«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο κόμπος σφίγγεται γύρω από το λαιμό των Ελληνων τώρα σφικτά, γιατί;;;;;

Η ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά αποσύρετε

Η απόσυρση έγινε, ενώ είχε ξεκινήσει η συζήτηση του νομοσχεδίου και όπως εξήγησε ο ίδιος ο υπουργός Εργασίας,  η απόφαση αυτή ελήφθη διότι συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
προσέξτε μέσα σε λίγες ημέρες τι αποσύρουν και τι προσθέτουν λες και είναι μπακάλικο! Η  βουλή είναι καταργημένη ο κάθε έμπιστος πληρωμένος γενίτσαρος τον τοκογλύφων ανεβάζει και κατεβάζει ότι νόμο θέλει! Ά  ξεχάσαμε και αυτόν το νόμο, συγνώμη αυτός δεν μας συμφέρει από λάθος έγινε νόμος τον αποσύρουμε,  νύχτα τους μπάζουν νύχτα τους βγάζουν! Αυτό το παραμάγαζο που υπάρχει για να νομοθετεί βάσει με το σύνταγμα απόλεσε τον λόγο ύπαρξής του! Τι να πρώτο αναφέρω μέσα σε αυτόν τον τραγελαφικό όλεθρο που έχουμε πέσει με δική μας ευθύνη. Τους  ημιυπαίθριους, τις αποφυλακίσεις, τα γκέτο για τους υποψηφίους ψηφοφόρους λαθρομετανάστες, για την αποφυλάκιση του απατεώνα παπά Εφραίμ,  ότι χάσανε το φάκελο με τις Γερμανικές αποζημιώσεις, ότι  δεν θα βάλουμε άλλους φόρους, αλλά θα βάλουμε για να αποφύγουμε την χρεοκοπία που έχουμε είδει πάθει,  ότι θα πάρουμε σύνταξη, αλλά μετά από την εξόφληση των τοκογλύφων, και η κολοκυθιά καλά κρατεί! Στην σημερινή βουλή μια και υπάρχει αποφάσισαν να παίζουν τον παπά, των μετέφεραν μια και ήταν άστεγος στην Αθηνάς και στην πλατεία  Κοντζιά στην βουλή! Εδώ παπάς  εκεί ο παπάς που είναι ο παπάς στο μέγαρο Μαξίμου είναι ο παπάς!! Ρε ρεμάλια δεν έχετε τουλάχιστον και δημιουργικό παραγωγικό μυαλό, καλό μαγαζί η βουλή ότι πρέπει για πορνείο πολυτελείας, τώρα έχουμε ιερόδουλες κρυφές αρσενικές και θηλυκές και δεν βγάζουμε δραχμή, να βγάλουμε τουλάχιστον κανένα χρωστούμενο!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>