«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προς αποφυγή κάθε αυθαίρετης ερμηνείας και κυρίως καπελώματος.

Μια ιστοσελίδα που σέβεται τον εαυτό της και θέλει τον ανάλογο σεβασμό από τους αναγνώστες της, πρέπει να ξεκαθαρίζει βασικά πράγματα! Μέχρι στιγμής δεν σιγοντάρισα ή δεν προέβαλα κανένα κόμμα και ούτε θα το κάνω ακόμα και αν με χρηματοδοτούσαν σε τέτοιους δύσκολους καιρούς! Ακριβώς όμως επειδή οι καιροί έφεραν πρωτόγνωρα και καταστροφικά προβλήματα θα πρέπει να κάνω και εγώ την επιλογή μου βάση με τα δημοκρατικά μου πιστεύω! Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία και δυσκολίες και για αυτό χωρίς μεσοβέζικες αρλούμπες,  άλλα των άλλων ξεκαθαρίζω την θέση μου ανεξάρτητα τι δρόμο  και τι μορφή αγώνα θα ακολουθήσω. Η ιστοσελίδα θα είναι αυτό που είναι χωρίς να δείξει ή να επιβάλει στους αναγνώστες την άποψή της.  Αυτό το ξεκαθαρίζω για να γίνω κατανοητός προς πάσα κατεύθυνση, ότι αν επιλέξω να γίνω μέλος σε κάποιο αγώνα με τον λαό, αυτό δεν θα μπορεί να επηρεάσει την κριτική μου με οποιοδήποτε τρόπο διαφορετικά να μην με δεχτούν στον αγώνα τους. Η πατρίδα αυτή την στιγμή χρειάζεται και τον Κανελλόπουλο αγωνιστή όπως πάντα, αλλά και αγωνιστή με το μολύβι, είναι απαραίτητα και τα δυο. Και αυτό θα πράξω! Όσοι μέχρι στιγμής με έχουν ρωτήσει τι θα κάνουμε αδελφέ, τι θα ψηφίσουμε δεν είπα και ούτε θα το έκανα όσο σέβομαι τον εαυτό μου και την δημοκρατία! Το να γράφω τις απόψεις μου δεν σημαίνει ότι τις επιβάλω, ούτε εμέσα ούτε άμεσα. Αλίμονο αν δεν εκφράσω τις απόψεις μου καλές  κακές οι αναγνώστες θα είναι ο μοναδικός κριτής και όχι κάποια οργάνωση που θα θελήσω να ενταχτώ να βοηθήσω. Η βοήθεια για όποιον γνωρίζει να αγωνίζεται έχει πολλές δυναμικές και από άτομα που δεν είναι πουθενά ενταγμένα δεν μπορούμε να τους αποβάλουμε για αυτό. Εγώ όπου και αν ενταχτώ θα δουλεύω με τον δικό μου τρόπο για το καλό του αγώνος που θα δίνουν οι συναγωνιστές και όχι όπως θέλει η οργάνωση,  Η οργάνωση δεν έχει παρά να με διαγράψει αιτιολογώντας το λόγο, θεωρώ δημοκρατική διαδικασία και την διαγραφή!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Προς αποφυγή κάθε αυθαίρετης ερμηνείας και κυρίως καπελώματος.

  • Το σύστημα επιβάλλεται πάντα χρησιμοποιώντας τίμιους ανθρώπους που έχουν υψηλό δείκτη ευαισθησίας. Σε αυτή την φάση όμως δεν μπορούμε να δείξουμε έλεος στους δωσίλογους αφού και εσύ τους κυνήγησες ανελέητα 2 χρόνια τώρα.Υποδεικνύουμε αυτούς που έχουν καθαρή θέση υπέρ του λαού και όχι με μισόλογα.Τα κόμματα τα κατοχικά ΠΑΣΟΚ Ν.Δ. ΛΑΟΣ και τα εξαπτέρυγά τους της αριστεράς θέλουν την διαιώνιση τους. Ο λαός και αισθητήριο έχει και μυαλό ας διαβάσει και λίγο, όχι μόνο Μενεγάκη, έλεος.

    • Αγαπητέ μου φίλε είδες πουθενά να λέω ότι δεν θα κυνηγήσω τους δοσίλογους μεχρι εσχάτων. Απλά θα το κάνω με τον δικό μου τρόπο. Για αυτό και γράφτηκα στους φίλους και όχι μέλος. Για μένα αυτή η βουλή των 300 προδοτών πρέπει να εξαερωθεί.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>