«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ μαχητής της αληθινής ενημέρωσης ανεβάζει το παρακάτω άρθρο.

Και το λέω αυτό για τον εξής λόγο, Είμαι κάθετος σε οποιονδήποτε ξεπετάγεται μέσα από το υπάρχων ΣΑΠΙΟ πολιτικό σύστημα. Οπότε για μένα προσωπικά δεν υπάρχει κανένας σωτήρας από τους 300 λωποδύτες αυτής της βουλής. Όμως στην ιστοσελίδα μπαίνουν και την διαβάζουν άνθρωποι με διάφορα πολιτικά πιστεύω και πρέπει να μείνει καθαρή από τα βρόμικα παιχνίδια τον ΜΜΕ & πολλών Σαϊτ. Σεβόμενος την φίλη που μου έστειλε το μήνυμα το ανεβάζω. Εγώ διαθέτω ένα ταπεινό αγωνιστικό σαϊτ, αν ο κύριος Καμένος μπορεί και έχει χρόνο να κατέβη στην δική μου ταπεινότητα και να μου απαντήσει σε 10 καυτά ερωτήματα που θα του θέσω, τα 5 καθαρά με ναι και όχι και τα πέντε αν σκοπεύει να τα έχει στο πρόγραμμά του; Τότε θα αλλάξω συμπεριφορά απέναντί του?????????? Τα ερωτήματα θα γίνουν πρώτα μεταξύ μας και με δυο μάρτυρες και αφού του δηλώσω ότι οι απαντήσεις θα δημοσιευτούν. Περιμένω μήνυμα θετικό η αρνητικό. Ξεκαθαρίζω ότι η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ  είναι υπέρ της λαϊκής επανάστασης, όχι της κομουνιστικής αλλά της λαϊκής, και όχι έναν αρχηγό σωτήρα να πουλιέται! Άρα δεν στηρίζω ούτε θα στηρίξω με οποιονδήποτε τρόπο κανένα προδότη από τους υπάρχων 300 πολιτικούς!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΡΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ…ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ!!!

Xυδαία επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου εξαπολύει “δεξιό” μπλογκ, που τον αναφέρει ως “Παραλλαγμένο” Καρατζαφέρη με μόρφωση! Πιο συγκεκριμένα ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κείμενο που έγραψε συντάκτης “δεξιού” μπλογκ προκειμένου να μας πείσει ότι ο Καμμένος λέει μπαρούφες, ενώ ο Αντωνάκης θα μας σώσει από την κρίση! Τι λέτε ρε παιδιά; Είσαστε με τα καλά σας; Ο κόσμος βαρέθηκε και δεν σας πιστεύει πια! Ρίξτε μια ματιά στην λασπολογία κατά του Καμμένου που έχει ξεκινήσει ήδη στο διαδίκτυο και θα καταλάβετε για τί πράγμα μιλάμε:ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

” Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατα το “ολίγον έγκυος” , στό τέλος είπε το εξής αμίμητο:
“Δεν θα πλήρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε”, και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πλήρώσει απάντησε:
“Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο θα… τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θά πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ απο την Gazprom θα τήν παρα δώσω στούς δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε”…!!!
Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του…
Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF…TRIXES πρόεδρο Γ.Καρατζαφέρη.
Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, “μορφωμένου” όμως, γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου…
Ίσως οι “νταβατζήδες” να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπάς και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς…!!!
Διευκρινιστικές δηλώσεις και δή ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., …πανέξυπνος και αιωνόβιος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά…  ”


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ!
Υ.Γ : Δυστυχώς συντάκτη του κίτρινου άρθρου δεν μπορείς πλέον να πείσεις κανέναν Νεοδημοκράτη να ψηφίσει Σαμαρά… Ο Καμμένος δεν είπε ότι θα πάει να ψάξει για πετρέλαιο στα νότια της Κρήτης, αλλά ότι η Gazprom έχει ήδη ψάξει! Έχει λοιπόν ήδη βρει και καταθέσει πρόταση στην Κυβέρνηση για το πετρέλαιο. Βέβαια ο “Σωτήρας” και μελλοντικός πρωθυπουργός Σαμαράς δεν κάνει ούτε κουβέντα! Ο Αντωνάκης ξόφλησε είτε το θέλεις είτε όχι, αφού η παράταξη έχει πάρει πλέον την κατιούσα μετά την υπογραφή του Μνημονίου! Οι συγκεκριμένες εκλογές θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία για τον κάθε δοσίλογο αλλά και πουλημένο λαμόγιο!!! Όσο και να τον σπιλώσετε τον Πάνο...ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!

Αναρτήθηκε από OmertaNews

Αλεξάνδρα-Μαρία Τράγκα a.tragka@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>