«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θετική η πρωτοβουλία σύμπραξης του Πατριωτικού Μετώπου, αλλά λίγη

Είναι ένα πολύ θετικό βήμα η διαβούλευση των Αντιμνημονιακών Φορέων και Κινημάτων, η οποία έγινε πρόσφατα σε ξενοδοχείο της Αθήνας, με πρωτοβουλία του Πατριωτικού Μετώπου. Παρόντες και ομιλητές στη διαβούλευση των κινημάτων των φορέων ήταν:
1. Παναγιώτης Χατζηπέρος – Άρμα Πολιτών.
2. Γιώργος Κόκκας – Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας.
3. Κώστας Δούκας , Γιώργος Βαμβακούσης, Πέτρος Ανδρικόπουλος – Σπίθα Ελληνικού.
4. Κωνσταντίνος Παπανικόλας – Οικολόγοι Ελλάδας.
5. Δημήτρης Μιχάκης – Δυναμικός Ελληνισμός.
6. Στέλιος Σφακιανάκης – Ελληνορθόδοξη Δύναμη.
7. Δανόπουλος Περικλής – Συντονιστική Ομάδα Κινημάτων (δευτεροβάθμιο όργανο κινημάτων).
8. Simone LeBaron Κίνημα Νεοφιλελληνισμού – Βήμα για την δημοκρατία των Πολιτών.
9. Γεώργιος Βλάχος – Ελλήνων Πολιτεία.
10. Σοφία Μιχαλοπούλου – Αγανακτισμένοι Αποφασισμένοι Έλληνες.
11. Μανώλης Κάππας – ΕΠΑΜ (ανεπίσημα, με δική του πρωτοβουλία).
12. Πάνος Γιαννακουλόπουλος – Νέα Φιλική Εταιρεία.
13. Πατριωτικό Μέτωπο, Σταύρος Βιτάλης.
14. Σχέδιο Αχιλέας, Διονύσης Καράμπελας.
Υπογραμμίζουν επίσης οι του Πατριωτικού Μετώπου ότι, από τις εκατοντάδες εκπροσώπους συνδικάτων που προσκλήθηκαν, παραβρέθηκε μόνον ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ κ. Χάρης Χαμηλοθώρης. Είμαστε δηλαδή ακόμα πολύ μακρυά από την πολιτική σύμπραξη όλων μα όλων των πραγματικά αντιμνημονιακών κινημάτων σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Και η ανατροπή του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος υπέρ του κοινού καλού της ελληνικής μας κοινωνίας δεν θα είναι παρά μόνον η αρχή.
Γιά την ανασύσταση μιάς ανεξάρτητης Ελλάδος, πρέπει πρώτα να περάσει η εξουσία στα χέρια του πραγματικά ελληνικού μας κόσμου. Προς τούτο είναι αναγκαία μία Συντακτική Εθνοσυνέλευση, υπό την επίβλεψη μίας μεταβατικής κυβέρνησης. Είναι πάρα πολύ αποθαρυντικό το να βλέπουμε τους οπαδούς και τους πολιτικούς των κομμάτων εξουσίας, π.χ., τύπου ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’, που εξακολουθούν να ζητούν την νομιμοποίησή τους από τον ελληνικό λαό. Διότι μόνον έτσι θα μπορέσουν οι κλητήρες αυτοί των μεγαλο-κοτζαμπάσηδων να συμβάλλουν ενεργά τα μέγιστα στην αειφορία, βιωσιμότητα, διαιώνιση και συντήρηση του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής κοινοβουλευτικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα.
Η αφύπνηση από την απάθεια του ελληνικού μας κόσμου, η επίγνωσή του επί της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα και η πολιτική κινητοποίησή του απαιτούν ένα μεγάλο αγώνα, σε πολλαπλά επίπεδα, γιά το κοινό καλό της ελληνικής κοινωνίας. Η δε προσκόλληση σε ιδεολογικές προσεγγίσεις, που έχουν να κάνουν με την κομματοκρατία της αριστεράς, του ακραίου κέντρου ή της δεξιάς, δεν μπορούν παρά να σημαίνουν την έλλειψη ενός οράματος γιά την Ελλάδα, ως μία κοινωνία εν’ ελευθερία, καθώς και την έλλειψη ενός οράματος γιά την Ευρώπη, ως ένα ψηφιδωτό πολλών κοινωνιών εν’ ελευθερία.
Ευοί Ευάν,
Νίκος Γεωργαντζάς

georgantzas@fordham.edu

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>