«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

H Βόρεια Κορέα έτοιμη για την εκτόξευση του πυραύλου – Ο πλανήτης κρατάει την ανάσα του

08-04-2012 20:38:05
Την ανάσα του κρατάει ο πλανήτης, καθώς πριν λίγα λεπτά μεταδόθηκε ότι ο βορειοκορεατικός πύραυλος, ο οποίος κατά την Βόρειο Κορέα θα θέσει σε τροχιά δορυφόρο και κατά τους υπολοίπους αφορά τη δοκιμή βαλλιστικού όπλου, παρά τις αμερικανικές, ιαπωνικές και νοτιοκορεατικές απειλές περί κατάρριψής του, τοποθετήθηκε στην πλατφόρμα εκτόξευσης!
Ξένοι δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν προσκληθεί από την βορειοκορεατική κυβέρνηση στο διαστημικό κέντρο του Τονγκτσάνγκ-ρι (βορειοδυτικά), μετέδωσαν ότι ο τεράστιος πύραυλος μεταφέρθηκε μέσα στη νύχτα και τα ξημερώματα τοποθετήθηκε στην πλατφόρμα εκτόξευσης!
Οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών (σχετική αναφορά ΝSA) αναφέρει ότι η Βόρειος Κορέα έχει επιτύχει να κατασκευάσει πυρηνικό όπλο στις διαστάσεις του βαλλιστικού πυραύλου που θα εκτοξευθεί. Μέχρι τώρα υπολόγιζαν ότι τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας μπορούσαν να εκτοξευθούν μόνο με βόμβες ελεύθερης πτώσης.
Σύμφωνα με τις βορειοκορεατικές αρχές, ο ύψους 30 μέτρων και διαμέτρου 2,5 μέτρων πύραυλος αναμένεται να θέσει σε τροχιά στο διάστημα από τις 12 ως τις 17 Απριλίου, δορυφόρο παρατήρησης της Γης, ο οποίος θα συλλέξει πληροφορίες για τις καλλιέργειες, τα δάση και τους φυσικούς πόρους της Βόρειας Κορέας.
Οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να πλησιάσουν σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων από το σημείο της εκτόξευσης και να δουν από κοντά το δορυφόρο.
Είναι η πρώτη φορά που οι βορειοκορεατικές αρχές επέτρεψαν σε περίπου 50 ξένους ανταποκριτές να μεταβούν με ειδικό για την περίσταση τρένο στο νέο διαστημικό κέντρο που κατασκευάστηκε στη χερσόνησο του Σολσάν, περίπου 50 χλμ από τα κινεζικά σύνορα.
Οι βορειοκορεατικές αρχές οργάνωσαν τη χωρίς προηγούμενο επίσκεψη αυτή για να δείξουν ότι ο πύραυλος Unha-3, δεν είναι βαλλιστικός, όπως ισχυρίζονται οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, κυρίως η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ιαπωνίας ανακοίνωσαν ότι τα αντιαεροπορικά συστήματα Patriot PAC3 βρίσκονται έτοιμα σε θέσεις διασποράς σε διάφορα σημεία της επικράτειας, αλλά η Βόρεια Κορέα έχει προειδοποιήσει ότι όποιος τολμήσει να κτυπήσει τον βορειοκορεατικό πύραυλο θα αντιμετωπίσει άμεσα την δύναμη και την οργή της Βόρειας Κορέας. Που σημαίνει ότι πλέον απειλούν ευθέως με πυρηνικό κτύπημα.
Πρόκειται για το κλασικό ψυχροπολεμικό πυρηνικό chicken game, το οποίο όμως θέλει δύο υπερδυνάμεις για να μην φτάσει στο τέλος. Το νευρικό καθεστώς της Β.Κορέας δεν είναι βέβαιο ότι δεν θα αντιδράσει σπασμωδικά…
Μέχρι την Πέμπτη, είχαν αναπτυχθεί σε τέσσερα σημεία: Στη νήσο Ισιγκάκι, στη Νάχα, στη Μιγιάκο και τη Νάντζο. Μαζί με τα καταδρομικά με το σύστημα Aegis και αντιβαλλιστικά βλήματα SM3, τα «Μιόκο», «Τσοκάϊ» και «Κιρισίμα»,  παρατάσσουν ένα πυκνό σύστημα δίκτυο αντιαεροπορικής κάλυψης, ενόψει της εκτόξευσης του πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα.
Σύμφωνα με κινεζικές πηγές, το καταδρομικό «Kirishima» απέπλευσε πριν οκτώ ημέρες από τη ναυτική βάση Γιοκοσούκα, με κατεύθυνση την ανατολική Κινεζική Θάλασσα. Σύντομα θα ενισχυθεί από δύο ακόμα πλοία της κλάσης.
Το υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας θα στείλει και μαχητικά αεροσκάφη F-15J για την αεροπορική κάλυψη των καταδρομικών με το σύστημα μάχης Aegis.
Αντίστοιχα έχουν αναπτυχθεί και σκάφη του αμερικανικού Στόλου του Ειρηνικού με σύστημα AEGIS μεταξύ Βόρειας Κορέας και Αλάσκας.
«Η εκτόξευση πλησιάζει. Είναι πιθανό η ημέρα εκτόξευσης του πυραύλου να είναι η 12η ή η 13η Απριλίου. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ το δικαίωμα εκτόξευσης πυραύλων για ειρηνικούς σκοπούς, ένα νόμιμο δικαίωμα για ένα κυρίαρχο κράτος που αποτελεί σημαντικό βήμα για την οικονομική μας κατάσταση» δήλωσε εκπρόσωπος του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ.
Αντίστοιχα προετοιμάζεται και η Νότια Κορέα «Προετοιμάζουμε τα μέσα για την παρακολούθηση της τροχιάς του πυραύλου και θα τον καταρρίψουμε αν παρεκκλίνει της προβλεπόμενης πορείας και υπάρξει πιθανότητα να πέσει το έδαφός μας», τόνισε εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της χώρας…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>