«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαβάστε το ξεβράκωμα του υπερπατριώτη Καμένου!!! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ το έχει πει από την αρχή, Ο Καμένος είναι το κρυφό χαρτί των εκτελεστών της Ελλάδος και των Ελλήνων! Και επάξιος συνεχιστής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!!!

Πατριώτες μην σκοτώνεστε να μπείτε δούλοι για σφαγή σε καινούργιο μαντρί!!!

Τα “φάουλ” του προγράμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατά το ιστολόγιο “Νοιαζομαι”.

“ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ” ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Θα τον “λιανίσουν” στις συνεντεύξεις των Αρχηγών, εάν κατεβάσει τέτοιες προτάσεις διακυβέρνησης που σηκώνουν «κίτρινη κάρτα» και θα σας κάνουν να πεταχτείτε όρθιοι! Ιδού τα 17 ΦΑΟΥΛ που διαπιστώσαμε:

1. Υποβαθμίζει το ρόλο της Ομογένειας με σύσταση απλής «Γενικής Γραμματείας Ελλήνων Εξωτερικού» παρά τω Πρωθυπουργώ και όχι με σύσταση αυτοτελούς Υπουργείου Ομογενών, με Κέντρα Εξυπηρέτησης Ομογενών (ΚΕΟ) σε όλες τις Πρεσβείες και Προξενεία και δυνατότητα επιτόπιας συμμετοχής του αρμοδίου Υπουργού σε όλα τα ζητήματα και προβλήματα, αλλά και πρωτοβουλίες της Ομογένειας (σελ. 8)

2. Δίδει αφελώς την Εθνική Ασφάλεια στους «20 καλύτερους Στρατηγικούς Αναλυτές της χώρας», οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι γνωστοί «ντίλερ» ξένων στρατηγικών κέντρων και πολιτικο-οικονομικών απόψεων, με σύνδρομα ευρω-ατλαντισμού και νατοφοβίας ή γνωστές καταστροφικές εθνικές θέσεις όπως την παράδοση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια με «σύνθετη ονομασία»! Οι «20» αυτοί πολίτες (αναλυτές), θα μετέχουν άκουσον άκουσον στο άκρως απόρρητον «Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας»! Και την άλλη μέρα θα ξέρουν χαρτί και καλαμάρι τα πάντα οι ξένες πρεσβείες και τα ξένα think tanks.τη στιγμή που φαίνεται να εξαιρείται ο Αρχηγός της Κυπριακής Εθνοφρουράς και δεν γίνεται λόγος καν για «Ενιαίο Αμυντικό Χώρο Ελλάδος-Κύπρου». (σελ. 8)

3. Προβλέπει αργοπορημένη και αναποτελεσματική μείωση των διοδίων κατά «35% στο τέλος της τετραετίας», αντί της Εθνικής Κάρτας Διοδίων των 50 ευρώ που πρότεινε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και θα ισχύει για ένα χρόνο σε όλα τα διόδια της χώρας, τα οποία έτσι δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και θα καταργηθούν νομοθετικά (οι μέχρι τώρα υπάλληλοί τους θα ασχοληθούν με την είσπραξη της κάρτας, την κατανομή των ποσών και τον έλεγχο των έργων συντήρησης) (σελ. 15)

4. Δεν μιλά καθαρά για αμετάκλητη απαγόρευση κατασκευής ισλαμικού τεμένους σε στρατιωτικές εκτάσεις και δημόσιους χώρους, αλλά για «επανεξέταση των αιτημάτων κατασκευής Τεμένους σε εκτάσεις και υποδομές που ανήκουν κατά κυριότητα στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας». Πολύ περισσότερο που δεν πρόκειται για αίτημα, αλλά για απόφαση, που χρίζει κατάργησης!

