«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τέτοιες καλπονοθευτικές εκλογές θα επιτρέψεις να γίνουν Ελληνικέ λαέ;;;;

Η κυβέρνησης θα παραμείνει ως έχει και δεν θα γίνει αντικατάσταση κάποιων υπουργών με υπηρεσιακούς, καθώς από κανένα κόμμα δεν έχει τεθεί θέμα για κάποιο μέλος του υπουργικού συμβουλίου.
Αυτή τη δήλωση έκανε ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γιώργος Σταυρόπουλος.

(Δεν διαλύεται η κυβέρνηση σήμερα, κορόιδα είναι)!

Ο κ. Σταυρόπουλος διευκρίνισε, πάντως, ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου  (δεν κλείνει σήμερα τον κύκλο της),  καθώς θα παραμείνει σε πλήρη δράση μέχρι τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες.

Που θα είναι ανοιχτές σαν το καλάθι στο πηγάδι!!!

Για να μπορεί να κάνει ρουσφέτια και να νοθεύσει τις εκλογές!!!

Σας θυμίζει τίποτα;;; Επί Καραμανλή Εθνάρχη ψηφίσαν και τα δέντρα Μαζί με τα στρατόπεδα!!!!

Τώρα έχουμε και αλλοδαπούς! Για αυτό τους μαντρώνουν τα τσακάλια! Ψήφος, χαρτζιλίκι και ελεύθερος!!!!

Από πλευράς, ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΚΟ, Αλέξης Τσίπρας, υπογράμμισε εκ νέου χθες την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης από ένα νέο συνασπισμό εξουσίας, επαναλαμβάνοντας την πρότασή του για συνεργασία των αριστερών δυνάμεων, ενώ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ζήτησε το σχηματισμός υπηρεσιακής κυβέρνησης, αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών.
Σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, η κυβέρνηση δε θα διαλυθεί για να σχηματιστεί υπηρεσιακή. Θα έχουμε, δηλαδή, πολιτική και όχι υπηρεσιακή κυβέρνηση κατά την προεκλογική περίοδο, η οποία θα μπορεί να παίρνει αποφάσεις που θα επικυρωθούν από τη νέα Βουλή και θα δεσμεύουν τη νέα κυβέρνηση. Όπως έγινε γνωστό, στη θέση τους θα παραμείνουν έως τις εκλογές όλα τα μέλη της κυβέρνησης που κατέχουν τα λεγόμενα εκλογικά υπουργεία (Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης) αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κάνω έκλυση αν δεν ορισθεί από τον Πρόεδρο της δημοκρατίας υπηρεσιακή κυβέρνηση από άτομα εκτός της βουλής να σαμποταριστούν οι εκλογές από όσους έχουν πατριωτική πέτσα. Διότι δεν έχει κανένα νόημα να πάμε να ψηφίσουμε αφού θα τις νοθεύσουν!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>