«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απευθύνομαι σε κάθε άνθρωπο πολιτισμένο με αξιοπρέπεια Έλληνα και μη. Και ρωτώ πως μπορείς να λες ότι πλήρωσες για την γενοκτονία ενός λαού;

Σήμερα διάβασα την ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών της Γερμανίας και πετάχτηκα από την καρέκλα λες και με χτύπησε ρεύμα 10.000 βολτ!

Αυτός ο  Γερμανικός λαός μας φτύνει λέγοντας ότι μας πλήρωσε για την γενοκτονία!!!

Αυτόματα μου ήρθε στο μυαλό η συχωρεμένη η μητέρα μου! Μου έλεγε ότι φεύγοντας οι Γερμανοί από την Καλαμάτα και υποχωρώντας βόρεια περνώντας από τον σταθμό του τρένου  στον Άρη  Μεσσηνίας όπου και βρισκόταν κοπελίτσα είδε φρικιαστικά πράγματα από τους Γερμανούς, να ξηλώνουν τις γραμμές, να γκρεμίζουν γέφυρες, να ισοπεδώνουν σπίτια στο διάβα τους, να ρίχνουν κουτουρού και παντού ανεξέλεγκτα και να σκοτώνουν αθώους! Μέχρι που έφυγε η μητέρα μου ήταν εφιάλτης το σκηνικό και όσα και να περιέγραφε δεν μπορούσε να περιγράψει την πραγματική διάσταση των κτηνών που έφευγαν!
Λοιπόν αυτός ο λαός ο οποίος ήταν στα δέντρα και τους κατεβάσαμε εμείς οι Έλληνες  και τους μάθαμε να περπατάνε στα δυο πόδια, που ακόμα και σήμερα άμα μιλάνε μουγκρίζουν,  γιατί δεν μπορούν να ξεχάσουν την μητρική τους γλώσσα και καταγωγή, έχουν το θράσος να μας ζητάνε λέει συγγνώμη;;; Το συγγνώμη έχει αξία όταν έχεις φιλότιμο, χωρίς φιλότιμο μπορείς να ζητάς οπότε σε βολεύει συγγνώμη για γενοκτονίες που έχεις κάνει και συνεχίζεις να κάνεις με πολιτισμένο μανδύα ντυμένες!
Να ρωτήσω αυτό το λαό, που δεν είναι φανερά και κρυφά πίσω από κάθε υπονόμευση και εχθρική πράξη κατά της Ελλάδος;;; Και μας ζητά συγγνώμη;;;;
Τι εννοούν ότι βοήθησαν  στην ανάπτυξη της Ελλάδος με την συμφωνία του 1946;;; Μήπως εννοούν ότι μετά το ολοκαύτωμα στην Ελλάδα 1940-45 επήραν τους καλύτερους επιστήμονες, τους καλύτερους τεχνίτες, τα ποιο υγιή  παλληκάρια και τα έριξαν στις φάμπρικες της Γερμανίας αποτελειώνοντας την ανάπτυξη της Ελλάδος και σκοτώνοντας μέσα στις φάμπρικες χιλιάδες στα ανθυγιεινά εργοστάσια ; Που στην κυριολεξία τα δούλεψαν Έλληνες και έφτιαξαν την σημερινή Γερμανία;;;
 Μήπως εννοούν τις βρόμικες πολυεθνικές που έσπειραν στην Ελληνική επικράτεια, κάνοντας με το βρόμικο χρήμα το τελικό χτύπημα που μας είχαν υποσχεθεί φθείροντας την κοινωνία;
 Ακόμα και αυτή τι στιγμή που ζητάνε υποκριτικά συγγνώμη  για διπλωματικούς λόγους, αποτελειώνουν το θεάρεστο έργο τους απέναντι στην Ελλάδα!
Θα πω σε αυτά τα εγκληματικά Γερμανικά  δίποδα που θεωρούν τον εαυτό τους Άρια φυλή, πειθαρχημένη, νομοταγή, πολιτισμένη,  και είναι υποδουλωμένη στους δικούς της νταβατζήδες τους δημοκράτες ανθρωπιστές  συμμάχους‼!  Ότι ο Ελληνικός λαός ανθρωπόμορφα κτήνη δεν θέλει τα λεφτά σας για επανόρθωση και αληθινή συγγνώμη, θέλει αληθινή και έμπρακτη αποκατάσταση των εγκλημάτων σας που να δείχνει ότι αποκτήσατε φιλότιμο και θα έχει αξία η συγγνώμη σας.
Παράδειγμα θα μπορούσατε να έχετε έρθει με δικά σας, πρώην δικά μας κλεμμένα λεφτά και να φτιάξετε σε όλη την επικράτεια μουσεία συγγνώμης και να επιστρέψετε όλα τα κλεμμένα αρχαία και άλλα! Θα μπορούσατε να φέρετε τεχνικούς με δικά σας όλα τα έξοδα να φτιάξετε γέφυρες, και διάφορα έργα τεχνικά με κοινωνικό χαρακτήρα, που να δείχνει ότι αποκτήσατε ανθρωπιά και φιλότιμο μαζί με την αληθινή συγγνώμη!
Επειδή όλα αυτά απουσιάζουν από τον γερμανικό πολιτισμό και κάνετε τα πάντα να ξανά ανέβετε στα δέντρα, την συγγνώμη σας  να την δώσετε στον προδότη δούλο σας Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη, Μπακογιάννη, Παπαρήγα, Παπαδήμο, και σε όλη την αγορασμένη από σας προδοτική βουλή.
 Οι Έλληνες σύντομα θα αποκαταστήσουν την αληθινή υπόστασή τους και τότε θα σας δείξουμε πως θα πληρωθείτε για την προσβλητική συγγνώμη σας, που είναι περισσότερο και από φτύσιμο στα αθώα θύματά σας!
Θα μπορούσα να γράφω σελίδες,  βιβλία με τα εγκλήματά σας κατά της Ελλάδος διαχρονικά μέχρι και αυτή τη στιγμή, αλλά τα έχουν γράψει άλλοι!
Άλλωστε δεν μπορούν να συγκινηθούν ζώα που μουγκρίζουν και λένε ότι είναι άνθρωποι , μορφωμένος λαός, τίμιος. Μετανιωμένος για τα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας και της Ελλάδος σε ότι μας αφορά.
Έστω και αυτή την στιγμή αφήστε μας ήσυχους και σας υποσχόμαστε να σας στείλουμε ειδικούς επιστήμονες να σας εξημερώσουν και να μάθετε γιατί περπατάτε με τα δυο πόδια και όχι με τα τέσσερα και σε ποιους το οφείλεται!

Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ που θα σας πολεμά και από τον τάφο‼!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Απευθύνομαι σε κάθε άνθρωπο πολιτισμένο με αξιοπρέπεια Έλληνα και μη. Και ρωτώ πως μπορείς να λες ότι πλήρωσες για την γενοκτονία ενός λαού;

  • Σου θυμίζω η φάρα των Καραμανλήδων με το σκάνδαλο ΜΑΞ ΜΕΡΤΕΝ τα έκλεισε όλα τα θέματα.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  • Κ,ΣΟΥΡΕΑΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ,,ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑΔΩΣΕ Η ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ,, ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΟΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,,ΒΟΗΘΟΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΑΡΧΗΣ Σ.Π.Α.Π…..ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ [ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ]ΚΑΙ ΕΝΑ ,,ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΕΝΟ ,,ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΑΡΓΟΣ–ΚΟΡΙΝΘΟ–ΑΘΗΝΑ-ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ,,ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ,,,,ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ [ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ] ΚΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΤΕ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ,,ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ,,ΟΘΕΙΟΣ ΘΥΜΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ ΕΛΕΓΞΕ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΒΑΘΡΑ ,ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ,,ΕΚΑΝΕ ΣΙΝΙΑΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ,,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ,ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ,,,ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΑΝ,ΦΙΛΙΘΗΚΑΝ, ΣΥΓΧΩΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΤΙΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΖΙ,, ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΝΑ ΛΕΕΙ,,,ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ,,,ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ,, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΛΕΕΙ””ΘΑ ΠΕΡΑΣΟ0ΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΦΥΡΑ””ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΘΥΜΟΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΙΣΩΣ,,ΕΙΧΕ ΔΑΚΡΥΣΕΙ,,,ΗΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙΔΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ…[[ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ]]]ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ Κ Σ,………..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>