5. Καταργεί τη μονιμότητα των νεοπροσλαμβανομένων Δημοσίων Υπαλλήλων, με αποτέλεσμα να είναι έκθετοι σε κάθε λογής κομματικές και οικονομικές επιρροές, αφού κάθε στιγμή θα είναι υπό απόλυση ή διωγμό. Αντιθέτως και παρά τα όσα λέγονται, οι ευσυνείδητοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι που κράτησαν πολλές φορές το κεφάλι της χώρα έξω από το νερό και με όπλο ακριβώς τη μονιμότητά τους αντιστάθηκαν σε αήθεις πρακτικές, εκβιασμούς ή απαιτήσεις αντίθετες με το Σύνταγμα και το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον. Τελικά θέλουμε αξιοκρατικά Δημοσίους Υπαλλήλους που να υπηρετούν ανεπηρέαστα και απερίσπαστα την Πατρίδα ή υπαλλήλους με σύμβαση ολίγων μηνών, ανασφάλεια, προχειρότητα και εξαρτήσεις; (σελ. 21)

6. Επιτρέπει έως 250.000 μετανάστες στην Ελλάδα (2,5%), αριθμός παράλογος, όταν η Ελλάδα έχει πια σχεδόν 1.500.000 ανέργους και πάνω από 100.000 νεοξενιτεμένους, τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι μετανάστες, δεν πληρώνουν ένσημα, δεν πληρώνουν φόρους, δεν επενδύουν τις καταθέσεις τους στην Ελλάδα, αλλά τις διοχετεύουν έξω, ενώ πολλοί από αυτούς αποτελούν δυστυχώς κοινωνική πληγή. Προβλέπει βέβαια σταδιακή απομάκρυνση των υπολοίπων λαθρομεταναστών, αλλά σε βάθος τετραετίας. την ώρα που μπαίνουν καθημερινά και παράνομα στην Ελλάδα 300 νέοι, χάρη στο Δουβλίνο. ώστε τα επόμενα 4 χρόνια θα έχουν έρθει ήδη άλλοι 432.000! (σελ.23)

7. Δεν θεωρεί πολύτεκνη την άξια μητέρα των τεσσάρων και πέντε παιδιών, παρά μόνον εκείνες με έξι παιδιά και πάνω, για τις οποίες και προβλέπει ισόβια σύνταξη, εξαιρώντας τις υπόλοιπες. Αλλά το Δημογραφικό Πρόβλημα θέλει ικανό βοήθημα στο τρίτο παιδί και διακριτή επιβράβευση του τετάρτου παιδιού με οικονομική εξασφάλιση, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα και η υποδομή και για το πέμπτο, το έκτο, το δέκατο (σελ. 25). Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ π.χ. έχει προτείνει η πολύτεκνη μάνα (από το 4ο παιδί) να εντάσσεται αυτόματα στη μισθολογική κατάσταση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όχι μόνο ως τιμή της μάνας που φτιάχνει και διαπαιδαγωγεί Ελληνόπουλα, δηλαδή Άμυνα, αλλά και ως έμπρακτη ανταμοιβή για αυτήν την υπερπολύτιμη και αναντικατάστατη συμβολή της στη διατήρηση και υπεράσπιση της Ελλάδος! Και αυτή η ρύθμιση να περάσει στο Σύνταγμα, για να είναι αμάχητη!

8. Προβλέπει άδικη και βαρύτατη φορολόγηση των εξουθενωμένων πολιτών: φόρο 700 ευρώ για ετήσιο εισόδημα 10.000 ευρώ των φτωχών (δηλαδή ένα μηνιάτικο), φόρο 2.000 ευρώ για εισόδημα 20.000 των μικρομεσαίων, φόρο 3.600 ευρώ για εισόδημα 30.000 των μεσαίων, φόρο 7.500 ευρώ για εισόδημα 50.000 των μεσαιοϋψηλών και φόρο 25.000 για εισόδημα 100.000 των πλουσίων, οδηγώντας σε κατάργηση τελικά της οικονομικής δραστηριότητας, των επενδύσεων, των αγοραπωλησιών και των αληθών δηλώσεων εισοδήματος, από τη στιγμή που το κράτος γίνεται «συνέταιρος» με το ζόρι. (σελ. 26)

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι: γιατί τέτοια βαριά φορολόγηση, αφού το κόμμα υποτίθεται πως θα αποτάξει το Μνημόνιο και τις παράνομες Δανειακές Συμβάσεις και άρα δεν θα υπάρχει ανάγκη πληρωμής των επαχθών χρεών; Γιατί αυτή η φορολογία εισοδήματος, είναι Τροϊκανική! Είναι ΔΝΤ!

