«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προς : Bατραχόμυαλους της γιαλαντζί στρούγκας χωρίς πουτσουντί

               Λαέρτης ο Πύλιος           

   Κύριοι,

Βατραχόμυαλοι (1) της γιαλαντζί(2) στρούγκας χωρίς πουτσουντί (3 ), ντεμέκ τύποι, διαχρονικοί νεοβαρβαρίζοντες δάγκες (4), γυμνοσάλιαγκες γεμάτες αμέγκλες (5), δευτεράνζες με περίσσια δηθενιά (6), μαϊμουδίζετε εκφέροντας μουσαντέ κόφες (7 ), γραδαρισμένες με πλαστικά χαμόγελα, είστε οι σημερινοί μολυσμένοι, με τις  κομπίνες, με τις λοβιτούρας, με τις εξυπηρετήσεις «δικών» σας, με τις επιδιωκόμενες εργολαβίες, με τις ρεμούλες των ερμαφρόδιτων, των χορηγιών – άκου χορηγία η αρπαχτή!!!, του ώχ!!! αδερφέ, του ρουσφετιού, του τυχοδιωκτισμού, του επιδόματος, του μαζοχισμού, της διαστροφής, του ναρκισσισμού, του φετιχισμού, του άνομου και του ανήθικου, τολμάτε ως αναιδέστατοι και ξεδιάντροποι να ζητάτε, για λογαριασμό του κοτζαμπάση αφέντη σας, την ψήφο μας, για  να  μας σώσετε. Ακούσατε κοπίδια, δεν σας θέλουμε, άδειάστε μας τη γωνιά, την ανθιστήκαμε (8 ) τσιμπούρια τη δική σας κουτοπονηριά, τεμπελχανάδες σε βόθρου επιφάνεια σαν πλέουσες αρμάδες, του έθνους κηφήνες, χωρίς καμιά αιδώ, ξεκουμπιστείτε μιάσματα και φύγετ’ από δω, καθόσον σακουλευτήκαμε και μιλάμε με το ησπεράλντο, το λεξικό του μάγκα, γιατί  από ενθάδε κι εμπρός , όπως σας  ορντινάρισαν(9 ) τα ξένα αφεντικά σας να βαράτε τη πασαβιόλα,  η Ελλάδα και η άτιμη  η κ(ε)νωνία θα ξηγιόνται έτσι ώστε : ο καπνοπώλης να είναι ατσίγαρος. ο εφοπλιστής απένταρος, ο μάγειρος νηστικός, ο  χασάπης λουλούκα( 10), ο Μπακάλης επί πιστώσει, ο καφετζής ασβέλτος (11), ο ξυλέμπορας κούτσουρο απελέκητο, ο Λουμίδης καφές Βραζιλίας, ο δημοσιογράφος αρλούμπας, ο πρόσφυγας εικοσιπέντε τα εκατό, ο κουλουρτζής Μ(ο)θώνη, ο νάρκισσος ζαχαροπλάστης πονόκοιλος, ο Αφρικανός ματσαράγκας, ο σκαντζόχοιρος εργαλείο βελονισμού, η κομματικoδούλα τσιφτελοκουνίστρα, τα δυο ίδια κουνούπια κουνουπίδια, το σιδεροξυλονεροβάρελο άπατο, τα σκουληκομερμηγκοπαιδόπουλα άσιτα, η μολυβδοκοντυλογλυπτοπελεκητή άγλυπτη, ο γιατρός νεκροθάφτης, ο δικηγόρος ισόβια, ο πολιτικός  κατάντια και ο παλαιοημερολογίτης, στας δεκατρείς έχει η πρώτη.
Επομένως, βατραχόμυαλοι της γιαλαντζί στρούγκας χωρίς πουτσουντί, τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. 
Ωχ, Κεσάτια (12 ) μωρέ βλάμη (13 ) ωχ, τα χάλια μας να χτυπάμε τα κεφάλια μας
Καλή επ΄Ανάσταση
Με επικούρειους χαιρετισμούς
Λαέρτης ο Πύλιος
ΥΓ: Tο κείμενο δεν είναι βωμολόχο, οι λέξεις βρίσκονται στα βιβλία του Νίκου Τσιφόρου και στο ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ (1932). Παραθέτω την μετάφραση για να μην υπάρξει καμιά παρεξήγηση με τα μαντρωμένα  κομματόσκυλα.
Μετάφραση των λέξεων από τα «παιδιά της πιάτσας»
( 1) οι μικρόμυαλοι
(2 ) της  ψευδεπώνυμης
( 3) το διδακτορικό
(4 ) Οι νεοέλληνες ψευτόμαγκες
(5 ) χωρίς  αξίες
(6 ) Προσποιητή συμπεριφορά
(7 ) Πολλά ψέματα
(8 ) Ανακαλύψαμε
(9) Διέταξαν
(10 ) Άνθρωπος που μιλάει πολλά και δε λέει τίποτα
(11 ) Ο αργός
(12 ) ‘βαράω μύγες’
(13 )  αδελφός,

 

Μοιραστείτε το!

