«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ελληνική απόγνωση στα διεθνή ΜΜΕ

ΑΘΗΝΑ 04/04/2012
Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για την ( ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ )  77χρονου συνταξιούχου στην πλατεία Συντάγματος. Ο διεθνής Τύπος μιλά για τα ποσοστά αυτοκτονίας που έχουν αυξηθεί, το πρόγραμμα λιτότητας που δεν «βγαίνει» και την απόγνωση που έχει καταλάβει τους Έλληνες.
Ο βρετανικός Telegraph συνδέει το περιστατικό με τις αντίστοιχες ανθρώπινες τραγωδίες που διαδραματίζονται σε άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, «προκαλώντας θυμό και θλίψη».
Μεταφέρει δε το κλίμα από την πλατεία Συντάγματος, «διαβάζοντας» τα σημειώματα δίπλα στο δέντρο που αυτοκτόνησε ο συνταξιούχος. «Αρκετά» έλεγε το ένα σημείωμα, ενώ άλλο αναγράφει την ερώτηση «ποιος θα είναι ο επόμενος;» και ένα τρίτο λέει ότι «ήταν δολοφονία όχι αυτοκτονία».
Η Wall Street Journal επίσης αναφέρεται στα σημειώματα. «Μακάρι αυτός να είναι ο τελευταίος θάνατος ενός αθώου πολίτη. Ελπίζω οι επόμενοι να είναι των προδοτών πολιτικών» λέει ένα από αυτά.
Η οικονομική εφημερίδα τονίζει πως ο συνταξιούχος παρομοιάζει την σημερινή κατάσταση με όσα βίωσε η Ελλάδα τον ΄Β Παγκόσμιο Πόλεμο και αναφέρεται στην ελληνική κρίση που βαθαίνει και «επιδεινώνεται» όσο αυξάνονται τα μέτρα.
Περαστικός αναφέρει ότι «ήταν μία συμβολική αυτοκτονία». «Αν δεν το είχε κάνει εδώ, μπροστά στο Κοινοβούλιο, δεν θα το είχε προσέξει κανείς», προσθέτει.
Το Reuters αναφέρεται στις εκδηλώσεις μνήμης και στο σημείωμα που βρέθηκε στην τσέπη του, στο οποίο κατηγορεί τους πολιτικούς για τα βάσανα της χώρας.
Τονίζει ότι οι αυτοκτονίες στη χώρα έχουν σημειώσει «άλμα» και ότι ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου αποκάλυψε πως του τηλεφώνησε μία συνάδελφός του και του είπε πως εκείνη θα είναι η επόμενη.
Το Reuters μιλά με πολίτες που περιγράφουν το κλίμα. «Σε αυτό το σημείο μας έφεραν. Περιμένουν από έναν συνταξιούχο να ζήσει με 300 ευρώ;» λέει η 54χρονη Μαρία Παράσχου, από την πλατεία Συντάγματος.
«Μας έκοψαν τους μισθούς, μας ταπείνωσαν. Έχω μία κόρη που είναι άνεργη και ο άνδρας μου έχει χάσει το ήμισυ των εισοδημάτων του. Όμως δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να απελπιστεί» λέει.
http://www.nooz.gr/
Μοιραστείτε το!

1 comment to Η ελληνική απόγνωση στα διεθνή ΜΜΕ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>