«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Μάχη των Πλαταιών. Τώρα!

Χαίρε λαέ ελληνικέ,

Προτείνω να δώσουμε στις εκλογές στις 6 Μαΐου 2012 (εάν τελικα γίνουν), την κωδική ονομασία ‘Μάχη των Πλαταιών’. Κατά τον Ηρόδοτο, το 479 π.Χ., εναντίον των 300.000 Περσών υπό τον Μαρδόνιο, οι Έλληνες ανέρχονταν στους 110.000 άνδρες υπό τον Παυσανία, σε μία σύμπραξη που έλαβαν μέρος οι: Λακεδαιμόνιοι, Αθήνα, Κόρινθος, Θεσπιείς, Μέγαρα, Σικυώνα, Τεγέα, Φλειούς, Τροιζήνα, Ανακτόριο+Λευκάδα, Επίδαυρος, Ορχομενός, Αρκαδία, Ερέτρια + Στυραιά, Πλαταιές, Αίγινα, Αμβρακία, Χαλκιδική, Μυκήνες+Τίρυνθα, Ερμιόνη, Ποτίδαια, Κεφαλονιά και Λεπρεήτες.
Πολλές και πολλοί νομίζουν πως είναι αρκετό να μπούν στην Βουλή. Πρέπει όμως τώρα πολιτικά να συμπράξουμε με τους Λεωνίδα Χ Αποσκίτη <phileon@ath.forthnet.gr> και Δημήτρη Καραμήτσα <dimkaramitsas@gmail.com>.
Αρκετοί θα κάνουν τελικά την πολιτική σύμπραξη με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Διότι καταλαβαίνουν πως δεν τους πέρνει να μην την κάνουν.
Αλλα δεν είναι αρκετό το να μπούμε στην Βουλή. Διότι η Βουλή δεν είναι πλέον ελληνική.
Είναι ανθελληνική. Και αν δεν κάνουμε την πολιτική μας σύμπραξη -ο πραγματικά ελληνικός μας κόσμος- με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, ίσως να μην υπάρχει καν η Ελλάδα μετά τις εκλογές στις 6 Μαΐου 2012.
Τα αφεντικά της κομματοκρατίας έχουν δώσει εντολή ώστε όλα τα ανθελληνικά κόμματα να συμπράξουν πολιτικά μετά τις εκλογές [1]. Το δικό μας αφεντικό, ο πραγματικά ελληνικός μας λαός και κόσμος, η πραγματικά ελληνική μας συλλογικότητα, έχει πέσει μέσα στην φάκα των αφεντικών της κομματοκρατίας, από το 1975.
Γιά να βγούμε από την φάκα, πρέπει να κάνουμε συλλογικά μία πολιτική σύμπραξη με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο από κάτω προς τα πάνω. Έλα σε επαφή με τους Λεωνίδα Χ Αποσκίτη <phileon@ath.forthnet.gr> και Δημήτρη Καραμήτσα <dimkaramitsas@gmail.com> και κάνε την σύμπραξή μας σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Τώρα! Νυν υπέρ πάντων ο αγών!
Ευοί Ευάν,
Νίκος Γεωργαντζάς

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>