«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κατασκευή ελεγχόμενων ψηφοφόρων? Γκέτο μέσα στο γκέτο!!!

 Υπάνθρωποι. Πολιτικά βδελύγματα αδιαφορούν για την καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας και προσπαθούν με βρόμικες δικαιολογίες να φτιάξουν στρατιές ψηφοφόρων ποντάροντας στην δυστυχία αυτών των ανθρώπων που έχουν έρθει στον υποτιθέμενο παράδεισο, φταίνε δεν φταίνε είναι άνθρωποι. Η μόνη λύση αξιοπρέπειας απέναντι τους, είναι να σταλούν στην πατρίδα τους. Οι νταβατζήδες μας της Ευρώπης με τους δικούς μας προδότες θα φτιάξουν γκέτο παραγωγής ασθενειών, συμμοριών, για κάθε χρήση αλλοιώνοντας και εκβιάζοντας την Ελληνική κοινωνία!!! Αυτά τα στρατόπεδα θα είναι να πληρώνει ο Ελληνικός λαός από το στέρημα του, έναν εκπαιδευμένο εχθρό για κάθε χρήση των δολοφόνων κατακτητών μετά των Ελλήνων προδοτών! Μας το πασάρουν σαν ιδανική λύση χωρίς να λένε, γιατί με τα λεφτά που θα χαλάσουν δεν ναυλώνουν καράβια και αεροπλάνα να στείλουν στις χώρες τους αυτούς τους ανθρώπους;;; Δεν αναφέρουν πουθενά πόσο χρόνο θα κρατά ο εγκλεισμός στις ανοιχτές φυλακές αυτών των ανθρώπων! Παράδειγμα μέσα σε ένα μήνα, δυο θα πρέπει να μετακινούνται στις χώρες τους ρητά και αμετάκλητα! Δυστυχώς αυτοί οι προδότες που μας κυβερνούν θα φτιάξουν γκέτο μέσα στο γκέτο, τους υπόσχονται ότι θα έχουν γιατρούς, φαί, ναούς για τα θρησκευτικά τους πιστεύω σε βάρος του Ελληνικού λαού, μόνο και μόνο ως μοχλό εκβιασμού της Ελληνικής κοινωνίας αφού θα έχουν μισθοφόρους για κάθε δουλειά και κυρίως ελεγχόμενους ψηφοφόρους! Το χειρότερο από όλα θα είναι να εκθέσουν τον Ελληνικό λαό και την φιλοξενία του, φτιάχνοντας στρατόπεδα μισθοφόρων εγκληματιών κατά του Ελληνικού λαού! Έχουμε αφήσει στους προδότες να διαλύσουν των Ελληνικό Λαό, αυτά τα βδελύγματα με αυτόν τον τρόπο θα φτιάξουν δούλους για τους γενίτσαρους γαιοκτήμονες, βιομηχάνους! Ανά πάσα στιγμή θα έχουν μαύρα εργατικά χέρια κατευθυνόμενα κατά των διαμαρτυρόμενων Ελλήνων εργαζομένων!
Τρία νέα κέντρα μεταναστών στην Αττική

Τρία νέα κέντρα μεταναστών στην Αττική

  • 28 Μαρτίου 2012, 08:19
Το «πράσινο φως» στη δημιουργία τριών κέντρων φιλοξενίας μεταναστών έδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε συγκεκριμένα κατά πλειοψηφία τη συμμετοχή της Περιφέρειας στο πρόγραμμα που εξήγγειλε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θέτοντας πάντως ως προϋποθέσεις «να τηρηθούν απαρέγκλιτα όλες οι απαιτήσεις ασφαλείας και ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια των ανθρώπων που θα μεταφερθούν εκεί».
Σε προσεχή συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο θα προτείνει προς τα συναρμόδια υπουργεία τους κατάλληλους χώρους για την εγκατάσταση των κέντρων, με τη συνεργασία και των Δήμων της Αττικής.
Την απόφαση χαιρέτισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι και τα υπόλοιπα Περιφερειακά Συμβούλια της χώρας θα δείξουν «την ίδια ευαισθησία και ταχύτητα».
«Το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης δημιουργεί δυσανάλογα μεγάλα βάρη στην ελληνική κοινωνία», υπογράμμισε σε σχετική του ανακοίνωση ο κ. Χρυσοχοΐδης, επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση «είναι αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση του σχεδίου της για μια αποτελεσματική και δίκαιη διαχείριση των παράνομων μεταναστευτικών ροών».http://www.hbnews.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>