«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απόψεις και προτάσεις προς την ορθή κατεύθυνση για να ξανά γεννηθεί αυτό που είναι αληθινά η Ελλάδα, η μητέρα της Γης!!!

Καλό το Ε.ΠΑ.Μ! Αλλά πρέπει να κάνει και άλλες κινήσεις δυναμικές! Να προσέξει τους κρυμμένους λύκους, να έχει καλά φίλτρα, όχι φασιστικά αλλά με γνώσεις και δημοκρατικά κριτήρια! Δεν λέω ότι δεν τα έχει, αλλά θα πρέπει να είναι ακόμα ποιο προσεκτικότερα γιατί εδώ παίζεται όλο το παιχνίδι, με την εισχώρηση διασπαστών, ρουφιάνων, δούρειων ίππων δημιουργώντας έκτροπα για να μας εκθέσουν παράδειγμα η εισήγηση Καζάκη δεν έχει καμία σχέση με τις κατά καιρούς διαλέξεις του? Μάλλον οδεύει σε διαφορετικά μονοπάτια από αυτά που μας έλεγε στα διάφορα κηρύγματά του! Προσοχή στους Λύκους που φοράνε προβιά προβάτου.
Μετά το Ε.ΠΑ.Μ αν θέλει να είναι η ελπίδα θα πρέπει να δώσει σήμερα κιόλας επίσημα τον χαρακτήρα του καλέσματος μέσα από το καταστατικό σε πανστρατιά όλου του Ελληνισμού σε όλη την διασπορά! Οι ομογενείς πρέπει να έχουν λόγο στην αυριανή βουλή επίσημα με τον Βουλευτή που θα καταγράφονται οι απόψεις τους, για να μπορεί να αισθάνεται ότι παίζει και η διασπορά τον πατριωτικό της ρόλο στην διακυβέρνηση της πατρίδος τους. Όχι όποτε μας συμφέρει να καλούμε την ομογένεια να βοηθήσει. Έτσι αύριο άμα χρειαστεί η πατρίδα οικονομική και πολιτική και ηθική υποστήριξη θα την δώσουν με επιτυχία  διότι θα είναι γεγονός ότι συμμετέχουν και στις ευθύνες και στα οφέλη! Όταν αύριο οι επιστήμονες ομογενείς πατριώτες μας θα συμμετάσχουν σε διεθνή φόρουμ θα εκπροσωπούν επίσημα την πατρίδα τους, ανεξάρτητα από τους συλλόγους τους! Κύριοι στο Ε.ΠΑ.Μ κάντε αυτό που δεν κάναμε με δόση αχαριστίας και ρουσφετολογισμού μεχρι σήμερα. Καλέστε επίσημα αφού το βάλετε στον καταστατικό σας μέλη της ομογένειας από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν με το Ε.ΠΑ.Μ στις εκλογές!!!
Αυτή η επιλογή θα είναι η ποιο δημοκρατική μεχρι σήμερα και θα μας δώσει την νίκη!!! Περιμένω με αγωνία να γίνει πράξη η ποιο δημοκρατική κίνηση μετά την απλή αναλογική! Θα μπορούσα να το στείλω πρώτα στο Ε.ΠΑ.Μ αλλά δεν μου αρέσουν οι μυστικοπαθείς, μου αρέσει ο ανοικτός διάλογος και προτάσεις.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλιο:
Σε απάντηση του σχολίου σας, θα ήθελα να ρωτήσω. Από που προκύπτει η φασιστική νοοτροπία στα φίλτρα της επιλογής του Ε.Πα.Μ.; Πολύ φοβάμαι ότι δεν έχει προσεχθεί ιδιαίτερα στην ανάγνωση της ιδρυτικής πράξης ότι το Ε.Πα.Μ. είναι παλλαϊκό μέτωπο αυτό σημαίνει ότι όλος μα όλος ο λαός είναι δεκτός στον αγώνα κατά της καθεστωτικής κατοχής των δωσίλογων. Φοβάμαι ότι έχετε την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε πολιτικο αγώνα με όρους περασμένων ετών.Από που προκύπτει ότι ο Δ. Καζάκης φοράει προβιά προβάτου;Επίσης πρέπει να αντιληφθείτε ότι ο Ελληνισμός του εξωτερικού εκφράζεταιμέσα από τις οργανώσεις του.Σαφώς θα έπρεπε να έχει λόγο αλλά ο νόμος ακόμη δεν υιοθετεί το δικαίωμα αυτό.Επίσης σας ενημερώνω ότι έχουν ιδρυθεί αντίστοιχες οργανώσεις Ε.Πα.Μ. σε χώρες του εξωτερικού με πρωτοβουλίες Ελλήνων της διασποράς.
Συνεπώς με την αποστολή του οπτικοακουστικού υλικού θα αντιληφθείτε τα αληθή γεγονότα. Άλλωστε η επιχείρηση για την διαφώτιση του λαού είναι συνεχής και πολυμέτωπος.
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ
ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ Ε.Πα.Μ.
Μοιραστείτε το!

1 comment to Απόψεις και προτάσεις προς την ορθή κατεύθυνση για να ξανά γεννηθεί αυτό που είναι αληθινά η Ελλάδα, η μητέρα της Γης!!!

  • ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

    ΑΠΛΑ ΡΕ ΣΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΝΕ ΣΚΟΥΦΑΚΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΥΓΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ! ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ…
    ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.
    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>