«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριοι Εισαγγελείς, ακούει κανείς;

 Αθήνα 01η Απριλίου 2012

«Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,

ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,

κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα,

των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…»

Κωστής Παλαμάς

Υπό τα όσα μου υπαγορεύει το εσωτερικό μου όραμα για το αύριο του Έθνος μου, ακούγοντας την φωνή της συνειδήσεώς μου, έχοντας κατά νου μου την διαχρονική επιταγή του Δικαίου ότι «Και οι κρίνοντες κρίνονται» και βάσει της διά της γνωμοδοτήσεως διδαχής του αειμνήστου Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίου Χοϊδά, διά της οποίας επεσημάνθη ότι «αι πράξεις των δημοσίων Αρχών και ιδιαίτατα αι υπό της δικαστικής εξουσίας προερχόμεναι εισί του κοινού κτήμα και εις την κοινήν κρίσιν υπόκεινται», νομιμοποιούμαι, ως Έλληνας το γένος, να προβώ στην επίκριση όχι μόνον των δικαστικών αποφάσεων αλλά και στην πλημμελή άσκηση των καθηκόντων αυτής έναντι εμού ως ενεργού κύτταρου του Έθνους διότι η Δικαιοσύνη την εξουσία της την αντλεί από τον Λαό. Όθεν, όσον εντονώτερο εκδηλώνεται το ενδιαφέρον του Κυριάρχου Λαού διά την εμπέδωση του κύρους της Δικαιοσύνης, τόσο αποδεικνύεται η πολιτική ωριμότης του και το βάθος της δημοκρατικής του συνειδήσεως.
Αν βέβαια Κύριοι, αυτή μου η παρέμβασις θεωρηθεί εκ μέρους σας ανοίκειος και προσβλητική για τον θεσμό του οποίου αποτελείτε τους θεματοφύλακες, πράγμα που απεύχομαι, σας φέρω στην μνήμη σας την ιστορική φράση του συνηγόρου, Προέδρου του σώματος των Δικηγόρων του Παρισιού, που ορίσθηκε από αυτούς να υπερασπίσει στη Συνέλευση του Λαού τον Βασιλιά Λουδοβίκο τον ΙΣΤ΄,

«Σας φέρνω την κεφαλήν μου και την αλήθειαν. Την κεφαλήν μου μπορείτε να την πάρετε, αλλά την αλήθεια ποτέ.»
Εάν το επιθυμείτε λοιπόν Κύριοι Εισαγγελείς, κόψτε μου το κεφάλι, μπήξτε το σε ένα παλούκι, περιφέρετέ το ανά την Επικράτεια και κρεμάστε το τελικά στον μεγάλο πλάτανο του χωριού μου, για παραδειγματισμό, αφού η παρούσα αφορά προσωπικώς και Υμάς.

Τούτη η αποκοτιά μου είναι η έκρηξη της ψυχής μου διότι σήμερα ιδιαιτέρως μας καταλαμβάνει υπέρτατη θλίψη και πόνος βαθύς για τον διεθνή διασυρμό της χώρας μας αφού οι πάντες έχουμε εννοήσει ότι βρισκόμαστε σε ημέρες φθοράς και διαφθοράς, σε ημέρες σήψης και διάλυσης, σε ημέρες που αναδεικνύεται η θεσμική γύμνια. Σήμερα, δηλαδή, που έχει επέλθει ο εκχυδαϊσμός του πολιτικού βίου της χώρας μας και αναδεικνύεται ούτος μέσα από το επικρατούν νοσηρό και διαβρωτικό θεσμικό, πολιτικό και κοινωνικό κλίμα των ημερών μας, η επέμβασή σας όχι μόνο θεωρείται αναγκαία, αλλά είναι και επιβεβλημένη, προκειμένου να αναστραφεί τούτο και να έλθει η αλλαγή στο πολιτικό μας γίγνεσθαι ούτως ώστε να μην παρέχεται η διαρκής ασυλία στα πολιτικά εκείνα ανέντιμα πρόσωπα, τα οποία οι πλείστοι των πολιτών τα καταγγέλλουν για διαφθορά, επειδή ασφαλώς τα γνωρίζουν.
Η παρούσα παρέμβασής μου όμως Κύριοι, ως Έλληνος το γένος, βασίζεται επί των Διατάξεων του Άρθρου 1 και δη αφ’ ενός της παραγράφου 3, του Καταστατικού Χάρτου της χώρας, κατά την οποίαν «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους», αφ’ ετέρου της παραγράφου 2 αυτού κατά την οποίαν «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία».
Επειδή οι ανωτέρω θεμελιώδεις διατάξεις παραβιάζονται ασυστόλως και κατ’ εξακολούθηση, από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και από θεσμούς που έχουν υποχρέωση να τις τηρούν, αφ’ ης στιγμής οι πολίτες της χώρας αυτής, και εν προκειμένω εγώ, θεωρούμε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε βαρειά Συνταγματική εκτροπή έχοντας ο Λαός απέναντί του μια απροκάλυπτα τυραννική, αυταρχική και αυθαίρετη εξουσία και ότι, υπ’ αυτές τις συνθήκες, το πολίτευμα πλέον δεν είναι Δημοκρατία αλλά Τυραννία, ως Έλληνες το γένος και όχι ως άτομα, ασκώντας το αναφαίρετο δικαίωμά μας της ελευθερίας της έκφρασης, αγνοούμε την οποιαδήποτε συνέπεια των πιστεύων μας και υψώνουμε την δική μας φωνή υπερασπιζόμενοι τις απόψεις μας και αντικρούομε το κλίμα φοβίας που καλλιεργεί μεθοδικά το καθεστώς ποινικοποιώντας την γνώμη, με σκοπό την υποβάθμιση της αποκρουστικής εφαρμοζόμενης πολιτικής και των ωμοτήτων του εναντίον της κοινωνίας και κατ’ επέκταση του Έθνους, και για να αποδείξουμε ότι αυτή η χώρα, ευτυχώς ακόμη, δεν «ξόφλησε» από ήθος και από ιδανικά, αλλά ότι η Ελλάδα είναι εδώ, κρατιέται και αντιστέκεται, ενστερνιζόμαστε το ακροτελεύτιο Άρθρο 120 παράγραφο 4 του Συντάγματος, που έτσι κι αλλιώς οι εξουσιαστές το έχουν καταντήσει κουρελόχαρτο, το οποίο επιτάσσει:«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», η έννοια δε της βίας δεν αφορά μόνον τη σωματική και φυσική βία, αλλά και την ψυχολογική.
Διά των ανωτέρω, το Σύνταγμα απευθύνεται στην Συνείδηση των Ελλήνων, εν ονόματι δε του πατριωτισμού υποχρεώνει όλους τους Έλληνες σε αντίσταση κατά των σφετεριστών της λαϊκής κυριαρχίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.  Η αντίσταση κατά της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος ουσιαστικά σημαίνει την εκ μέρους σας δίωξη και την εκ μέρους των Ελλήνων εκδίωξη των βιαστών του Συντάγματος και των όσων το κατέλυσαν. Και αυτό αφορά όλους τους Έλληνες, μηδέ του γράφοντος εξαιρουμένου.
Κατά το άρθρον  2 παρ. 1 του Συντάγματος, «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». Πού ευρίσκεται κόκκος συνάπεως του σεβασμού αυτού εκ μέρους των ασκούντων την εξουσία Κύριοι; Δεν αποτελεί αυτό ονειδισμό, λοιδορία και καταφρόνηση προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια όταν ένας ολόκληρος Λαός οδηγείται στον αφανισμό; Εσείς γνωρίζετε κάλλιστα Κύριοι ότι, κυριαρχία σημαίνει και για τον Ελληνικό Λαό, 

ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΣ ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΠΑΡ’ ΟΥΔΕΝΟΣ.

Τις ημέρες τούτες που η διαφθορά έχει προσλάβει ενδημικό χαρακτήρα, ο βόρβορος έχει πλημμυρίσει την δημόσια ζωή της χώρας και η σήψη έχει γιγαντωθεί σ’ όλη την έκταση της κοινωνικής πυραμίδας με διαβρωτικές επιπτώσεις που οδηγούν στην κατάλυση του Κράτους Δικαίου, διά της παρούσης προβάσεώς μου, απευθύνομαι στην Δικαιοσύνη ως το οχυρό της Δημοκρατίας. Απευθύνομαι σε κράτος ευνομίας και όχι σε «κράτος δικαστών» κατά τους φιλιππικούς του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης κυρίου Χατζηγάκη. Απευθύνομαι στην Δικαιοσύνη έχοντας κατά νουν την παρακαταθήκη του αλήστου μνήμης Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου Αλέξανδρου Σβώλου: «Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι εις τον κυρίαρχον Ελληνικόν Λαόν δεν πρέπει να έχη όρια». Απευθύνομαι στην Δικαιοσύνη έχοντας υπ όψιν τους λόγους του μεγάλου φιλοσόφου Πλάτωνα στους διαλόγους του «Γοργία»: «Οι νόμοι υπάρχουν για να υπηρετούν κυρίως τους αδύναμους, προστατεύοντάς τους από την ασυδοσία των ισχυρών».
Υπό τα αξιώματα αυτά επιβάλλεται ο σεβασμός, εκ μέρους των υπηρετούντων την αξιοπρέπεια του Έθνους φορέων της Δικαιοσύνης, προς την αρχήν της λαϊκής κυριαρχίας, τους οποίους ΔΕΝ θεωρώ ως χρωματιζόμενους «μπλέ ή πράσινους» κατά την άλλοτε ρήση του κυρίου Χρυσοχοϊδη, ΟΥΤΕ ως «διαβρωμένους από δικαστικά και παραδικαστικά κυκλώματα», κατά την θέση του πρώην Πρωθυπουργού της χώρας κυρίου Κώστα Καραμανλή, ΟΥΤΕ ως θεσμό που «..θα έπρεπε να ελέγχεται για κακουργήματα…» και ο οποίος δέχεται «Ωμές κομματικές παρεμβάσεις» κατά την ρήση του αείμνηστου Προέδρου του Αρείου Πάγου Στέφανου Ματθία, ΟΥΤΕ για «…δικαστές που δεν έχουν ήθος» κατά τις απόψεις του αείμνηστου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Κρουσταλάκη, ΟΥΤΕ για «εγκάθετους δικαστικούς λειτουργούς» ΟΥΤΕ «για επίορκους δικαστές στην υπηρεσία της κυβέρνησης» όπως δήλωνε ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από το βήμα της Βουλής. Δεν απευθύνομαι σε ανεπαρκείς Ταγούς της Ελληνικής Δικαιοσύνης που η παράνομη δράση των επέφερε ΣΟΚ στην Δικαιοσύνη από τα συμβαίνοντα στους κόλπους αυτής «σημεία και τέρατα», κατά την έκφραση του αείμνηστου Προέδρου του Αρείου Πάγου Στεφάνου Ματθία, από Ταγούς αυτής που «μουσκεύουν στην αμαρτία» με αποτέλεσμα να καταγγέλλει ο αείμνηστος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Κρουσταλάκης ότι: «Δεν είναι άξια επαίνων η Δικαιοσύνη», ΟΥΤΕ υιοθετώ τα όσα, μετά λόγου γνώσεως, ανατριχιαστικά περί Δικαιοσύνης κατήγγειλε ο Δικηγόρος Αθηνών κύριος Γεώργιος Αλφαντάκης στον δίαυλο Alter λέγοντας: «Ατυχώς υπάρχει ένα παράτυπο Διευθυντήριο στους κόλπους της».
Δεν απευθύνομαι σε Εισαγγελικούς λειτουργούς οι οποίοι, δυστυχώς, για την υπόθεση των Ιμίων που είχα καταθέσει έγκληση απεφάνθησαν ότι ΟΥΔΕΙΣ ΕΥΡΕΘΗ ΕΝΟΧΟΣ όπως και σε τόσες άλλες υποθέσεις εγκλήσεών μου π.χ. κατά: [Κωνσταντίνου Σημίτη, Ευάγγελου Γιαννόπουλου, Πέτρου Ευθυμίου, Οδυσσέα Κυριακόπουλου, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Γεωργίου Καρατζαφέρη, κ.α.]. 
Μετατράπηκε λοιπόν η Δικαιοσύνη σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ; Δεν εξασφαλίζει πλέον την ευνομία; Ευνουχίστηκε και δεν εκπληρώνει τον θεσμικό της ρόλο; Γεννάται πλέον το ερώτημα: «Διερρήχθησαν οι θεσμοί; Έχει η δικαιοσύνη διαφθαρεί; Νόμος είναι πλέον το δίκαιο των ανόμων; Οι θεσμοί αποτελούν εστία ανομίας;».
Όλοι οι Έλληνες πιστεύουμε ότι βασικό στοιχείο της Δημοκρατίας μας είναι η ποιοτική απονομή της Δικαιοσύνης και αρχή κάθε κυρίαρχου εθνικού κράτους είναι η εύρυθμος λειτουργία αυτής. Όλοι οι Έλληνες πιστεύουμε στην Ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης και στην τόλμη των Ελλήνων Δικαστών, που με τις γενναίες αποφάσεις των έχουν γράψει τις λαμπρότερες σελίδες της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας τιμώντας τα υψηλά ιδανικά της Πατρίδας και της Δημοκρατίας και όλοι οι Έλληνες αποτείνουμε χείρα βοηθείας σε σας. Εσείς όμως ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, υπεραμυνόμενοι των μισθολογικών σας κεκτημένων που καθορίζονται από τις διατάξεις των άρθρων 88 # 2 και 99 του Συντάγματος και στο εκπάγλου σοφίας αριστούργημα της υπ αριθμόν 13/2006 ληστρικής αποφάσεως του περίφημου λεγόμενου Μισθοδικείου που μοίρασε τα δισεκατομμύρια σ’ εσάς τους λειτουργούς της Θέμιδος, στους βουλευτές και τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους αποτελώντας ίσως το μεγαλύτερο και πιο αδιανόητο σκάνδαλο λόγω της εγγραφής τους στους πιο κρίσιμους προϋπολογισμούς των ετών 2008 μέχρι 2011 συμβάλλοντας ως η μοιραία σταγόνα που έκανε το ποτήρι της χρεοκοπίας να ξεχειλίσει! Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα τί ακριβώς νιώθετε, περί των ανωτέρω, Εσείς που παριστάνετε τους βιγλάτορες της νομιμότητας και τους φύλακες των Θερμοπυλών;
Υπό τις ανωτέρω θέσεις θέτω, την παρούσα έγγραφη του Γένους μου κραυγή, υπό την εχέφρονα κρίση εντίμων και εγκρίτων Ελλήνων Διακόνων της Θέμιδας καθ’ ότι αφορά το σύνολο του ελληνικού Λαού και εμένα προσωπικώς, που στεκόμαστε αντιμέτωποι σε έναν πρωτόγνωρο, στην σύγχρονη Ιστορία, καταιγισμό μεθοδευμένων μέτρων, που προσβάλλουν την οντότητά μας στοχεύοντας στην υποβάθμισή μας ως ανθρώπων και στην συρρίκνωση του ελληνισμού που προδόθηκε από ολιγομελή ομάδα από ρυπαρά πολιτικά ανθρωπάρια που λυμαίνονται την εξουσία και μια συμμορία επίορκων δολοφόνων που οδηγούν το Έθνος λαβωμένο στο κρεματόριο του διεθνούς τοκογλυφικού οργανωμένου εγκλήματος με αποτέλεσμα τα πολιτικά όρνια, τα πολιτικά σκύβαλα, οι πραγματικοί εγχώριοι τρομοκράτες, υπό τον μανδύα της «Δημοκρατίας», με μιά οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση οδήγησαν και οδηγούν δολίως την Ελλάδα στην απαξίωση και την χρεοκοπία και το Έθνος των Ελλήνων στην ανυποληψία, την καταισχύνη, στον απόλυτο εξευτελισμό και στον αφανισμό.
Έχοντας την ευθύνη των γραφομένων μου, απευθύνομαι στους πραγματικά έντιμους, επαρκείς και αδέκαστους λειτουργούς της ισταμένης και καθημένης Δικαιοσύνης, απευθύνομαι σε όσους εξ Υμών αντέχουν να μαθαίνουν την αλήθεια και δεν ανέχονται την αδικία, σε όσους πιστεύουν ότι η γνώση είναι δύναμη και θέτω το ερώτημα Κύριοι σε Εσάς τους «Φύλακες του Νόμου»: «Υπάρχουν Δικαστές στο Βερολίνο;»… Δυόμισι αιώνες μετά την παροιμιώδη αυτή φράση του Πρώσου χωρικού που εξέφραζε τη βεβαιότητά του για τη Νομιμότητα στο κράτος του παραμένει απορίας άξιο αν και ο σημερινός απλός Έλληνας έχει αυτήν τη βεβαιότητα και αυτήν τη δυνατότητα….. Κοιτάξτε τον Λαό στα μάτια. Ίσια στα μάτια και απαντήστε σε τούτο το ερώτημά του:
«Υπάρχουν άραγε Δικαστές στην Αθήνα; Υπάρχουν Φύλακες του Νόμου; Υπάρχει Νομιμότητα στο λυκαυγές του 21ου μ.Χ. αιώνα;»
Ελπίζω ότι κάποια στιγμή, σε τούτη τη χώρα, θα ακουστούν ξανά τα λόγια του αείμνηστου Αναστάσιου Πολυζωίδη όταν τον Μάϊο του 1834 ο Υπουργός της Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Σχινάς εισέβαλε με τους χωροφύλακες στο δωμάτιο της διάσκεψης που δίκαζε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Δημήτρη Πλαπούτα και έσυρε τον Πολυζωίδη μαζί με τον Γεώργιο Τερτσέτη στην έδρα για να απαγγείλουν καταδικαστική απόφαση. Λόγια που αποτελούν ύμνο για τους λειτουργούς  της Θέμιδας: «Το μεν σώμα μου μπορείτε να κάμετε όπως θέλετε, αλλά τον στοχασμό μου, δεν θα δυνηθείτε να παραβιάσετε.» Θα ακουστούν άραγε ξανά τέτοια λόγια ελληνικά;
Κανείς δεν μπορεί να εμψυχώσει τώρα πιά τον κόσμο, κανείς. Και ενώ απαιτείται εκ μέρους σας η υπέρβαση εν τούτοις, η ατιμωρησία, παρά την σωρεία παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας, συνεχίζεται υπό τα όμματα Υμών. Κανείς δεν φταίει; ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΟΧΟΣ, όταν βιώνουμε καθημερινά την εκτέλεση των «συμβολαίων θανάτου» της κυβέρνησης των ανδρεικέλων; Γιατί ακόμα στο απυρόβλητο και στην ιδιότυπη ασυλία αυτοί που μας οδήγησαν σε τούτη την οικτρή κατάσταση; Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, κρυμμένοι υπό την λεοντή της βουλευτικής ασυλίας,  δεν θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους; Δεν σας εξοργίζουν αλήθεια τα απάνθρωπα αντιλαϊκά ανοσιουργήματα που με θράσος επέβαλλε μιά θλιβερή λυκοσυμμαχία, μιά παράνομη «κυβέρνηση», μιά «κυβέρνηση» ουσιαστικά έκπτωτη, μιά «κυβέρνηση» διορισμένη από την Goldman Sacks, μιά «κυβέρνηση» των τοκογλύφων και των δανειστών μας, μιά «κυβέρνηση»  που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίζει να προστατεύει, μια «κυβέρνηση» που  σκοπό έχει να διασφαλίσει τα αφεντικά της που είναι οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι και ένα απαξιωμένο τραγελαφικό κοινοβούλιο που λειτουργώντας ως ομάδα κατοχής διαμοιράζει τα ιμάτια του Έθνους μεταβάλλοντας την Ελληνική οικογένεια σε μια εξαθλιωμένη μάζα χωρίς ιστορία, μνήμη και θέληση δημιουργώντας έντονο δημογραφικό πρόβλημα με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα και στόχο την απόλυτη συρρίκνωση και εξαθλίωση του Λαού; Εγκάθετοι των Τραπεζών κυκλοφορούν σαν ύαινες στο Μαξίμου και εξακολουθούν να διαχειρίζονται την καταστροφή μας, αυτοί ακριβώς που μας κατέστρεψαν. Έβαλαν την χώρα σε θανάσιμη παγίδα και το δολοφονικό τους σενάριο προωθείται ακάθεκτα.
Μήπως οι βουλευτές είναι άνθρωποι μειωμένης αντίληψης, εκτός τόπου και χρόνου, χρήζοντες δικαστικής συμπαράστασης; Ή μήπως έχει καταλυθεί το πολίτευμα και υφίσταται σύγχυση των δύο διακριτών εξουσιών, δηλαδή του νομοθετικού και του εκτελεστικού σε βαθμό που να μη μπορούμε να συζητήσουμε πλέον για Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, αλλά για κάποιου είδους ολοκληρωτικού καθεστώτος, με το εκτελεστικό στο ρόλο του απόλυτου δικτάτορα; Ας κριθούν, τουλάχιστον, έκαστος κατά τις ευθύνες του. Τολμήστε όμως την υπέρβαση Εσείς μην ξεχνώντας ότι Η ΣΙΩΠΗ δεν είναι πάντα ΧΡΥΣΟΣ και
«O σιωπών δοκεί συναινείν» κατά δε τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ: «Η ζωή μας τελειώνει όταν σιωπούμε για πράγματα που μας αφορούν». Θα ανεχθείτε λοιπόν επί μακρόν την Ύβρη προς το Έθνος των Ελλήνων; Αν έτσι έχουν τα πράγματα, μην αμφισβητείτε την Νέμεση και αναμείνετε την Τισιφόνη.
Η κοινωνία Κύριοι, απαιτεί γενναιότητα. Αυτοί που δημιούργησαν δολερά το σήμερα, ταυτίζοντας το θύμα με τον θύτη με την «παγκάλειο» ρήση «Μαζί τα φάγαμε», προσπαθούν να μας κάνουν να νιώσουμε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!. Και αν χάσαμε το μέλλον μας, θα χάσουμε και την Ελλάδα μας; Κάποιος δεν πρέπει να λογοδοτήσει; Τελικά ποιός είναι ο εχθρός; Πότε επί τέλους θα λογοδοτήσουν αυτά τα άθλια κτήνη;
Γνωρίζετε ότι: «Η γενοκτονία μπορεί να επιδιωχθεί είτε με σειρά ομαδικών φόνων, όλων ή σχεδόν όλων των μελών μιας φυλής, είτε με συστηματική εξασθένιση αυτής (με διάφορα μέσα) μέχρι τη βαθμιαία εξάλειψή της φυλής.»
Οι Γενοκτόνοι της Ιστορίας εφήρμοσαν τις μεθόδους αυτές σε αλλότριους και σε αλλόφυλους λαούς. Εδώ όμως, εν έτει 2012 συμβαίνει το πρωτοφανές. ΟΙ ΙΔΙΟΙ που ορκίστηκαν στο Θεό και το Σύνταγμα να τον προστατεύουν, ΟΙ ΙΔΙΟΙ αχάριστοι που ο ελληνικός Λαός τίμησε με θώκους και αξιώματα και πολλοί, πρώην ψωμόλυσσες, που απ’ τον μόχθο του ελληνικού λαού ετράφησαν, επαχύνθησαν, γιγαντώθηκαν και πλούτισαν, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, αφού τον καταλήστευσαν, τον ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ (γιατί για κατάντια πρόκειται) επαίτη και τώρα με ηδονική προθυμία γίνονται και οι φυσικοί αυτουργοί στην επερχόμενη γενοκτονία του.
Αυτοί οι ίδιοι, τσαρλατάνοι, γελοίοι, επίορκοι, αργυρώνητοι, εθελόδουλοι, μοιραίοι ΕΘΕΛΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ υποκριτές και επικίνδυνοι Έλληνες ηγέτες, εφαρμόζουν το εκ σκοτεινών κέντρων εκπονηθέν ύπουλο, γενοκτόνο, πρόγραμμα στερώντας από τον ελληνικό λαό τα μέσα για να ζήσει καθιστώντας τον άνεργο, άστεγο και ζήτουλα οδηγώντας τον σε συσσίτια λιώνοντας έτσι την αξιοπρέπειά του έχοντας στόχο την απόλυτη εξαθλίωσή του. Αυτοί οι ίδιοι, με τα ζαγάρια των ΜΜΕ, «έσπρωξαν» μάνες από μπαλκόνια και οδήγησαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ πατέρες στην ταπείνωση και την αυτοκτονία. Αυτοί οι ίδιοι ωθούν τον ΑΝΘΟ του ελληνικού Έθνους στα ναρκωτικά και στον ανθελληνικό πλέον ξεριζωμό. Οι νέοι της Ελλάδος τώρα αποτελούν το σημερινό προλεταριάτο του καπιταλισμού. Εξέλιπαν τα όνειρα και τα ιδανικά τους. Κατόπιν τούτου είναι φανερό ότι αδυνατούν να δημιουργήσουν οικογένεια για να διατηρήσουν την ελληνική φυλή, με συνέπεια το γένος των Ελλήνων να φθίνει ραγδαίως οδηγώντας μεθοδικά, τον ελληνικό Λαό στην εξαφάνισή του. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. Αυτοί οι ίδιοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ το Έθνος μας. Αυτοί οι ίδιοι ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!  