7 comments to Προς : Bατραχόμυαλους της γιαλαντζί στρούγκας χωρίς πουτσουντί

 • giorgio

  ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΕΡΤΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ….

 • Κ ΣΟΥΡΕΑΣ

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΑΕΡΤΗ,,ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΣΙΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ[ΓΥΜΝ.ΠΑΡΑΛΙΑΣ] ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ”ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ” ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑ ”ΕΥΓΕΝΙΚΑ”….ΤΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ……ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ,,ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΛΑΜΕ Κ Λ Π ..ΑΛΛΑ ΑΔΕΙΑ……….Κ Σ …

 • Λαέρτης ο Πύλιος

  Αγαπητέ Κ ΣΟΥΡΕΑ, μου θύμησες λέξεις και νοήματα από την παρουσίαση του εξαιρετικού βιβλίου του Γιάννη Ατζακά: «Θολός βυθός», εκδόσεις ΑΓΡΑ

  “φωταγωγημένα Άδεια μύδια ριζωμένα στο θολό και ρηχό βυθό της κοινωνίας”

  Καλή επ’ΑΝΑΣΤΑΣΗ

  • Φίλε μου δεν είμαι καλός με τις ευχές όταν πεινάνε συμπολίτες μας. Μπορώ όμως με αγάπη να σου πω να σου δίνει υγεία και τα άλλα θα τα ρυθμίσεις εσύ πατριωτικά! Καλή επανάσταση!

 • Λαέρτης ο Πύλιος

  Αγαπητέ φίλε, σε ευχαριστώ για την “ειρωνική” αγάπη σου, που θα μου δίνει υγεία, κατά τα άλλα από κανένα άρθρο μου δεν συνάγεται ότι διακατέχομαι από το « Δον-Κιχωτικό» σύνδρομο, καθόσον ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι όλα θα τα ρυθμίσω εγώ πατριωτικά. Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις προσεκτικά το άρθρο μου «Το εικοσάρικο και ο πολύτιμος χρόνος μου» και νομίζω ταπεινά, ότι θα καταλάβεις τα πιστεύω μου……….Όσο για τα φυσεκλίκια πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι για τους «Νεοέλληνες Νταήδες» και όχι για τους απλούς Έλληνες πολίτες που σπούδασαν και εργάστηκαν 40 χρόνια, με μοναδική περιουσία την πλούσια διαθήκη προς τα εγγόνια τους για τον έντιμο και πατριωτικό τους βίο.

  Με επικούρειους χαιρετισμούς
  Λαέρτης ο Πύλιος

  • Φίλε μου ποτές δεν θα τολμούσα να σε ειρωνευτώ θα ήμουν ανάξιος για πολλούς λόγους,πρώτον για τους προγόνους μου , δεύτερο σε αγαπώ και σε σέβομαι, απλά εξέφρασα τον πόνο μου που ακολουθεί τις ευχές μου χωρίς να το θέλω. Όσο για τα φισεκλίκια θα τα πάρουμε θέλουμε δεν θέλουμε γιατί κατάργησαν την δημοκρατία και τον πολιτισμό για να εκφραστώ. Όταν ξεπλύνουμε την πολιτική και προδοτική κόπρο τότε θα μιλάμε πάλι με δημοκρατικό τρόπο σαν Έλληνες, τώρα μιλάμε σαν Έλληνες πολεμιστές. Και μην ξεχνάς ότι τα λέω εγώ που έχω 4 παιδιά και 6 εγγόνια, όμως δεν μας αφήσαν καμία μα καμία δημοκρατική και πολιτισμένη επιλογή. Η σάτιρά μου και αγάπη μου στον Αριστοφάνη κυριαρχεί στην συμπεριφορά μου και θέλω να το καταλαβαίνουν οι καλοί φίλοι μου. Σε αγαπώ και ας μην σε έχω συναντήσει!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>