9. Προβλέπει αντιεπενδυτική φορολόγηση των Επιχειρήσεων με ποσοστό 20% στα ακαθάριστα μικτά κέρδη, κάτι που δεν αρκετό για την αναθέρμανση της οικονομίας μας εν καιρώ κρίσης και ανεργίας, ούτε με πέντε χρόνια χάριτος. Ο Επιχειρηματίας που εξ αρχής και σταθερά φορολογείται χαμηλότερα, επενδύει ευκολότερα και προσλαμβάνει ευκολότερα, μειώνοντας την ανεργία, ενώ επανεπενδύει τα κέρδη στη χώρα χαμηλής φορολογίας. Αντί να πέσουν οι μισθοί των υπαλλήλων, είναι καλύτερο να πέσει η φορολόγηση των επιχειρήσεων. Π.χ. επιχειρηματίας που φορολογείται με 12% σταθερά και χωρίς ψιλά γράμματα και υποπεριπτώσεις, και πιο εύκολα θα εμφανίσει τα κέρδη του και πιο εύκολα θα έρθει να επενδύσει στη χώρα, γιατί έχει κίνητρο το κέρδος. Όμως από την άλλη κερδίζει και η Ελλάδα καθότι κινείται η αγορά, μπαίνουν κεφάλαια στην οικονομία, απορροφώνται άνεργοι, που ξαναμπαίνουν με τη σειρά τους στη δυναμική κατανάλωση, ελαφρύνεται ο ΟΑΕΔ, ενώ τονώνονται τα έσοδα των Ταμείων και ανεβαίνει τελικά το ΑΕΠ μειώνοντας την απόσταση από το Χρέος. (σελ. 27)

10. Προβληματισμό προκαλεί η πρόθεση απόδοσης «Ελληνικής Ιθαγένειας» σε ξένους επενδυτές της Ε.Ε. που θα βάλουν μέχρι 100 εκ. ευρώ στην Ελλάδα και θα απασχολούν ικανό αριθμό Ελλήνων ανέργων! Που σημαίνει πως έτσι μπορούμε να κάνουμε Έλληνες του αγοραστές μας! Ακόμα και τη Μέρκελ, τον Σόρρος ή τον εκδότη της BILD ή του FOCUS. Η Ελληνική Ιθαγένεια θα πρέπει να κρατηθεί ψηλά και να απονέμεται σε αποδεδειγμένους Φιλέλληνες και όχι σε πολυεκατομμυριούχους μπίζνεσμαν! Γιατί η Ελληνική Αξιοπρέπεια ούτε πωλείται, ούτε αγοράζεται! (σελ. 28)

11. Φαεινή ιδέα είναι επίσης και η υποχρεωτική δήλωση των έργων τέχνης από όλους τους Έλληνες με αναλυτική αιτιολογία της απόκτησής τους, ώστε ή να φορολογούνται ή να κατάσχονται. ή τελικά να φυγαδευτούν ή να πουληθούν άρον άρον. όπως τελικά θα γίνει, καθώς θα τριγυρνά στα σαλόνια ειδικό κλιμάκιο εφοριακών με .μονόκλ. Έτσι και το να πάει κανείς να σώσει έναν διάσημο ελληνικό πίνακα ή έργο τέχνης που βγαίνει σε δημοπρασία στο εξωτερικό, θα του στοιχίζει πλέον «ο κούκος αηδόνι». (σελ. 34)

12. Εξαιρείται η ζωτική Μεγίστη (Καστελοριζο), τα ακριτικά Δωδεκάνησα, ιδιαίτερα δε το Αγαθονήσι, αλλά ακόμη και η Σαμοθράκη ή η Γαύδος και ο Άι-Στράτης, ως και ο Έβρος, από ειδικό φορολογικό καθεστώς που προβλέπεται μόνο για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και Ρόδο, ενώ στη Μεγίστη θα τηρούνται μόνο τα ηλεκτρονικά φορολογικά αρχεία των επιχειρήσεων αυτών (;).(σελ. 35)