Για την δραματική κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η χώρα, δεν ευθύνονται μόνο η εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία, αλλά και η δικαστική, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες, έχει σταδιακά εξελιχθεί σε μηχανισμό συναυτουργίας και συγκάλυψης εγκλημάτων. Την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στον τρίτο πυλώνα της δημοκρατίας, έχει περιγράψει, εκ των έσω, σε εκτεταμένη συνέντευξή του στην εφημερίδα Κόσμος του Επενδυτή, τον Ιούνιο 2010, ο εν ενεργεία ακόμη τότε Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κύριος Ιωάννης Παπανικολάου και την 22-12-2011 την εικόνα αυτή ενίσχυσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κύριος Μιλτιάδης Παπαϊωάννου δηλώνοντας: «Η Δικαιοσύνη είναι σε βαθιά κρίση» προσθέτοντας ότι
«η Δικαιοσύνη δοκιμάζεται και αμφισβητείται και γι’ αυτό κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να ασκεί κριτική στις δικαστικές αποφάσεις».
Σήμερα ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΕΔΩ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!! Σας καταγγέλλουμε τους αυτουργούς σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε έμμεση τοιαύτη με αυτουργούς τις τράπεζες, τις εισπρακτικές εταιρίες και δεν αφήνουμε την Τρόϊκα απ’ έξω. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!! Ανοίξτε αυτιά και μάτια και ΠΡΑΞΤΕ επειγόντως ό,τι είναι εφικτό λόγω έκτακτων συνθηκών που γίνονται όλο και πιο απειλητικές για την ζωή μας κάθε μέρα. Απαιτούμε να ανταποκριθείτε στην αποστολή σας με την ύψιστη προτεραιότητα την σωτηρία του Έθνους διότι αν αυτή η καταστροφή της πατρίδος μας μείνει ατιμώρητη, αν δείξετε την ίδια αδιαφορία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τα Κυριαρχικά Δικαιώματα του συνόλου του Ελληνικού Λαού, θα υποθέσουμε ότι εμμέσως επιδοκιμάζετε τις ωμότητες που διαπράττονται σε βάρος μας και ότι είστε και Υμείς υπόλογοι ως συνένοχοι της συντελούμενης Εθνοκτονίας από τσαρλατάνους, γελοίους και επικίνδυνους Έλληνες «ηγέτες» γνωρίζοντάς σας ότι, όταν έρθει και η δική σας ώρα, τότε θα είναι πολύ αργά και γιά εσάς και θα είσθε άξιοι της τύχης σας, αφού δεν θα υπάρχει ούτε ένας Έλληνας να σας υπερασπιστεί! ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Γνωρίζει ο Λαός ότι η Δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά απεδείχθη  ότι είναι και κωφή. Δεν ακούτε την οιμωγή της Ελλάδας, δεν οσφραίνεσθε το αίμα το ελληνικό που κυλάει;
Η συγκλονιστική προθανάτια κραυγή του 56χρονου άνεργου οικογενειάρχη, πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών που έδωσε τέλος στη ζωή του στο «Νησί των Ονείρων» της Εύβοιας, αποτυπώθηκε σε ένα κομμάτι χαρτί. Τα όσα έγραψε με τρεμάμενο χέρι ο πνιγμένος στα χρέη πολίτης πριν πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας, είναι παραγγελία προς Υμάς Κύριοι, για απονομή δικαιοσύνης στους επίορκους πολιτικούς που γονάτισαν στους Γερμανούς, και ως πραγματικοί εγχώριοι τρομοκράτες, με μία οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση, οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση αποσκοπώντας στην ολική ή μερική καταστροφή των Ελλήνων και της θρησκείας τους.
Καθώς αρχή κάθε κυρίαρχου εθνικού κράτους είναι η λειτουργία της Δικαιοσύνης αυτή η αρχή, ως περιεχόμενη στο Σύνταγμα, σας δεσμεύει ως υπέρτατο θεσμό.
Κοιτάξτε τον Λαό στα μάτια. Ίσια στα μάτια. Σχετικά με τα εγκλήματα της Γενοκτονίας και Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας που διαπράττονται εις βάρος του Ελληνικού Λαού σε σημείο που αντιμετωπίζουμε το φάσμα της πείνας, θάνατο από κακουχία, θάνατο από ελλειπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παντελή διάλυση του Κράτους όσον αφορά την πρόνοια, το κοινωνικό κράτος. Ποιος τολμάει, εξ Υμών Κύριοι, την σήμερον ημέρα να δηλώνει «αδαής» για τα τεκταινόμενα της Χώρας μας;
