«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Και όμως συμβαίνουν και αυτά στην κατοχική κυβέρνηση Παπαδήμιος! Εξαφάνισαν τον φάκελο οι γενίτσαροι!!!

Τα χρωστούμενα των δολοφόνων Γερμανών της Κατοχής,  Ανατριχιαστικά στοιχεία
Άραγε τι έχει αλλάξει;;; Πάλι οι οι ίδιοι εγκληματίες με τους δοσίλογους μας επιβάλουν δεύτερη κατοχή με αβάσταχτους φόρους! Πόσο θα περιμένουμε ακόμα αδέλφια;;;

Τον Απρίλιο του 1941 τα γερμανικά στρατεύματα επιτέθηκαν στην Ελλάδα από τα εδάφη της Βουλγαρίας χωρίς να τους έχουμε πειράξει. Η κίνηση αυτή των Γερμανών αποτέλεσε φυσικό επακόλουθο της αποτυχημένης προσπάθειας των Ιταλών συμμάχων τους, λίγους μήνες νωρίτερα, να ελέγξουν την ελληνική επικράτεια, αυτά τα ρεμάλια σήμερα είναι ( σύμμαχοι ). Η ναζιστική κατοχή στην Ελλάδα διήρκεσε περίπου τέσσερα χρόνια και χαρακτηρίστηκε από την ιδιαίτερη σκληρότητα που επέδειξαν οι κατακτητές απέναντι στον γηγενή πληθυσμό. Πείνα, φτώχεια, ληστεία των φυσικών μας πόρων αλλά και του δημόσιου πλούτου αποτέλεσαν τρεις από τις άμεσες συνέπειες που βίωσαν οι Έλληνες. Βέβαια το χειρότερο από όλα σχετιζόταν με τις εκατοντάδες εκτελέσεις αμάχων, υπήρξαν χωριά που εξαφανίστηκαν από τον χάρτη που πραγματοποιήθηκαν ως αντίποινα για τη δράση της Εθνικής Αντίστασης. Φεύγοντας παρέδωσαν στον υποτιθέμενο εχθρό τους  τους Άγγλους τα όπλα και λύρες και στοιχεία να σπείρουν τον εμφύλιο για να μας εκδικηθούν! Το μίσος τους δε ήταν τέτοιο αυτών των μιασμάτων που μας δυναστεύουν και σήμερα, που φεύγοντας ξήλωναν τις γραμμές του τρένου, γκρέμιζαν τις γέφυρες και ότι προλάβαιναν και έβρισκαν μπροστά τους το κατέστρεφαν το εξαφάνιζαν πριν φύγουν! Σύμφωνα με υπολογισμούς που έκανε ο καθηγητής Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών κ. Ιωάννης Χολέβας  το συνολικό ύψος των καταβολών της Ελλάδας προς τη Γερμανία κατά τη διάρκεια της Κατοχής (δηλαδή όσα οι Γερμανοί αφαίρεσαν από τη χώρα) ανέρχεται περίπου στο 1,5 τετράκις εκατομμύρια δραχμές, ενώ το υποχρεωτικό κατοχικό δάνειο (που επέβαλλαν οι Ναζί στις τότε κατοχικές κυβερνήσεις) εκτιμάται στα 13 δις δολάρια. Οι σύγχρονοι υπολογισμοί του Μανώλη Γλέζου, που εξέδωσε πρόσφατα ένα ενημερωτικό δελτίο με τον τίτλο «Μνήμη και Χρέος», μιλάνε για γερμανικές αποζημιώσεις της τάξης των 162 δις ευρώ. Από αυτά, τα 108 δις σχετίζονται με την επιδικασθείσα αποζημίωση στη Διεθνή Διάσκεψη της Ειρήνης στο Παρίσι για τις ζημιές στην υποδομή της χώρας και τα 54 δις από το κατοχικό δάνειο που καταβλήθηκε το 1942. Άλλοι, περισσότερο τολμηροί, προσθέτουν και τόκους, υπολογίζοντας τελικά το συνολικά χρωστούμενο ποσό στα 1,3 τρις ευρώ!

Υστερόγραφο: Κάποιοι προδότες σήκωσαν την σημαία της προδοσίας παραπάνω από τους άλλους προδότες! Πως λοιπόν σήμερα ένας λαός διεφθαρμένος, ανυπόληπτος να διεκδικήσει τα δικαιώματά του διεθνώς!!!!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Και όμως συμβαίνουν και αυτά στην κατοχική κυβέρνηση Παπαδήμιος! Εξαφάνισαν τον φάκελο οι γενίτσαροι!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>