13. Ταυτίζεται φορολογικά και προκλητικά ο Έλληνας Ομογενής με τον Αλλοδαπό, που τυχόν θα φέρουν εισοδήματά τους στην Ελλάδα, με ίδιο φόρο 7%! Δηλαδή εάν ένας Ομογενής φέρει εισόδημα 100.000 ευρώ, π.χ. για να αγοράσει ένα σπίτι, θα πρέπει να πληρώσει και άλλες 7.000 από πάνω; Όσο δηλαδή η επίπλωση και ο εξοπλισμός του σπιτιού; Έτσι θα κινηθεί η οικονομία; (σελ. 35)

14. Προβλέπεται η πλήρης απελευθέρωση της Ιδιωτικής Παιδείας, με Ιδιωτικά Πανεπιστήμια-επιχειρήσεις, τα οποία θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Ζήτημα το οποίο έχει και θετικά, αλλά και πολλά αρνητικά σημεία και συνταγματικό κώλυμα και σίγουρα χρίζει πολλής συζήτησης. (σελ. 36)

15. Προβλέπεται ακόμη αγορά μεταχειρισμένων ελικοπτέρων Σινούκ και μετατροπή τους σε Τουριστικά, για μεταφορά τουριστών και νησιωτών. Μεγάλα ελικόπτερα που έχουν μεγάλο κόστος συντήρησης και αρνητικά προηγούμενα όπως η πτώση του Σινούκ με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, τη στιγμή που υπάρχουν πια τα «Ιπτάμενα Πλοία». Τα Σινούκ είναι για έκτακτες καταστάσεις (σελ. 40)

16. Κατασκευή Φυλακών Υψίστης Ασφαλείας σε Νησίδες και Βραχονησίδες και μάλιστα με στρατηγικό επενδυτή-ιδιώτη, πρόταση που προκαλεί αποστροφή και καταστρέφει την ειρηνική, φιλική, λαμπερή και τουριστική εικόνα της νησιώτικης Ελλάδος και θα επιφέρει μεγάλη ζημιά στον τουρισμό! Οι νησίδες και βραχονησίδες μας, μπορούν κάλλιστα να αξιοποιηθούν ενεργειακά, τουριστικά, αλιευτικά κέντρα, οικολογικά – βιολογικά παρατηρητήρια και όχι σε «Γκουαντάναμο».

17. Τέλος επισημαίνουμε πως όλως περιέργως δεν αναφέρεται καμμία θέση για το Σκοπιανό και το Βορειοηπειρωτικό, που θα έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση της Εξωτερικής Πολιτικής πρότασης του κόμματος. μια και η περιοχές αυτές, εκτός από μεγάλες Ελληνικές Εθνικές Κοινότητες που διαβιούν εκεί και τα ζωτικά εθνικά συμφέροντά μας που διακυβεύονται, βρίσκονται στην Ατζέντα του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. με πρόθεση τελικού, εδαφικού και μειονοτικού διακανονισμού και υπογραφής Νέας Βαλκανικής Συνθήκης – Βουκουρέστι 2.

ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ στο facebook

Όλο το πρόγραμμα Καμμένου εδώ: http://www.anexartitoiellines.gr/files/anexartitoiellines_program_diavouleusi.pdf

http://koukfamily.blogspot.com/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Διαβάστε το ξεβράκωμα του υπερπατριώτη Καμένου!!! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ το έχει πει από την αρχή, Ο Καμένος είναι το κρυφό χαρτί των εκτελεστών της Ελλάδος και των Ελλήνων! Και επάξιος συνεχιστής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!!!

  • dimitris

    ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ; ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΠΑΛΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ.

    • Φίλε μου δυστυχώς τρώμε σανό ακόμα και διαμαρτυρόμαστε γιατί μας φέρονται σαν ζώα; Αν ήθελε να έχει κάποια αξιοπιστία θα έπρεπε αν θέλει να το παίξει αντί μνημονιακός να δηλώσει καθαρά και ξάστερα ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με καμία δικαιολογία με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Ο Καμένος Είναι το εναλλακτικό χαρτί των ίδιον βρομερών!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>