Σε όλα τα κράτη, τα εκ του νόμου οριζόμενα ως εγκλήματα τιμωρούνται. Στην πατρίδα μας ακόμη και αν διαλυθεί η χώρα, ΟΥΔΕΜΙΑ κύρωση επιβάλλεται στον υπεύθυνο και υπαίτιο Πρωθυπουργό, εκτός από την καταψήφισή του. Και εδώ έχουμε έναν πρώην Πρωθυπουργό ο οποίος, ήλθε στην εξουσία κατά παράβαση του άρθρου 162 του Ποινικού Κώδικα ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ το εκλογικό σώμα μεταβάλλοντας το εκλογικό του φρόνημα υποσχόμενος στο ελληνικό Λαό προεκλογικώς λαγούς με πετραχήλια, ότι υπάρχουν χρήματα και θα δώσει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ανώτερες του πληθωρισμού. Αντιθέτως όμως επέφερε τη συμφορά, ρούφηξε μέχρι το μεδούλι τον Λαό με τον καταποντισμό μισθών και συντάξεων, τον αποδεκατισμό του κράτους Πρόνοιας, την πλήρη ζουγκλοποίηση της αγοράς εργασίας, την θέσπιση παρανοϊκών φόρων, την πλήρη αποδιοργάνωση της δημόσιας παιδείας, της υγείας, της εσωτερικής και εξωτερικής ασφάλειας, τις μαζικές απολύσεις εργαζομένων με αποτέλεσμα οι πολίτες να περιέλθουν πλέον σε απόγνωση στερώντας από τις οικογένειες την δυνατότητα να μεγαλώνουν παιδιά και έτσι τις υποχρεώνουν σε μέτρα πρόληψης, σε εκτρώσεις ή να τα εγκαταλείψουν και σε ακραίες περιπτώσεις να τα πουλήσουν. Με ποιό δικαίωμα έκλεψαν τα όνειρα των νέων παιδιών; Με ποιό δικαίωμα καταδίκασαν σε θάνατο τα τιμημένα γηρατειά;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον κύριο Κώστα Αλεξανδρόπουλο, Διευθυντή του Ψυχιατρικού τομέα ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ότι έχει παρατηρηθεί δραματική αύξηση, κατά 92%, των ψυχικά ασθενών που επισκέπτονται τα ιατρεία, εμφανίζοντας συμπτώματα κατάθλιψης, άγχους, πανικού, όπως επίσης και την αλματώδη αύξηση των ψυχικών διαταραχών στο γενικό πληθυσμό, τις 1.727 μόνο τις καταγεγραμμένες αυτοκτονίες, λόγω της κρίσης;       
 ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας κύριο Μανώλη Κοντοπυράκη ότι «μαγειρεύτηκαν» τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ μετά τον κύριο Καμμένο, τον κύριο Σταμάτη, τις αποκαλύψεις του κυρίου Αλέξη Τσίπρα ότι η Ελλάδα ξεπουλήθηκε διότι οι πολιτικοί που διαπραγματεύθηκαν ήταν έρμαια από της μίζες της Siemens;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ την  20η Μαρτίου 2012 την βουλευτή Δωδεκανήσου κυρία Μίκα Ιατρίδη  που δήλωσε ότι: «Τα τελευταία δύο χρόνια οι Έλληνες πολίτες, εκβιάζονται και τρομοκρατούνται»;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών κύριο Κωνσταντίνο Λουράντο να καταγγέλλει ποιοί και γιατί έχουν κάνει πειραματόζωα τους Έλληνες με τα γενόσημα φάρμακα;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τις αποκαλύψεις του Βουλευτή Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Σίμου Κεδίκογλου πως το Φεβρουάριο του 2010 ο ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν έτοιμος να παράσχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ της τάξης των 26 δισ. ευρώ, αλλά ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου στην δεκαπεντάλεπτη κατά μόνας συνάντησή τους του μιλούσε για την πράσινη ανάπτυξη;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον υφυπουργό Οικονομικών κύριο Φίλιππο Σαχινίδη την      03η  Μαΐου 2010 στην εκπομπή «πρωϊνή ενημέρωση» στην ΝΕΤ;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ στην εκπομπή «Λαβύρινθος»  της 09-03-2012 στην ΕΤ3 τον Βουλευτή Ν. Αιτωλ/νίας κύριο Δημήτρη Σταμάτη που με μία καταγγελία ΒΟΜΒΑ ισχυρίστηκε ότι το πολιτικό σύστημα ψηφίζει τα μνημόνια εκβιαζόμενο από τους Γερμανούς και τη Μέρκελ με την περιβόητη λίστα Χριστοφοράκου και τα ονόματα πολιτικών και κομμάτων που έχουν σχέση ΜΕ τις προμήθειες κλπ.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ το σκάνδαλο του αιώνα με τις μίζες της Siemens και την διαφημιστική εταιρεία CIVITAS που μοίραζε πακτωλούς χρημάτων στα ΜΜΕ για λογαριασμό της Siemens με την οποία είχε συνεργασία;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον κύριο Θεόδωρο Τσουκάτο να ομολογεί για το εκατομμύριο γερμανικά μάρκα που έφτασε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το ένα ακόμη τέτοιο ποσό προερχόμενο και πάλι από τη Siemens, το οποίο κατέληξε σε λογαριασμό στην Ελβετία;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τις αποκαλύψεις του κυρίου Πάνου Καμμένου για την εμπλοκή της οικογένεια Παπανδρέου, στα CDS και τα παιχνίδια των κερδοσκόπων, την εταιρεία Unigestion που πόνταρε στην πτώχευση της χώρας και τις μπίζνες με το Κατάρ;
ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ τις αποκαλύψεις του Βουλευτή Ευβοίας κυρίου Σίμου Κεδίκογλου, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» της 28-02-2012 για το πώς, «Μας έστελναν στο ΔΝΤ από τον Ιούνιο του 2009!»;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ την απίστευτη καταγγελία του βουλευτή Πρεβέζης κυρίου Βαγγέλη Παπαχρήστου ότι στο πολυνομοσχέδιο που ψήφισαν την 12-02-2012 οι 199 βουλευτές, την ώρα που καιγόταν η Αθήνα, σε πολλά σημεία υπήρχαν….κουκκίδες όπου θα συμπληρώνονταν τα ποσά μετά την ψήφιση των σκληρών μέτρων; Συνεπώς, η ψήφιση του νομοσχεδίου συνιστά, εκτροπή από τη συνταγματική, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή νομιμότητα και οφείλετε να παρέμβετε.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ την κυνική ομολογία Βενιζέλου την 12-02-2012 ότι: «Δίνουμε το αγγλικό δίκαιο στους δανειστές μας, για να μην τους περάσει από το μυαλό ότι αργότερα έχουμε σκοπό να ξαναμειώσουμε το χρέος μας»;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον πρώην υφυπουργό εργασίας και βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ηλείας, κύριο Γιάννη Κουτσούκο ότι: «ιδιώτες μεγαλοεπιχειρηματίες επέβαλλαν στην Τρόϊκα και στο Μνημόνιο επαίσχυντους όρους για τους εργαζόμενους»;
Δεν πληροφορήθηκε πως όταν οι οικονομικοί Εισαγγελείς κινήθηκαν για να ξεβρομίσει ο τόπος, τους κατεδίωξε ο υπουργός Δικαιοσύνης;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον κύριο Αλέκο Αθανασιάδη, Κοζανίτη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που είπε ότι: «Αν δεν ψήφιζα το Μεσοπρόθεσμο θα βρισκόμουν στο χαντάκι»;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τις καταγγελίες του μέλους της ΕΛΣΤΑΤ κυρίας Γεωργαντά;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον, με απίθανο και απύθμενο θράσος, κύριο Ανδρέα Λοβέρδο να διατυμπανίζει ότι: «Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην οποία υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: Από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, σας το δηλώνω αυτό κατηγορηματικά, θα γίνει μακελειό»; Με «μακελειό» απειλεί – ποιούς άραγε; Μήπως τον Ελληνικό λαό;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να καταγγέλλει ότι: «Σε λίγο θα ελέγχουν τη χώρα, τη δημοκρατία οι αλβανοί και οι έλληνες κακοποιοί, οι οποίοι έχουν στρατούς από Αλβανούς»;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ την 26-01-2012 τους αγανακτισμένους πολίτες να φωνάζουν «Πεινάμε, πεινάμε» την ώρα που έσπρωχναν στις ατελείωτες ουρές για ν’ αποκτήσουν την πολυπόθητη δωρεάν σακούλα με λαχανικά που θα τους εξασφάλιζε ένα πιάτο φαγητό;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον πρώην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων κύριο Δ. Σπινέλλη; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ για τους κ.κ. Χριστοφοράτο, Τσοχατζόπουλο, Μαντέλη, Καραβέλα, Παυλίδη, Τσουκάτο, Πάγκαλο;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον ελληνόφωνο Αμερικανό υπήκοο που ως Πρωθυπουργός της χώρας διετείνετο ότι: «Εγώ, όμως, είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την κυριαρχία του, πάντα ήμουν»; Είναι ο ίδιος άνθρωπος που γυρνώντας δεξιά-αριστερά παριστάνοντας τον Πρωθυπουργό, έχοντας ήδη έτοιμη τη συνταγή θανάτου της Ελλάδος, κατέστρεψε ενσυνείδητα την Πατρίδα μας, παραδίδοντας την εθνική της κυριαρχία στους εχθρούς! Είναι αυτός που σκοπίμως διέβαλε τη χώρα στα διεθνή φόρα, όταν ως Πρωθυπουργός των Ελλήνων κατασυκοφαντούσε διεθνώς στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, παγκόσμιας εμβέλειας λέγοντας, ότι «κυβερνά μια χώρα διεφθαρμένη, με διεφθαρμένους πολίτες», είναι αυτός που προτού καν εκλεγεί Πρωθυπουργός είχε προσυμφωνήσει με τους Αμερικάνους το πάγωμα και τελικά την ακύρωση της ενεργειακής συμφωνίας μας με τους Ρώσους, στην κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Είναι ο δόλιος πολιτικός που συνομιλούσε με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Στρως Καν, πολύ πριν εκλεγεί  Πρωθυπουργός, ώστε να εντάξει τη χώρα μας στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Στρως Καν. Ο κύριος Παπανδρέου είναι αυτός που ενεργώντας αντισυνταγματικά, δεν έφερε προς κύρωση από την Βουλή το Μνημόνιο 1, είναι αυτός και η συμμορία του που απαγόρευσαν στην Ελλάδα, με την κατάπτυστη δανειακή σύμβαση, να έχει την δυνατότητα να παίρνει δάνεια από άλλες χώρες! Όπως επίσης, υπέγραψαν τον μη συμψηφισμό του χρέους μας με τα δυσθεώρητα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα!
