«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σουρεαλιστικός πίνακας των πολιτικών του Απαρτχάιντ!

Αυτός είναι ο δικός μας φρικιαστικός σουρεαλιστικός πίνακας που ζωγραφίσαμε με την δειλία μας!!!

Επειδή ο λαός κοπιάζει,  εργάζεται και δεν έχει χρόνο να μαθαίνει όλες τις μαλακίες των πνευματικών σχιζοφρενών, θα κάνω μια απλή αλλά κατατοπιστική ερμηνεία τι είναι ο σουρεαλισμός. Λοιπόν σκεφτείτε ότι βλέπετε ένα ζωγράφο με μπογιές μπροστά σε ένα τοίχο να ακουμπάει τα καλλιτεχνικά του εργαλεία κάτω,  να παίρνει τα διάφορα κουτιά μπογιές να τα πετά στον τοίχο ανάκατα και τα χρώματα να τρέχουν μπερδεμένα, μπορεί να τα αφήσει έτσι, μπορεί να πάρει ένα μεγάλο πινέλο και με τρέλες πιθηκίσιες  κινήσεις σχιζοφρενικές να τα ανακατώνει,  το φρικιαστικό και αποκρουστικό αυτό μόρφωμα λέγετε σουρεαλιστικός πίνακας ή αφηρημένη τέχνη! Και ξαφνικά εμφανίζονται μερικοί και μένουν με το στόμα ανοικτό για το τρομερό έργο που αντικρίζουν εκθειάζοντας τον φανταστικό καλλιτέχνη και το έργο του! Εσείς σαν αγράμματοι, αμόρφωτοι που σας θεωρούν  προσπαθείτε να εντοπίσετε που είναι αυτό το κάτι που βλέπουν και θαυμάζουν, γυρνάς το κεφάλι δεξιά, αριστερά, σκύβεις ποιο χαμηλά, άμα έχεις την δυνατότητα να γυρίσεις με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω το προσπαθείς μήπως και έτσι δεις κάτι, για να μην σε πουν αμόρφωτο συμφωνείς  και εσύ με τον υπέροχο πίνακα και όχι μόνο αλλά πρέπει να γίνεις ένα με τους υπόλοιπους σχιζοφρενείς για να αισθανθείς ότι δεν ανήκεις στους αμόρφωτους αλλά σε μια άλλη ράτσα μορφωμένων, και σε αυτόν που θα το δείξεις αυτό το συνονθύλευμα με τον τρόπο που θα το υπερασπιστείς θα συμφωνήσει  και ο άλλος για να μην υστερεί μπροστά σου!
Δυστυχώς και λυπάμαι που το λέω αυτό είναι ο κοινωνικός, πολιτικός, μορφωτικός  πίνακας της Ελλάδος σήμερα!
Κα το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν σταματάμε εδώ αλλά ζωγραφίζουμε και έναν πίνακα σουρεαλιστικό αντάξιο του απαρτχάιντ. Δηλαδή έχουμε φτιάξη το ελληνικό απαρτχάιντ.
Το ποιο τρελό από όλα είναι να γνωρίζεις τι σημαίνει απαρτχάιντ, να ξέρεις ότι οι λαοί πέθαναν κατά εκατομμύρια για να αποτινάξουν το απαρτχάιντ και εμείς να τρέχουμε να ενταχθούμε στο ελληνικό απαρτχάιντ!
Δεν θα κάτσω να περιγράψω όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια για να γίνουμε ένας σουρεαλιστικός πίνακας του ελληνικού απαρτχάιντ,  είναι γνωστά. Αυτό όμως που θα ρωτήσω που δεν υπήρχε ούτε στο πρωταρχικό απαρτχάιντ πως το δεχτήκαμε εμείς;
Τι δεχτήκαμε;  Την υπόσχεση παρακαλετά στους δήμιούς μας να μας σφάξουν χωρίς να μας ρωτήσουν!
Από πού βγαίνει αυτό, όχι φυσικά από την κοιλιά μου, αλλά ούτε από κανένα φαντασμένο μυαλό, αλλά από αυτό που υπογράψαμε. Τι λέει το μνημόνιο δυο; Ότι έφτιαξαν ένα ταμείο όχι στην Ελλάδα αλλά στο κέντρο αποφάσεων των τοκογλύφων και εκεί θα πηγαίνουν όλα τα έσοδα της Ελλάδος, οποιοδήποτε έσοδο είτε από φόρους, είτε από κοινωνικούς πόρους, είτε από πωλήσεις , οποιεσδήποτε πωλήσεις, έσοδα ασφαλιστικών ταμείων ατομικών περιουσιών, δηλαδή τα πάντα ότι και να μας ανήκει σε κινητό ή ακίνητο! Εμείς από αυτό το ταμείο δεν έχουμε και δεν δικαιούμαστε ούτε Σεντς, και αν αυτά δεν φτάνουν θα έχουν το δικαίωμα να σε πετάνε από το σπίτι με δικούς τους μπράβους και να στο παίρνουν χωρίς να έχεις το δικαίωμα ούτε να διαμαρτυρηθείς, ούτε να  πας δικαστικώς! Και εκεί θα βάλουν και τα 130 δις που μας δανείζουν χωρίς να μπορούμε να πάρουμε  ούτε Σεντς αλλά να πληρωθούν οι τοκογλύφοι! Αυτή η υπογραφή παραδίδει και την πατρίδα σου αμαχητί στους κατακτητές!
 Αυτήν την υπογραφή λοιπόν δεν την έβαλαν  ούτε οι δούλοι του απαρτχάιντ!
Αγαπητοί πατριώτες με πόνο και θλίψη σας ρωτώ, έχουμε καμία διαφορά από τον παραπάνω που ενώ το έβλεπε, το ήξερε ότι αυτός ο πίνακας που ονομάζουν σουρεαλιστικό ήταν ένα έκτρωμα, όμως δεν το έλεγαν αλλά ταυτίζονταν με ένα ψέμα και το διαιώνιζαν. Ακριβώς το ίδιο κάνουμε και εμείς τώρα, φτιάξαμε ένα σουρεαλιστικό φρικιαστικό πίνακα του ελληνικού απαρτχάιντ‼ Μπορούμε να τον χαλάσουμε αυτόν τον  φρικιαστικό σουρεαλιστικό πίνακα με ασβέστη, με ένα κουτί άσπρη μπογιά και δεν τολμούμε να βάψουμε τον τοίχο άσπρο, αυτοί που θαυμάζουν τον πίνακα γιατί πλερώνονται για να το πράξουν με προδοσία είναι  (5) και εμείς (95) και όμως δεν τολμάμε! Κάποιοι δεν αντέχουν και πετάνε σκατά στον πίνακα και εμείς τους βρίζουμε και πάμε και τον πλένουμε! Να ξέρετε ότι αυτόν τον πίνακα με τον γύρο περιβάλλοντα χώρο που λέγετε Ελλάδα θα τον αγοράσει σύντομα ένας τραπεζίτης αντικέρ και θα τον πουλήσει σε πλειστηριασμό!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>