«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δύο ερωτήσεις γιά το Grand Prospect Hall, Βrooklyn, USA

Ο κύριος Καμένος έχει καλό επιτελείο τύπου και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ευαρεστηθεί να μας απαντήσει;;;; Για να μάθουν και αυτοί που τρέχουν σαν τα σκυλάκια από πίσω για κανένα ξεροκόμματο!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

 Θερμά ευχαριστώ και συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο Μιχάλη Χαλκιά, που οργανώνει άλλη μία λαμπρή πολιτική συγκέντρωση στο ‘Grand Prospect Hall’ (http://www.grandprospect.com/), το Σάββατο 7 Απριλίου 2012, στις 7:30 μ.μ. Εκεί, η Έλενα Κουντουρά, διά ζώσης, και ο Πάνος Καμμένος, μέσω Skype ή video, θα παρουσιάσουν τις πολιτικές θέσεις του πολιτικού φορέα ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’.
Έχω όμως δύο ερωτήσεις γενικού πολιτικού περιεχομένου, σχετικά με τις πολιτικές θέσεις του πολιτικού τούτου φορέα.
Η πρώτη μου ερώτηση έχει να κάνει με τα εξής: οι κανόνες του διεθνούς δικαίου απαιτούν μία εμπεριστατωμένη εθνική λαϊκή κυριαρχία γιά την πολιτική ακύρωση των μνημονίων, των συμβάσεων δανειακής εξυπηρέτησης της Ελλάδος και του παρανόμου χρέους της χώρας. Δύο πιθανοί τρόποι προκειμένου να διαπιστωθεί η αναγκαία εθνική λαϊκή κυριαρχία, γιά την νομική και νόμιμη αποδοχή των ακυρώσεων τούτων είναι: είτε η διεξαγωγή δημοψηφίσματος, είτε η ουσιαστική μεταβίβαση της πολιτικής εξουσίας στον ελληνικό λαό, μέσω μίας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.
Στην παρούσα κατάσταση της Ελλάδος, εντός δηλαδή της ΕΕ, η Συντακτική Εθνοσυνέλευση μπορεί να θεωρηθεί ως ο σχετικά εύκολος τρόπος διαπίστωσης της εμπεριστατωμένης εθνικής λαϊκής κυριαρχίας, μιάς και η ΕΕ δεν αρέσκεται πλέον στην διεξαγωγή δημοψηφισμάτων, μετά από την τόσο άσχημη εμπειρία που είχε με την Συνθήκη του Μάαστριχτ [1]. Και όλες και όλοι μας γνωρίζουμε τι απέγινε η πολιτική καριέρα του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, μερικά μόνον δευτερόλεπτα μετά από την ωραία εκείνη ώρα, που τόλμησε καν να ψελλίσει την λέξι ‘δημοψήφισμα’.
Μέχρι στιγμής, δεν έχω δει τίποτε σχετικό ούτε με την διεξαγωγή Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης ούτε με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, μέσα στις θέσεις του πολιτικού φορέα ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’. Πως ακριβώς λοιπόν σχεδιάζεται η επανελλήνιση της Ελλάδος, από τον πολιτικό φορέα ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’, χωρίς τις πολιτικές πράξεις που απαιτούνται, προκειμένου να διαπιστωθεί η αναγκαία και εμπεριστατωμένη εθνική λαϊκή κυριαρχία, γιά την νομική και νόμιμη αποδοχή των ακυρώσεων των αποφάσεων του νυν κατοχικού καθεστώτος ΝΔ·ΠαΣοΚ;
Σημειωτέον πως δεν τα λέω εγώ αυτά περί κατοχικού καθεστώτος. Οι διανοούμενοι διεθνείς επαΐοντες της πολιτικής επιστήμης μας τα λένε ξανά και ξανά.
Σχετική με την παραπάνω είναι και η δεύτερη ερώτηση. Έχει να κάνει με τον σκοπό της ύπαρξης του πολιτικού φορέα ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’, όπως και με την επιτακτική ανάγκη της πολιτικής σύμπραξης, όλων των εκτός βουλής και νυν πολιτικής τάξης πολιτικών φορέων, σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, γιά την αναίμακτη ανατροπή του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής, κοινοβουλευτικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα, που τελεί βέβαια υπό το κατοχικό καθεστώς ΝΔ·ΠαΣοΚ.
Ποιά θα είναι λοιπόν η στρατηγική του πολιτικού φορέα ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’; Θα παίξει έναν ρόλο ισοβισμού, συμβάλλοντας ενεργά τα μέγιστα στην αειφορία, στην βιωσιμότητα, στην διαιώνιση και στην συντήρηση του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής κοινοβουλευτικής κομματοκρατίας; Ή θα ανταποκριθεί πραγματικά, χωρίς οπλαρχηγιλίκια, με ισηγορία, ισοκρατία και ισονομία, στην πολιτική σύμπραξη με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, προκειμένου και πάλι γιά να διαπιστωθεί η αναγκαία και εμπεριστατωμένη εθνική λαϊκή κυριαρχία, γιά την νομική και νόμιμη αποδοχή των ακυρώσεων των αποφάσεων του νυν κατοχικού καθεστώτος ΝΔ·ΠαΣοΚ;

Μήπως υπάρχει και κάποια τρίτη στρατηγική επιλογή που μου διαφεύγει; Ευχαριστώ σας γιά την ώρα σας και την προσοχή σας.

Ευοί Ευάν,
Νίκος Γεωργαντζάς
[1] To δημοψήφισμα γιά την Συνθήκη του Μάαστριχτ (Maastricht Treaty) πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία στις 20 Σεπτεμβρίου 1992. Η συνθήκη εγκρίθηκε από μόλις πάνω από το 51 τοις εκατό των ψηφοφόρων. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, γνωστό ως το “petit oui”, μαζί με το “Όχι” της Δανίας σηματοδοτούν το τέλος της ‘ανεκτικής συναίνεσης’ γιά την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, που υπήρχε στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ευρώπης μέχρι τότε. Από εκείνο το σημείο και εντεύθεν, όλα τα θέματα σχετικά με την ‘ευρωπαϊκή ολοκλήρωση’ υπόκεινται σε έλεγχο στην Ευρώπη, με τον απροκάλυπτο ευρωσκεπτικισμό να κερδίζει συνεχώς υπεροχή. Πηγή: http://el.wikipedia.org/wiki/Συνθήκη_του_Μάαστριχτ και http://en.wikipedia.org/wiki/Maastricht_Treaty
Είναι άξιον προσοχής το ότι πραγματοποιήθηκε δημοψήφισμα γιά την επικύρωση του Μάαστριχτ μόνον στην Γαλλία, στην Ιρλανδία και στην Δανία. Ναι, στην κλασική Ελλάδα δημιουργήσαμε την αυθεντική δημοκρατία, αλλά με παλιατζούρες θα ασχολούμαστε τώρα εμείς οι μεταμοντέρνοι και άρδην προσκυνημένοι νεοραγιάδες; Άκου δημοψήφισμα…

Dimitris N. Adamopoulos

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>