«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητέ Κύριε Τρεμόπουλε Όπως βλέπετε η ιστοσελίδα ανεβάζει το άρθρο σας γιατί πιστεύει στην δημοκρατία!!

9/04/2012 09:49
Όμως σας θεωρώ εχθρό της Ελλάδος για τις ανθελληνικές σας απόψεις περί του ανύπαρκτου κράτους που έφτιαξε ο Τίτο με την βοήθεια των Ελλήνων κουμουνιστών και των φίλων μας Συμμάχων, για να κατέβουν στο Αιγαίο! Εσείς συνεχίζετε της ανθελληνική στάση των παραπάνω με την αβανταδόρικη συμπεριφορά σας περί Σκοπίων και Ελληνοτουρκικής φιλίας!. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνουμε διάλογο για να δω εγώ και οι Έλληνες τι σας θίγει και τι όχι!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 Απάντηση στο άρθρο Νάνος Βαλαωρίτης: «Ο Τρεμόπουλος υποχείριο των Αμερικανών»

Η απάντηση του Μιχάλη Τρεμόπουλου: Επιμένουμε στην ποιότητα του λόγου στην πολιτική

Ο Οδυσσέας Ελύτης στα «Ανοιχτά χαρτιά» γράφει ότι ο Νάνος Βαλαωρίτης ήταν «ένας από τους πέντε ή έξι σ’ ολόκληρη την Ελλάδα που αποδειχτήκανε κάτοχοι πραγματικοί του μυστικού της γοητείας, του θαύματος» του Υπερρεαλισμού, «και όχι των γνώσεων που σήμερα διδάσκονται στα πανεπιστήμια και βρίσκονται σ’ όλες τις εγκυκλοπαίδειες».
Ο Νάνος Βαλαωρίτης στο βιβλίο του «Για μια θεωρία της Γραφής» γράφει ότι «δεν είναι εύκολο να εκθέσει κανείς συνολικά τις ‘υπερρεαλιστικές’ θέσεις, εμπειρίες, τεχνικές -ή τη φιλοσοφική του θέση-, γιατί μένει στο τέλος κάτι ‘αινιγματικό’ […] κάτι που μας ξεφεύγει». Είναι προφανές ότι κάτι του έχει ξεφύγει και στην πολιτική. Εδώ οι λέξεις δεν χρησιμοποιούνται με όποιο νόημα θέλει να δώσει ο ποιητής, δεν χρησιμοποιούνται «ποιητική αδεία» για να προσαρμόζονται στην εικόνα που αυτός επιδιώκει να μεταδώσει.
Το βαρύ όνομά του και η περιβαλλοντική του ευαισθησία ήταν καθοριστικά στοιχεία για να τον επιλέξουν οι Οικολόγοι Πράσινοι ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας το 2007. Παρόλο που υποστήριξα πολιτικά την υποψηφιότητά του απέναντι σε άλλες προτάσεις, δεν είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω από κοντά. Ούτε και να με γνωρίσει. Ίσως αυτή μου η παράλειψη να συνέβαλε στην άκριτη αποδοχή από πλευράς του διάφορων τερατολογιών και συκοφαντιών, που συστηματικά καλλιέργησαν κάποια πρόσωπα και μηχανισμοί για το πρόσωπό μου. Η άρνησή του εδώ και μήνες να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί μου τον εμπόδισε να πάρει τις απαντήσεις που θα τον προφύλαγαν από την αναπαραγωγή ψευδών καταγγελιών και θεωριών συνωμοσίας, οι οποίες κατασκευάζονται στα σκοτεινά εργαστήρια της εθνικιστικής προπαγάνδας. Η αφοσίωσή του στο πνευματικό του έργο δεν του επέτρεψε να αναζητήσει τις απαντήσεις που εγώ και το κόμμα μας έδωσε δημόσια και διάφοροι καλοθελητές του απέκρυψαν.
Αλλιώς θα μάθαινε ότι ποτέ δεν πήρα υποτροφία από κανέναν και δεν είχα ποτέ καμιά σχέση με τον Σόρος, επιχειρήσεις, ιδρύματα ή ΜΜΕ που ελέγχει. Ότι το μεταπτυχιακό μου δίπλα σε μορφές του ριζοσπαστικού οικολογικού κινήματος στις ΗΠΑ δεν είχε καμιά σχέση με τα Σκόπια αλλά με το οικολογικό κίνημα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Ότι η μόνη σχέση που είχα με το κράτος ήταν η επτάχρονη εργασία μου στην ΕΤ3. Ότι είμαι υπερήφανος για την προσφορά του Κέντρου πληροφόρησης «Αντιγόνη» στην οποία συμμετέχω και ότι προεκλογικά είχα θέσει τα οικονομικά της, όπως και τα προσωπικά μου, στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται, ακριβώς γιατί πιστεύω στη διαφάνεια.
Ας μου επιτραπεί όμως και μένα κάτι «σουρεαλιστικό»: ο Νάνος Βαλαωρίτης εκτιμά ότι χάρη στον ίδιο, το 2007, εξασφαλίσαμε τις 72.000 από τις 75.000 ψήφους που είχαμε πάρει τότε. Δε ξέρω τι τον κάνει να πιστεύει ότι είναι ο ιδιοκτήτης 72.000 ψήφων, παρόλο που τρία χρόνια πριν είχαμε πάρει στις ευρωεκλογές 40.500 ψήφους. Σε κάθε περίπτωση, το 2009 που δεν ήταν υποψήφιος μας, πήραμε 189.000 ψήφους. Με τη δική του λογική, μας είχε στερήσει 112.000 ψήφους! Όμως αυτό δεν ισχύει.
Εγώ απλώς τον ευχαριστώ για την τιμή μου μας έκανε τότε να συστρατευθεί μαζί μας και χαίρομαι που παραμένει μέλος των Οικολόγων Πράσινων, όποια θέση και αν εκφράζει μέσα στο κόμμα. Θα ήμουν ο τελευταίος που θα του έλεγε «να το βουλώσει» ή να παρερμηνεύσει τα κίνητρα της υποψηφιότητάς του.
Η πολιτική χρειάζεται τόσο τη μαγεία της ποίησης, όσο και τις γνώσεις που σήμερα διδάσκονται στα πανεπιστήμια αλλά και αποκτούνται με την πολύχρονη και συνεπή ενασχόληση με τα κοινά και τη συλλογική δράση.
Στη μεγάλη μάχη που δίνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι για την είσοδό τους και στην εθνική Βουλή, μια προοπτική που θα στερήσει τη δυνατότητα αυτοδυναμίας σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και εξαιτίας της κάποιοι άρχισαν να επεξεργάζονται και πάλι τρόπους να αμαυρώσουν το προφίλ μας, ας μη δίνουμε εμείς τις ευκαιρίες.
Μιχάλης Τρεμόπουλος
Μοιραστείτε το!

2 comments to Αγαπητέ Κύριε Τρεμόπουλε Όπως βλέπετε η ιστοσελίδα ανεβάζει το άρθρο σας γιατί πιστεύει στην δημοκρατία!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>