Κύριοι της Δικαιοσύνης, μου είναι αδύνατον να κατανοήσω το πώς ένας ολόκληρος Λαός οφείλει να επωμισθεί την ανερμάτιστη συμπεριφορά ενός ίσως αμφιβόλου πνευματικής διαύγειας ατόμου που ως Υπουργός Παιδείας παρότρυνε τους πολίτες να καλλιεργούν χασίς στις γλάστρες του σπιτιού τους.
Κύριοι λειτουργοί της Θέμιδος, η πατρίδα μου που μέσα σε τρείς δεκαετίες κατάφεραν να εξευτελίσουν, να ευτελίσουν, να διαπομπεύσουν και να συρρικνώσουν οι αργυρώνητοι αιρετοί άρχοντες και το σάπιο αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα που δημιούργησαν, είναι η Ελλάδα μου και «Η Ελλάδα δεν είναι αποικία. Η Ελλάδα δεν είναι εταιρεία που χρεοκοπεί αλλά είναι έθνος με ψυχή, υπερηφάνεια και ιστορία που οδηγείται στον εξευτελισμό και την απελπισία χάρη στο «ποταπό» σχέδιο της ΕΕ» και η κοινωνία απαιτεί γενναιότητα εκ μέρους σας. Επειγόντως, απαιτούμε να ανταποκριθείτε ώστε να μην υποθέσουμε ότι εμμέσως επιδοκιμάζετε τις ωμότητες που διαπράττονται σε βάρος Ημών και του Έθνους μας και ότι υιοθετείτε
1. Την κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος.
2. Την απεμπόληση των Εθνικών μας δικαιωμάτων επ’ ωφελεία κερδοσκοπικών ομίλων καθώς και η ενσυνείδητη παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ.
3. Την Ηθική αυτουργία για την αυτοκτονία χιλιάδων συμπατριωτών μας.
4. Την Εσκεμμένη και εγκληματική αποδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων.
5. Την Διασπάθιση του Δημοσίου Χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.
6. Την επέμβαση και ο επηρεασμός της δικαιοσύνης σε στρατηγικής σημασίας υποθέσεις που έβλαψαν και βλάπτουν την Δημοκρατία αλλά κυρίως την υπόσταση του Έθνους.
7. Την παραπλάνηση της κοινής γνώμης σε θέματα υψίστης Εθνικής σημασίας.
8. Την στήριξη της Λαθρομετανάστευσης με αποτέλεσμα η Χώρα να υφίσταται μεγάλη οικονομική απαξίωση, η ασφάλεια του πολίτου να είναι στο ΝΑΔΙΡ και η εγκληματικότητα να πλήττει το 40% των Ελληνικών οικογενειών.
9. Την συστηματική δυσφήμηση της Χώρας και των Ελλήνων προκειμένου να εξυπηρετούνται κερδοσκοπικά και λοιπά Παιχνίδια.
10. Την δολοφονία του Έθνους των Ελλήνων και την γενοκτονία αυτού.
 Όταν υπάρχουν τόσα στοιχεία, όταν αυτά συνοδεύονται με τη δημόσια ομολογία του Υπουργού κυρίου Χρυσοχοϊδη ότι: «ο Παπανδρέου και εμείς καταστρέψαμε τη χώρα», πότε επιτέλους θα συγκινηθείτε και να επέμβετε; Ελπίζουμε, κάποιος εξ Υμών, να θέλει να γίνει ήρωας και τα δισέγγονά του να λένε πως, «είμαστε απόγονοι αυτού που γκρέμισε τους τυράννους της Ελλάδας»!
Σε κάθε περίπτωση η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή όφειλε να ερευνήσει πάντα τα ανωτέρω και να μη παραμείνει παγερά ασυγκίνητη και απαθής. Εκ του λόγου τούτου διερωτώνται πολλοί Έλληνες, αν Εσείς οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης είσθε πράγματι αντικειμενικοί και ανεξάρτητοι ή γίνεσθε περιδεείς ενώπιον των ισχυρών, τυπικοί δε και αυστηροί μόνον κατά των αδυνάτων και των ασημάντων και αν τούτο πηγάζει από την εσωτερική σας παρόρμηση εμείς οι Έλληνες το γένος ανακράζουμε προς Υμάς τις Κατα Ματθαίον Ευαγγέλιο (ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23) ρήσεις: 27«Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οίτινες έξωθεν μέν φαίνονται ωραίοι, έσωθεν δε γέμουσιν οστέων νεκρών και πάσης ακαθαρσίας.»     28 «ούτω και υμείς έξωθεν μέν φαίνεσθε τοίς ανθρώποις δίκαιοι, έσωθεν δε μεστοί έστε υποκρίσεως και ανομίας.»

Κύριοι της Δικαιοσύνης σας θυμίζω τα λόγια του μεγάλου μας ριστοτέλη: «Τν πολιτν ργον στν σωτηρία τς κοινωνίας.» ( σωτηρία τς πολιτείας εναι καθκον τν πολιτν.) προστρέχοντας προς Υμάς υπό την επίκληση του ύμνου:

«Εσένα τη Νέμεση καλώ,

τη βασίλισσα την πανίσχυρη,

μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων,

την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση.

εκείνη που αγκαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο»…

 Οδυσσέας   Τηλιγάδας
Ευριπίδου 57-10554 Αθήνα
Τηλ: 2103241961 Κιν: 6973519579
e-mail: elas@otenet.gr

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Κύριοι Εισαγγελείς, ακούει κανείς;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>