακόμα στα πρόβατά τους!

H “Goldman Sachs” κάνει… exit poll για τις εκλογές

15.04.2012ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

 

Οι διεθνείς παρεμβάσεις, τα σχόλια, οι εκτιμήσεις και οι προτροπές για τις εκλογές της 6ης Μαϊου, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και πρωτοφανή επιμονή από την πλευρά των πρωταγωνιστών.

Είναι ίσως πιθανότατα η πρώτη καταγεγραμμένη διεθνής εμπειρία στις σύγχρονες αστικές Δημοκρατίες, όπου οι εκλογές μιας χώρας ξεπερνούν, όχι απλά και μόνο τα γεωγραφικά σύνορά της, αλλά ευρύτερα το εκλογικό σώμα που έχει δικαίωμα να ψηφίσει.

Το Μνημόνιο στο οποίο καταδίκασε την Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ, λειτουργεί ως η «ύστατη πλάνη», προκειμένου να δικαιολογούν οι εκπρόσωποι ή οι… προϊστάμενοι των δανειστών την ωμότητα της παρέμβασής τους, μέσω της οποίας προσπαθούν να καθοδηγήσουν την ψήφο της ελληνικής κοινωνίας. Με μόνιμη πλέον την επωδό της «επικινδυνότητας» για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης και το μέλλον του τόπου.

Τελευταίο, αλλά εξόχως χαρακτηριστικό παράδειγμα, η έκθεση της «Goldman Sachs», μιας… σκιάς από τα παλιά, αν θυμηθούμε τη διαρκή κατηγορία για το πώς η Ελλάδα «πείραξε» τα στοιχεία με τα οποία εξασφάλισε την ένταξή της στην ευρωζώνη, πριν από μια δεκαετία.

Ο αμερικανικός κολοσσός λοιπόν, με παρέμβαση και… ρόλο σε όλες τις μεγάλες κρίσεις στην παγκόσμια οικονομία τα τελευταία χρόνια, με κορυφαία στιγμή την κατάρρευση της «Lehman Brothers», τον Οκτώβριο του 2008, θεωρεί με έκθεσή της, απίθανη μια ριζική αλλαγή στην ελληνική πολιτική σκηνή μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου, προβλέποντας ότι δεν θα αναδυθούν τελικά «ασταθείς» πολιτικές δυνάμεις.

Οι αναλυτές της «Goldman Sachs» μάλιστα προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι το ρευστό πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα, θα προωθήσει μια νέα συγκυβέρνηση.

Με την τάση των διεθνών παραγόντων να παρεμβαίνουν στη χώρα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα χρειαστούμε… exit poll για να μάθουμε εγκαίρως το αποτέλεσμα της κάλπης. Θα μας το έχουν… μαρτυρήσει οι ίδιοι.

http://www.statesmen.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>